søndag den 9. oktober 2022

Solgt på 8 dage

 Ja så hurtigt gik det med salget af vores hus og dejlige have. Vi venter dog stadig på de 6 hverdage, som skal gå inden salget er endeligt. Derfor får I ikke mere at vide i denne omgang, men solgt er det i hvert fald, det er vi rimeligt sikre på. Skulle de springe fra, er der nok andre interesserede. Vi er fortrøstningsfulde.

Fra min morgentur i torsdags

Jeg nyder det fine vejr og tager billeder af haven, så jeg stadig har minder at kigge tilbage på. 






pavillionbedet
også her
ørkenbedet

Ind i mellem havde vi børnebørnene, Bellis var god til underholdningen

der er asters i forskellige farver, de er så flotte nu.
De fine cyklamen står stadig flot


De fine cyklamen står stadig flot

Nu blomstrer min Hamamelis/Troldnød, samtidig har den flot gult løv
Jeg har taget stiklinger af den egebladede hortensia, det lykkedes, så jeg har allerede lidt at tage med mig til det nye sted.

Roser:
Akvarel
Bent (ja det hedder den) den er fra Rosenmageren
Compassion
Molineux
Strawberry Hill
Solnedgangen i aftes

Himlens 7 sønner er stadig flot
God søndag - her er ro i huset lidt, så vi nyder freden. 






20 kommentarer:

  1. Hej Lisbeth
    Så bra da! Det gikk jo over all forventning. Jeg forstår at du har mye å gjøre nå, men håper jo at du innimellom har tid å besøke bloggen min også ;)
    Klem

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Marit
      Ja det var så hurtigt, at det kniber for sjælen at følge med, heldigvis er der først overtagelse til foråret. Ja hvis jeg har sprunget dig over, er det ikke med vilje, men vi har haft lidt meget her i weekenden.
      Klem

      Slet
  2. Til lykke! Det var ellers utroligt hurtigt. Det gjorde sikkert ekstra godt med en morgengåtur i dag til at klare hovedet. En af de nydelige cyclamen kunne sikkert godt føle sig hjemme på Fyn😊

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for det Marie
      Ja det var meget hurtigt, det er sjældent, det går så hurtigt. 2. rundvisning og underskrift på 8. dagen, sådan en have kan noget. Men min cyklamen får de ikke. Morgengåturen blev ikke til så meget, vi har jo gæster.

      Slet
  3. Hej Lisbeth,
    Tillykke, tillykke med det hurtige hussalg det var vel nok dejligt for jer når I gerne vil videre, godt du har så mange dejlige billeder fra din have hvis du skulle komme til at savne den, og godt at I har fået god tid til at finde et sted på fyn.
    Fortsat god søndag.
    Kh
    Dorte

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Dorte
      Tak for det, ja det var så fint. Ja det er godt med billeder, det skal du også gøre. Jeg er i hvert fald glad for alle dem, jeg har taget og gemt her på computeren. Ja så har vi god tid til at finde noget nyt.
      Tak i lige måde
      Kh Lisbeth

      Slet
  4. Sikke gode nyheder! Tillykke med det. Det var så den første udfordring. Så krydser vi fingre for, at I hurtigt finder det helt rigtige sted på Fyn.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Sydney
      Tak for det, ja så må vi finde det rigtige sted på Fyn.

      Slet
  5. Wow det er da vist rekord for et salg. Tillykke,, Selvom I skal vente de 6 ekstra dage, det må da være lidt nervepirrende. Men så har I forhåbentlig rimelig tid til at selv at finde noget "fynsk". Og vælge de planter ud der kan,skal tages med. Hvis det kniber med trælupin, så har jeg et par stykker i overskud i potter.
    Det billede med de to unger "under" sumphibiscus blomsten er da bare dejligt. Og så kan man rigtig se hvor stor den blomst egentlig er.
    Det lader til cyklamen kan klare tørken? De er så søde, og åbenbart mere hårdføre end jeg troede.
    Ja asters liver op nu. Men der er et par stykker her, der lader vente på sig. Det er ligesom om de skal igang igen efter tørken.
    hilsner gunvor

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Gunvor
      Ja det var hurtigt. Tak vi er nu ikke så nervøse, de faldt for det på stedet, så det skal nok gå. Ja så er der god tid til at finde det rigtige sted, det med hvad jeg skal have med har jeg været rundt og skrive op.
      Ja det var et godt sted, jeg fik ungerne til at stille op.
      Cyklamen klarer sig fint også i tørke. Jeg tror alle mine asters er sprunget ud nu.
      Hilsen Lisbeth

      Slet
  6. Holddaop, det var hurtigt! Samsø må også være meget populær, for det var svært for Johns lillebror at finde noget overhovedet. Han var glad for, at både datter og søn allerede boede på Samsø og derfor kunne trække lidt på deres forbindelser.
    Hvor når skal I være ude af huset?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Ellen
      Ja det var meget hurtigt, godt det lykkedes for Johns lillebror at finde noget, der er nogle også herovre, som har svært ved at få solgt. Men det var gode billeder, og haven trak uden tvivl en del, desuden er det jo et godt sted, vi bor.
      Vi skal være ude 1. marts, så der er heldigvis god tid.

      Slet
  7. Hej Lisbeth
    Hold da op, det gik stærkt med hussalget, men jeg forstår jo godt at der er rift om sådan en perle. Håber så at det rigtige på Fyn hurtigt viser sig, så I kan nyde den sidste tid på Samsø i ro og fred.
    Håber at I får tid til at nyde efterårets smukke farver og forfald en sidste gang, det er jo så smukt, men der bliver jo nok nogle ture udenøes når der skal kigges boliger. Det er jo også den perfekte tid til at finde ud af hvad du skal have med dig, mon ikke det når at blive til nogle potter fulde :-)
    Dejligt billede af børnebørnene og den fine hibiscus.
    Åhh alle de fine roser du skal forlade, men det bliver jo nemmere at besøge jas fremover, og med mange år med roser så ved du jo hvilke du skal gå efter, når du nok bliver nødt til at begrænse dig i en mindre have :-)
    Så blev det også hverdag igen her, efter en weekend i jyske. Selv om det er afslapning så er man alligevel godt brugt efter sådan et par dage, det er især godt at komme hjem i egen seng.
    Ha’ en rigtig god dag i det flotte vejr ☀️☀️
    Knus Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anne
      Ja det gik stærkere end forventet, men så langt så godt, det lader til at være sværere at finde det rigtige på Fyn, vi håber det lykkes inden længe, så vi kan nyde efteråret i haven. Jeg har skrevet flere sider om det, jeg vil have med, Bent er ikke helt tryg ved det
      Ja det med roserne går nok, så må jeg en tur ud til Jas, så skal jeg i det mindste ikke med færgen.
      Ja det er hårdt at være ude at rejse, når man skal undvære sin egen seng, det kender jeg.
      Du må også have en god dag.
      Knus Lisbeth

      Slet
  8. Når det nu skal være, er det dejligt, det går stærkt. Krydser for, at alt falder på plads! Kh, Karen

    SvarSlet
  9. Hej Karen
    Ja det er godt nok, det gik stærkt, så må vi videre. Tak for det
    Kh Lisbeth

    SvarSlet
  10. I har sandelig oplevet nogle begivenhedsrige dage. Tillykke med salget! Det var dejligt for jer, det gik så hurtigt. Nu skal du til at tænke over, hvilke planter du gerne vil have i din nye have. Du skal vel have en del med dig fra Samsø, evt. som stiklinger eller frø? Godt der er god tid, til I skal flytte ud.

    Hilsen Elna

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Elna
      Ja vi var lidt matte søndag aften :) Tak for det, ja det var dejligt, vi troede ikke, at nogle turde binde an med sådan en have, men det var ingen problem. Jeg har tænkt over, hvad jeg vil have med, så må vi se, om det lader sig gøre, jeg fik det ikke med i købskontrakten :( Men stiklinger og frø kan de da ikke tage fra mig.
      Ja heldigvis har vi god tid.
      Hilsen Lisbeth

      Slet
  11. Grattis till försäljningen! Jag har läst sporadiskt det sista - datorn har legat stängd de flesta dagar. Men ibland är det dags för förändring och jag hoppas ni kommer eller har hittat ett annat fint boende.

    Kram, Carina

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for det Carina
      Ja nu skal der ske noget andet, vi skal nok finde noget andet, men nu skal vi til at tænke på pakningen :(
      Kram

      Slet