torsdag den 10. marts 2011

Efterløn og hvad så

I dag var det min 4. sidste dag på arbejde. En anden har overtaget min plads, min computer og telefonen. Så nu er der efterhånden ikke meget at være der for mere.
Det gør mig egentlig ikke noget, jeg glæder mig. Måske kommer det af, at jeg de sidste mange år kun har holdt en enkelt uges ferie ad gangen. Tænk bare at kunne gå at nusse herhjemme og have tid til det. At kunne få ryddet ordentlig op i huset for en gang skyld. Det er ganske vist ikke min stærke side, men hvis vejret er som i dag, så er det nu mest indendørs sysler det gælder, og så kan man vel også få lavet ting, som man ellers ikke er meget for.
Måske er der også mulighed for at læse en god bog, så det ikke kun bliver haveblade og bøger. Eller tage min gamle hobby frem igen, male akvarel, det glæder jeg mig også til at få tid til, men det bliver nok en vinter-beskæftigelse.
Ja og så er der jo også min blog, en god ven af mig gjorde lidt grin med den, men det er kun, fordi han ikke selv følger med tiden :-)
Han taler om gammeldags breve med frimærke på og postkasser, som snart ingen kender til. Mon han har tænkt på, portoen stiger fra 1.4. et brev til 5,50 kr. kommer til at koste 8 kr. Så sender man altså kun de mest nødvendige breve og bruger ellers sin computer til resten. Det er da også meget hyggeligt.
Det bedste af det hele er, at de lover lunere vejr i weekenden, så skal jeg i haven!!!!!!!!!!!!!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar