torsdag den 19. juli 2018

Besøg i min halvvisne have

Ingen er vist i tvivl om, at jeg i dag havde besøg af Linda fra Silkeborg. Hun kunne godt se, hvor slemt det var, men synes nu alligevel, at den var ganske pæn, det var jo dejligt.
Little Mermaid
 der er heldigvis også noget, der ser godt ud endnu
 i skoven er der liljer og Lavatera/Mamelukærmebusk
 Astilberne står også flot her på det vådeste sted i haven nu, alt trives godt i det bed.
næsten efterår, rønnebærene er ved at få farve
 R. Golfer er vokset godt, den tiltrækker opmærksomheden
 i den anden ende af haven er det R. Silbervelours
 og en del hortensiaer
 der er ved at være pænt fyldt op i den østre ende af haven
Kvan og Hemerocallis i pavillionbedet
Der var en skøn duft af liljer
 Smokey Mountain
der blev snakket og fotograferet, det er godt at have minder med hjem, så man kan vise dem til dem derhjemme.
Der var også lidt roser:
 Eglantyne
 Hansestadt Rostock
 Mandarin rosen i krukken
 Sharifa Ashma måtte vi have et snif af, den dufter skønt
 sommerfuglebesøg
uroen blev beundret, den er meget fin, syntes Linda, men det er ikke til at se på billeder. Træet i midten spejler træerne. Det blev en dejlig dag med god snak, tak for besøget  og rosen Linda.
Lidt stemning fra i aftes:


Det var alt for i dag, dejlig aften til jer. 

14 kommentarer:

 1. Hej Lisbeth

  Jeg er også enig i at det er mye hos deg som fortsatt ser godt ut. Vakre roser hos deg. Sharida Ahsma er helt nydelig.
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marit
   Tak ja jeg er heldig. Sharisa Ashma er en fin rose, desværre var der kun den ene blomst.
   Klem

   Slet
 2. Kære Lisbeth
  Næh, jeg synes nu ikke, din have var ganske pæn, men derimod helt vidunderlig - som altid 😊 Du har så mange skønne ting i haven, og jeg opdager nye, hver eneste gang jeg kommer. Ingen tvivl om, at du kæmper en sej kamp mod tørken med vanding en masse, men din møje bærer frugt, for der er den dejligste stemning og de skønneste blomster, buske og træer at falde i svime over - hold op, hvor er det flot, at du får holdt liv i det meste i din store have, og især da når man ved, at Samsø røg i det røde felt på tørkeindekset som det første sted i kongeriget og har været der lige siden. Jeg var ganske rigtig meget fascineret af dit ophæng, der som glas genspejlede omgivelserne - den er rigtig fin 😊 Tak for den dejligste dag hos dig og Bent i Høneballehaven, for den helt fantastiske lagkage, for gode snakke om dette og hint rundt omkring på havens bænke og i gang med næsen nede i roser, liljer og andet godt 😊 Den oplevelse kan jeg leve længe på 😊
  Knus til dig, Bent og de to glade sorte ❤️
  Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda
   Tak for den rosende omtale af min have, så fin er den vist heller ikke, men vi gør, hvad vi kan for at holde det hele i live, dog med få undtagelser. Du er bedre til at beskrive mit ophæng og hvad du mente om det, jeg var ved at prøve at tage et billede af det, jeg opdagede, at jeg kunne se mig selv i det :)
   Der bliver brugt en del vand i haven, vi hjælper hinanden med at vande, så må vi håbe, at der ikke bliver vandingsforbud.
   Selv tak det var dejligt at få besøg af dig og at få en masse god snak, det nød jeg. Det lyder godt, at du kan leve længe på oplevelsen <3
   Knus
   Lisbeth

   Slet
 3. Ih hvor dejligt for dig med besøg af Linda, jeg kan næsten se jer to for mig, rundt i haven og sniffe og sidde og snakke og hygge.
  Jeg synes også at du kæmper en flot kamp og at du har meget at byde på i haven stadigvæk.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Ja det var et hyggeligt besøg, vi nød både haven og hinandens selskab.
   Ja der skal arbejdes for at holde liv i haven, dog kun med vand, andet er ikke muligt.
   Knus

   Slet
 4. Hej Lisbeth
  Jeg er sikker på at din have er en oplevelse, tørke eller ej og jeg ville helt sikkert ha' nydt hver en krog som jeg er sikker på at Linda også har. Din have er bare noget helt særligt :-) og der er helt sikkert blevet sagt mange kloge ord :-)
  Uroen er meget fin så at den blev beundret er der ikke noget at sige til.
  Ja det har været endnu en tør dag og det er jo dejligt når der er havebesøg, det er altså lidt hyggeligere selv om vi mangler vand. Jeg tror at vi lige så godt kan indstille os på at havet tid er lig vande tid. Næste uge ser også varm og tør ud.
  Pergolaen ser bare så flot ud med aftensolens stråler.
  Fortsat god aften
  Knus Anne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Ja det er stadig en oplevelse, men der er også triste ting imellem. Ja du ville uden tvivl have nydt hver krog, det gjorde Linda også, vi talte også om første gang, hvor I var her sammen. Kloge ord kan vi altid sige :) Jeg kan ikke huske, om uroen var oppe, da du var her, men jeg mener det ikke.
   Ja det er dejligt med tørvejr til havebesøg, men om det så havde regnet, havde vi ikke været kede af det, så var vi bare gået ind i pavillionen, der bliver ikke slidt meget på den for tiden. Ja vi kan bare blive ved med at vande, det er lidt trivielt.
   Tak ja jeg holder meget af aftensolen på pergolaen.
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 5. Hei Lisbeth. Jeg synes nesten jeg kan kjenne duften av roser og liljer gjennom bildene. Det ser jo flott ut, men jeg vet jo at alt det visne og tørre ikke deles i dag. Mange av de sarteste plantene vil kanskje dø i denne tørken, hos meg ser det heldigvis ut til mest å gå ut over sommerblomstene, ikke staudene. Ha en fin dag. Klem fra Anne-Kristin

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne-Kristin
   Ja det er en dejlig duft, når liljerne begynder at blomstre. Der er rigtig meget vissent og tørt, men sådan er det jo alle vegne. Godt du kan slippe med, at det går ud over sommerblomsterne.
   Tak i lige måde
   Klem

   Slet
 6. Skøn med besøg i haven. Det er altid dejligt at dele interesse med andre.
  Mon ikke snar Englene skal holde vaskedag,så de kan pjaske med vandet så det drypper herned,jorden trænger. Hygge herfra Leila

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Leila
   Ja det er skønt med besøg af andre haveinteresserede.
   Jo lad os håbe, at englene snart skal vaskes godt og grundigt :) så jorden kan få noget tiltrængt vand.
   Hygge tilbage

   Slet
 7. Godmorgen Lisbeth

  Halvvissen? Ja, noget måske men du har bestemt meget der ser flot ud - morsomt med den lækre lilje der stikker hovedet op gennem irisbladene.

  Ha en dejlig sommerdag

  SvarSlet
  Svar
  1. God morgen Karsten
   Ja græsset er i hvert fald vissent og visse træer har det også skidt, men som Linda og jeg blev enige om, så ser det alligevel ganske godt ud.
   Ja det er en fin lilje der mellem irisbladene.
   Tak i lige måde

   Slet