tirsdag den 7. juli 2015

To be or not to be er det ikke, men Starlight Express

Starlight Express, friluftsspillet i Otterup starter i aften og kører i 10 dage. Du kan læse mere om det på http://www.nordfynsfriluftsspil.dk/ og bestille billet, hvis du bor i nærheden og har lyst til at se og høre musical og unge mennesker på rulleskøjter.
Starlight Express er endnu en klassiker fra “kongen af musicals”: Andrew Lloyd Webber. Det betyder stilsikre hits, fede rock n’ roll-melodier, hiphop-rap med avancerede tvists over countrysange, gospel og brusende ballader.
Hvorfor skriver jeg nu om det her på min blog, fordi jeg gerne vil støtte op om det, min søn spiller med,, alle har gjort et kæmpearbejde for at få sat stykket i værk. Jeg skal selv hen og se det d. 14.7. Det glæder jeg mig til.

Nå men det her handler jo om have, så lad os få nogen blomsterbilleder:)
 ingen kan vidst være i tvivl om, at mine roser blomstrer helt vildt nu


for jeg tager jo det ene billede efter det andet for at vise jer, hvor flot det ser ud, når de står så tæt og blander sig med hinanden og valmuerne.
set fra staudebedet
 To enkelte blomster i Piilu, resten er dobbelte
 en anden clematis blomstrer højt oppe i en bærmispel
 Den egebladede hortensia igen, den er så fin nu
 Black Lace på sit højeste nu

Parykbusken er også flot med det mørke løv
Flot løvemund som jeg har fået af Anne fra Nordfyn, hun har sået og foræret væk til mange.
 Phlomis / løvehale
 Den første phlox i blomst
 pæonen sammen med den mørke blærespirea
 smuk med regndråber
Shirley Temple
Jan van Leeuwen har gjort det godt i år
 New Dawn blomstrer flot i år
det samme gør Penny Lane, de står side ved side op af værkstedsmuren
 Alkymist i en flot buket
 Améli med regndråber
 Dronningen af Danmark
 Flora Danica
 Golden Wings er lige sprunget ud
 Jude the Obscure i selskab med matrem
 også her
Kronprinsesse Mary
 Lady Emma Hamilton
Mme Louis Levique
 Den første rose i Lykkefund, nu er den endelig ved at tage ved, som I kan se er der flere knopper på vej.
Til slut vil jeg vise, at også Scepter d´isle er begyndt at blomstre.
Fortsat god dag.
http://www.nordfynsfriluftsspil.dk/

26 kommentarer:

 1. Det ligner en blomsterdrøm - hvor er det skønt at synke ned i billederne. Den røde hyld vil jeg også anskaffe mig en af - er den lige så vild som almindelig hyld?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, ja jeg synes, det var så flot, så det måtte jeg dele med jer. Hylden Black Lace er ikke så vild, derimod er Black Beauty en der skal holdes lidt nede, men de kan ikke sammenlignes med almindelig hyld.

   Slet
 2. Ja, det er rigtigt hvad Karen siger: Det er jo en blomsterdrøm du viser :-) Man bliver helt varm og glad inden i af alle de billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre Nana, jeg vil jo så gerne dele det med jer.

   Slet
 3. Dine rosebed er bare så flotte! Det er virkelig mange roser du har. Har du tall på hvor mange du har? Min Lykkefund har også nettopp startet blomstringen, og den har også veldig mange knopper. Da har vi begge en lang blomstring foran oss :)

  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marit
   Ja det er flot, når der står så mange sammen. Jeg har mange roser, hvis nogen spørger mig, siger jeg over 120, men helt tal på dem har jeg ikke, jeg har købt mange i efteråret. Min Lykkefund står lidt skygget, jeg kan egentlig slet ikke se den før jeg går om bag nogen buske, men når den gror mere til, regner jeg med, den kommer helt op i hyldetræet, så man kan se den ude fra haven. Ellers må jeg købe en til :)
   Klem

   Slet
 4. Kære Lisbeth.
  Tænker på om al den frodighed mon kommer af, at du måske går rundt og smugsynger lidt for dem:0) De står jo og strutter af livsglæde...
  Kh Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja men det gør jeg da Katinka :) men det er nu ikke musicals jeg synger for dem. Ja de er rigtig glade og nu får de regn, det er knap så godt for musicalen.
   Kh Lisbeth

   Slet
 5. Kære Lisbeth ih hvor spændende med musical, det må være sjovt at være med i . Det bliver spændende at se.
  Parykbusken er fantastisk flot, jeg købte en sidste år for den farve er bare mums. Men min er lidt bette endnu. Det må være et sandt rosenparadis hos dig. Scepter D'Isle har jeg lige købt i foråret, kan se jeg kan glæde mig til dens blomster. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina
   Ja det er spændende, men knap så godt, at det regner, så er det ikke godt at stå på rulleskøjter.
   Ja parykbusken er flot, den er slem til at fryse ned, så det kan godt tage nogle år, inden den bliver så stor. Jeg tror min er 10 år.
   Ja nu er det et sandt rosenparadis, du kan godt glæde dig til Scepter d´Isle og til duften, den er fantastisk og blomstrer længe.
   Kh Lisbeth

   Slet
 6. Hej Lisbeth!
  En fantastisk blomsterprakt, med alla fina rosor.
  Ha en fin kväll!
  Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marika
   Ja roserne er fine nu.
   Tak i lige måde.

   Slet
 7. Det ser godt ud, Lisbeth. Det må være svært ikke bare at gå at nyde roserne fra morgen til aften - hvor er de fine :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lone
   Ja det er også svært, men det har jeg ikke tid til :)

   Slet
 8. Det er et snadt overflødighedhorn du der viser af roser Lisbeth. Min Penny Lane er der godt nok krudt i, hold fast hvor den skyder i vejret og nu blomstre den også ;o) det var godt du anbefalede den til mig.
  Jeg ville gerne se det stykke din søn har sat op, men man kan jo ikke nå alting.
  Det er godt du gør reklame.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   Ja det har du ret i, jeg har lige stået stille derude og kigget målløst på alle de roser. I morgen bliver der et stort arbejde med at klippe visne af efter regnen. Ja Penny Lane er god, den var jeg sikker på, du ville blive glad for.
   Det kunne ellers være hyggeligt, hvis du kom og så den sammen med os på tirsdag :)
   Jeg håber, reklamen har hjulpet lidt.
   Kh Lisbeth

   Slet
 9. Hej Lisbeth
  Ja det ser flot ud når det hele fletter sig ind i hinanden. Det har også den fordel at hvis der er ukrudt så kan det ikke ses :-) Phlox er også begyndt her den fra dig plus en mere står i blomst :-) Det eneste der mangler ved New Dawn er noget duft for smuk er den. Jeg skal have fundet på en eller anden måde at forhøje espaliet min gror i. Det er frit stående og den hænger godt ud til siderne men det er nu meget dekorativt :-) Kronprinsessen er nu også ret lækker.
  Jeg har været ude og skove valmuer og vejret har artet sig og de har haft tørvejr på Nislevgård. Det har været helt stille vejr så jeg har kunnet høre musik derovre fra selv om det er 1,5 -2 km herfra.
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Ja det er flot, når det fletter sig ind i hinanden. Da jeg fjernede valmuerne, fandt jeg meget ukrudt, der havde stået imellem dem. Mon ikke det er den samme som min phlox, der står i blomst, den er ret tidlig, mine hvide er nu også begyndt. Ja New Dawn har ikke så meget duft og er ikke så holdbare i blomsten som Penny Lane.
   Godt vejret artede sig og tak for underretning om det, det var jeg glad for. Det er så hyggeligt at kunne høre musik i haven, det kan jeg i næste uge, hvor der er festival. Jeg håber, du kunne lide musikken? Det har jo også været helt stille vejr til aften, så kan man nemmere høre det. I morgen skal det vel blæse igen :(
   Knus Lisbeth

   Slet
 10. Sikke mange skønne roser og Pæoner du har, jeg syntes der kommer noget på ønske listen hver gang jer er forbi din blog ;-)
  Jeg lurer lidt på om din hvide Pæon Sherliy Temple er den samme som jeg har lagt et billed op af idag, jeg er lidt ærgerlig over at jeg ikke har navne på mine Pæoner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jeanett
   Ja det er farligt at kigge hos andre, man bliver hele tiden fristet til at købe noget nyt :)
   Det er svært med pæoner, men du har ret, den ligner min. Jeg mangler også navne på mange af mine pæoner.

   Slet
 11. Et sandt blomsterflor du viser.
  Jeg kan godt forstå, at du glæder dig til og se friluftsspillet når nu din søn spiller med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Aase
   Ja der er blomsterflor, desværre er de ikke så fine nu på grund af regnen.
   Ja det glæder jeg mig til.

   Slet
 12. Hvor ser det altså bare skønt ud altsammen. Jeg glæder mig til min Black Lace bliver lige så stor som din.

  Fint med reklame for friluftsspillet, vi bor vist desværre for langt væk, men det bliver da en oplevelse for jer at se sønnen på de skrå brædder igen.

  Knus, Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Ja det gjorde det i hvert fald i går, roserne er blevet lidt pjuskede, vi fik 8 mm i nat. Ja den Black Lace er skøn, min er rigtig vokset i år, den er vel 3 år gammel.
   Ja det er lidt langt væk for jer, men jeg håber andre får lyst til at se stykket, desværre lover de regn de fleste af de 10 dage de skal spille :(
   Knus Lisbeth

   Slet
 13. Det ser bare så skønt ud alt sammen, dine roser gør sig virkelig fantastisk. Så skal vi bare lige have det vilde vejr til at lægge sig igen, så de ikke bliver til rosenmos allesammen... ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fru Friis
   Ja hvis vi bare kunne bestemme, at det vilde vejr skulle lægge sig, men nej det kan vi ikke. Vi vil hellere have fine blomster end rosenmos :)

   Slet