onsdag den 27. juli 2016

Liljer og et besøg

I dag havde jeg besøg af Heidi, som elsker modlysbilleder

det gør jeg også
Kender I det, man har altid en forestilling om, hvordan en person ser ud, ingen af os bloggere har jo set Heidi. Men her er hun altså, ivrigt i gang med kameraet. Hun så slet ikke ud, som jeg havde forestillet mig, men det gør nu ingenting, hold da op hvor vi kunne snakke, det kommer nok ikke bag på jer.
men det kunne Richard og Bent nu også. Vi havde nogle rigtigt hyggelige timer sammen, og der var som vanlig lagkage på bordet. Jordbærlagkage selvfølgelig :)
Her kommer liljer, flere var sprunget ud i dagens anledning:
 Bonbini
 Eyeliner
Nyudsprunget trælilje
Hemerocallis er der også gang i

 Green Flutter
Outrageous i modlys
 Lægestokrose
 Marguritter
 og Leucanthemum blomstrer om kap nu
Der var pyntet i fadet i anledning af besøget
 Monarda ou Charm
Denne Monarda/hestemynte har jeg ikke navnet på
 Spydverbena
i flere farver. Jeg har også en hvid.
Det er stadig muligt at finde roser i blomst
 Bonita Renæssance
 Comtessa
Grace
 Heidi Klum
 Lady Emma Hamilton
 Lovely Green
 The lark Ascending
og solnedgangen
I dag skal jeg have besøg af Linda Borg. Jo der er gang i snakken og besøgene her i Høneballehaven.
God dag til jer

26 kommentarer:

 1. Motlysbilder er veldig fint, ja! Hyggelig med besøk :)
  Flotte liljer,dagliljer og roser! Min Green Flutter er ikke grønn i år,bare gul. Ergerlig, for det er pga. den grønne fargen jeg har den. Håper det skifter tilbake igjen. Lovely Green er virkelig lovely!
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marit
   Ja jeg kan godt lide dem og godt lide at have besøg af havebloggere. Det var da ærgerligt med din Green Flutter, vi håber det bliver bedre igen næste år.
   Ja Lovely Green er lovely men ikke godt til at springe ordentligt ud.
   Klem

   Slet
 2. Jeg har netop læst om din have i Haven og hvor er den flot, jeg måtte da straks herind på din blog og se mere og der blev jeg da heller ikke skuffet. I bladet så jeg på skitsen at du har et ørkenbed og da jeg har en tør plet jeg ikke helt ved hvad jeg skal stille op med, tænkte jeg om du kunne inspirere mig med et billed og hvilke planter du har i dit bed. God dag til dig
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne
   Velkommen her på min blog, godt du ikke blev skuffet :) Jeg skal tage nogle billeder af mit ørkenbed og sætte ind. Desværre er det lidt vildt for tiden, det er svært at holde, men der er mange planter i. Fadet med marguritter står i øvrigt i ørkenbedet.
   Jeg prøver at vise lidt fra bedet i morgen. Hvis du er på facebook, kan du melde dig ind i min facebook gruppe Høneballehaven eller blive ven med mig, så kan jeg fortælle lidt mere om ørkenbedet.
   Tak i lige måde
   Lisbeth

   Slet
  2. Jeg finder dig på Facebook

   Slet
 3. Hej Lisbeth
  Så er jeg lige lidt tidlig på den idag. Vi skal her over middag ud til Mogens' yngste bror og kone. Helt ud i vandkanten ved Tørresø i deres sommerhus. Ja snakken går jo som regel lystigt hos jer og det er jo altid spændende når nye såvel som gamle kommer på besøg og der sættes ansigter på. Idag er det så et af de kendte der kommer på besøg. Hils mange gange.
  Måske der er lidt færre roser tilbage lige nu men så er der da mange liljer og stauder at kigge på. Her er et par nye liljer sprunget ud idag og det er et par af dem som ikke har fanget liljebillerne blik så de er også rigtig flotte i løvet. Så er det jo en ekstra fornøjelse. Det er lidt sjovt med liljerne for Mogens kan slet ikke klare en buket hvis der er duftende liljer i men ude i haven nyder han duften.
  Lovely Green er nu ret fin selv om den ikke springer rigtig ud. Det er en af de få der blomstrer her lige nu.
  Ha en rigtig god dag. Vejret er da fint til havebesøg.
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mange hilsner til dig fra mig, søde Anne :)
   Knus

   Slet
  2. Hej Anne
   Ja så er det med at nyde den middag i Tørresø i sommerhus. Rigtigt snakken går altid lystigt her, når der er havebesøg. Det er vist klaret med hilsenen.
   Ja der er meget andet at kigge på, når der ikke er roser. Heldigvis er det også kun en enkelt lilje eller to liljebillen kaster sig over. Bent kan heller ikke klare liljer inde, men de er nu også for kraftige i duften, ude er de skønne. Ja som Lovely Green er nu er den rigtig fin.
   Ja vejret er fint til havebesøg, vi vil nyde turen rundt. God fornøjelse i sommerhuset.
   Knus Lisbeth

   Slet
 4. Kære Lisbeth
  Ja, jeg er også vild med modlysbilleder . hold op, hvor er de flotte. Ikke noget at sige til, at snakken gik lystigt i går, for der er sandelig samtalestof til mange dage i din have :) Som du nok kan regne ud, glæder jeg mig som et lille barn til juleaften, for i eftermiddag er det så min tur til at beundre liljer og andet godt. Jeg tror faktisk, at lægestokroserne kommer fra mig, for jeg såede for et par år siden og havde med til dig på mit første besøg i din have - sjovt, hvis det er - dine er så langt kraftigere og flottere end mine. Jeg er fuldstændig pjattet med Lovely Green - mon den er fra Jas? Har selv købt en grønlig rose i foråret, nemlig Wedding Piano - det er nu kun de yderste kronblade, der er grønlige, men køn er den. Endelig er der jo også den lidt besynderlige Viridiflora, som på sin vis er dekorativ - bare meget anderledes. Heidi Klum er også en favorit her.
  Vi ses lige om lidt :)
  Knus Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda
   Ja det er dejligt med modlysbilleder, der bliver nok lige så meget snak i dag, når du kommer. Ja lægestokroserne er ganske rigtigt fra dig. Lovely Green er fra Jas, Wedding Piano har jeg set på fb, den var jeg også fristet af. Viridiflora kunne jeg ikke tænke mig at købe.
   Ja det gør vi
   Knus Lisbeth

   Slet
 5. Hvor er det skønt med sådanne besøg i haven - og modlysbilleder er bare flotte. Jeg er også vild med Lovely Green - smuk! Indtil videre har jeg kun en enkelt lilje i blomst, men de kommer, de kommer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Aase
   Ja det er bestemt skønt med besøg i haven, forhåbentlig kommer du også en dag og kigger :) Ja Lovely Green er rigtig fin, så må du glæde dig til liljerne.

   Slet
 6. Hej Lisbeth

  Ladervtil at folg er ret vilde med "lovely Green" også hos dig alletiders:)'
  Flotte liljer og dagliljer - Green Flutter er jo favorit!

  Ha en dejlig dag - her venter vi på lidt regn....?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Ja Lovely Green er åbenbart et hit.
   Tak ja jeg ved, at Green Flutter er et hit.
   Ja gad vide om der kommer noget regn, her er det nu blevet gråt.

   Slet
 7. Hej Lisbeth.Dejligt med besøg af Heidi og manden.Alrid dejligt med en havesnak.
  Og dejlige billeder viser du jo også.
  Jeg såede pink spydverbena i foråret .........og de er bare blevet så flotte.
  Og min hibiscus blomstre så flot lige nu.
  Men din Lovely Green er så smuk..........den har jeg aldrig set før.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Ja det var rigtig hyggeligt.
   Mine spydverbena selvsår sig flot, så jeg slipper for at så dem. Derimod kan jeg slet ikke være med hvad angår hibiscus, de blomstrer ikke endnu hos mig.
   Lovely Green kan fås hos Jas, den er rigtig fin.
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 8. Skønt med havebesøg, og sjovt at få sat ansigt på Heidi :-)Jeg synes altid snakken går, når man er sammen med andre haveinteresserede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er det og herligt at hilse på Heidi :)
   Ja det må vi sige, vi har fælles interesser, det hjælper.

   Slet
 9. Hvor er dine liljer smukke.
  Altid morsomt at møde andre haveinteresserede og få sat ansigt på.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Aase
   Ja det er godt at møde andre haveinteresserede især dem vi har skrevet sammen med.
   Tak i lige måde.

   Slet
 10. Kære Lisbeth Hvor er de modlys billeder bare vidunderlige! Så smukke. Dejligt at se Heidi når man nu har fulgt hendes blog.
  Jeg kan tænke mig de var begejstrede for din vidunderlige jordbærkage. Fantastisk som dine roser brager derudad. Der er også ved at være godt med knopper imune igen. Knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina
   Tak skal du have, ja det var godt at få ansigt på Heidi.
   Du kan tro, at de nød jordbærkagen.
   Det er dejligt, at roserne snart er klar igen.
   Knus Lisbeth

   Slet
 11. Dejligt med endnu et bloggerbesøg og at få sar ansigt på Heidi - ja, det er morsomt at man tit har andre forestillinger om hvordan andre ser ud. Din have ser vidunderlig ud - knus fra det canadiske

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og hyggeligt med en hilsen fra det canadiske, tak for den.
   Knus

   Slet
 12. Hej Lisbeth
  Endnu engang tak for nogle super hyggelige timer i din skønne have, det var så hyggeligt at besøge jer, men hvad mener du dog med at vi kunne snakke ;) ;)
  Nå så du fik sneget dig til at tage billeder af mig, men der er vel heller ikke noget bedre sted at springe ud, end i din skønne have ;)
  Dejlige modlys billeder du viser, de går altid lige i hjertet, tror slet ikke at jeg selv fik indfanget nogle modlysmotiver hos dig. Jeg havde jo så travlt med at indsuge alle indtrykkene i haven.
  Om lidt tager jeg på tur med min fader, så jeg håber at få lavet et indlæg fra Samsø senere på dagen. Jeg håber du havde nogle gode hyggetimer med Linda igår ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi
   Selv tak, dejligt at I kom. Tja hvad tror du selv, jeg synes da, det gik meget godt ;) Glæder mig til at du kan komme med Richard på fisketur :) hm det går nok ikke.
   Ja du havde så travlt med at tage billeder, så du så slet ikke, jeg tog billeder. Håber det er ok at springe ud i min have ;)
   Det var jo det, jeg sagde i går, at jeg var lige ved at ringe til dig, så du kunne komme og få modlysbilleder om aftenen, men der hyggede I jo i Langør.
   Det går nok med det indlæg, jeg skal i byen i aften, så jeg får måske ikke lige set det.
   Jeg havde også et par hyggelige timer med Linda i går, men vi blev lidt forstyrret af de nye gæster, så det blev ikke så længe, som vi plejer.

   Slet