lørdag den 26. marts 2011

Nattefrost suk

Dejlig solskinsdag, men det har været noget køligt, mere end jeg bryder mig om. Nu må det gerne blive rigtig forår.
I formiddags omplantede jeg mine klokkeranker. Kan ikke helt finde ud af, om det var en god idé, men nu er det gjort. Der var nemlig tre stk. i nogle af potterne, så jeg turde ikke andet. Desværre lod jeg dem nok stå lidt for længe ude i solen, så de så lidt slatne ud her til aften. Jeg har dog ikke haft dem ude i minusgrader, men jeg tror solen var for hård, de skulle ikke have været derude så længe.
I eftermiddag har jeg delt stauder og plantet dem andre steder. Vi har et projekt kørende i den del af haven, hvor der står vand, når det regner eller har sneet for meget. Vi vil have alt græsset af og så plante det til med planter som kan tåle at stå i vand. Vi har plantet en del småtræer derned og nu er jeg så ved at sætte noget af mit overskud af stauder derned. Jeg ved ikke om de kan tåle at stå i vand, men da jeg har nok af dem, ja så betyder det ikke så meget, hvis de ikke kan. Og kan de tåle det, ja så bliver flot, når de blomstrer, så det bliver spændende.
Vi fik også flyttet min største og flotteste rhododendron, den fyldte efterhånden for meget ud på stien, så nu blev den flyttet væk, den var stor og tung, men det lykkedes at få den i et nyt hul. Den skulle heldigvis ikke så langt og nu ser det meget flottere ud.

2 kommentarer:

  1. Hvor har du været ihærdig i din have i den sidste stykke tid :-)

    Hilsen Vivik

    SvarSlet
  2. Ja men vi kan jo slet ikke lade være. Du har jo også været i gang hver dag. Og jeg nyder at have tid til det :-)

    SvarSlet