torsdag den 2. februar 2012

Sneflokke kommer vrimlende

Jeg skal love for, at de kom vrimlende flere gange i dag, se bare

Alligevel blev der den smukkeste solopgang
Flere sneflokke
Det er hvidt derude, kyndelmisse slår sin knude
En vintergæk en sommer-nar
I sne står urt og busk i skjul

Det var den dag, termometeret står på minus 4.5 og kuldefaktoren er 5
Jeg var i Netto og handle i formiddags
Denne her lille sag, kunne jeg ikke stå for :o)

Fortsat god dag.

16 kommentarer:

 1. Her er der også lidt sne, men ikke så meget. Til gengæld er det hundekoldt.
  Fine vintergækker der titter frem.

  SvarSlet
 2. Her er det skis´me også koldt og sneglat.
  Jeg var i Rema. Udenfor stod et stativ med Helleborus Niger som så lidt sølle ud.Da jeg bemærkede det til købmanden sagde han at jeg kunne forsyne mig fo de skulle alligevel smides ud.
  Jeg fandt 6 stk. hvor jeg kunne se en spire i bunden, så de kan nok reddes.

  SvarSlet
 3. Hej Lisbeth. Uha, ja det er koldt udenfor. Her stod der 7,8 minus i morges, så jeg var godt pakket ind, da jeg skulle ud på cyklen, men måtte alligevel trampe godt i pedalerne for at holde varmen! Det er godt nok en utrolig smuk solopgang du har "fanget" i dag. På min arbejdsplads kan vi se ud af det ene vindue den smukkeste solopgang hver morgen. Nogle gange stiller vi os ved vinduet og nyder synet for man ved aldrig hvorlænge solen er her lige for tiden!

  SvarSlet
 4. Hej Ina
  Ja vi må sige, at det er blevet noget koldt.

  Hej Ole
  Koldt og glat ja det er ikke rart.
  Det var da ikke så dårlig at få fat i 6 Helleborus Niger, vi må håbe de klarer det. Jeg synes, at de er lidt sarte. Jeg har mistet flere i løbet af årene.

  SvarSlet
 5. Hej Birgitte
  Ja det må være hårdt at cykle i denne tid, men det er jo vilkårene, når man ikke har en bil. Jeg synes, at det er flot at du klarer det. Det er ikke nemt at klæde sig godt nok på til at cykle, for ansigtet bliver afkølet og resten af kroppen bliver nemt for varm.
  Ja solopgangene er så smukke for tiden,så jeg kan slet ikke lade være med at fotografere dem. Jeg kan godt forstå, at I står og nyder dem, det havde de vist også gjort i dag på min gamle arbejdsplads, kunne jeg se på facebook. Som du måske kan se på mine billeder har vi fået nogle kraftige snebyger i dag.

  SvarSlet
 6. ÅH så smukke solopgangs billeder du har tager.
  Her har vi ikke fået en eneste snefnug, men vi har nu også sne nok.
  Fin blomst du har købt.

  SvarSlet
 7. Smukke solopgangsbilleder - som altid :o)
  Jeg har egentlig aldrig før tænkt over hvor mange forskellige farver en solopgang kan ha, men det får du vist med alle dine skønne billeder :o)
  Her har vi ikke fået sne idag - vi har også nok, men til gengæld viste termometret -13 grader klokken 6.30 i morges... brrr...

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 8. Hér har vi slet ikke fået sne idag. Du har da også en del efterhånden kan jeg se. Vores ligger kun i et tyndt lag, så det generer ikke.
  Jeg kan godt forstå at du ikke kunne stå for den lille Chrysanthemum, der er sød :-)
  Jeg var ude i over en time i dag, og putte alt godt under halm og gran, og tæpper og puder. Kønt syn, kan jeg godt sige dig :-) Ja, tæpperne og puderne er altså inde under den overdækkede terrasse, ikke ude i bedene. Og kaninerne fik stuearrest, for de bliver ved med at åbne deres kattelem, og de er desværre ikke kloge nok til at kunne lukke den igen :-) Her er det -7 sidst jeg kiggede, brrr.

  SvarSlet
 9. Sikke dejlige vintersols billeder du har fanger der, det virker helt opmuntrene i denne tid, jeg trøster mig med at det nu er februar og der kun er 7 uger til foråret, altså at forstå jeg regner efter den mediterrane kalender hvor 21 marts er første forårsdag.
  Henrik

  SvarSlet
 10. Hej Aase
  Nå I har ikke fået sne, ja som du kan se har vi fået i rigelige mængder, mens det faldt, men der alligevel ikke særligt meget, så det går nok.
  Hej Bettina
  Ja der er mange farver i solopgangen, jeg er også forbavset hver dag over, at de kan være så forskellige. 13 grader det var meget, så lavt er det sjældent hos os, det gør ikke noget :o)
  Hej Hanne
  Nå I slap også for sne, det var godt for jer. Jeg gør ikke noget ud over de grangrene jeg har lagt ud, så må jeg se om det klarere sig, som sagt så tror jeg ikke at Armandii klarer den, desværre. Godt jeg ikke har givet så meget for ham, men det er ærgerligt alligevel.Vi har kun 5 grader her, men det er nok og så går det stadig mod sne, kan jeg se på vejrstationen :o)
  Godt du kan give kaninerne stuearrest, det kan de nok ikke lide.
  Hej Henrik
  Ja det er altid opmuntrende med solbilleder, trods kulden. Jeg trøster mig også med at februar er en kort måned, men hvis du vil helt hen til jævndøgn, så varer det jo lidt endnu, inden det er forår. Jeg satser stadig på 1. marts :o)

  SvarSlet
 11. Fortsæt du bare med at fotografere solopgange - det er du blevet helt ferm til og vi andre ser dem jo ikke på samme måde, når vi er mødt på arbejde.

  Dagens solopgang var nu nok en af de smukkeste!

  Vi har fået lidt mere sne end I har, ser det ud til - det pynter jo fint, men jeg er ikke så modig som Birgitte at jeg cykler, men vælger bilen i stedet i disse dage.

  Ha' en god fredag.

  Kh Ulla

  SvarSlet
 12. ingen sne, kun høj sol på Sjælland, super flotte billeder du har fanget...

  SvarSlet
 13. Ja I har da taget jeres del af sneen nu. Vi siger tak her fra Sjælland, det blev kun til lidt vattotter i 10 min....
  Synes også du har fortjent en blomst, når du sådan trodser kulden. Men her i Lyngby var der - 10°, så jeg er glad for, at jeg i tide fik dækket mine bede med blad-guld. Dejlige billeder...

  SvarSlet
 14. Hej Ulla
  Jeg fortsætter så med solnedgangene, det ser nu ikke så fint ud i dag, men måske kommer det, man ved aldrig. Det har sneet her i nat igen, så jeg synes vi har helt pænt, i hvert fald hvis det begynder at blæse.
  Jeg kan godt forstå, du ikke cykler, men du har jo også muligheden for at tage bilen, det har Birgitte ikke. Jeg tager også bilen :o)
  Tak Jonna ja men så tager vi foreløbig sneen her hos os, så må I se, om I slipper :o)
  Hej Bente
  - 10 ja det var da noget, så var det godt, du havde bladguld og har brugt det. Vi har været nede på 7.4

  SvarSlet
 15. Hej Lisbeth. Altså her bliver der ved at komme sne og selvom solen også er fremme bliver det desværre liggende. Du kan godt høre at vi har fået sne nok her hos os - ikke. Er en anelse træt af sne bare en anelse. Hellere masser af sol.

  Gad vide hvordan alt det der var kommet op klarer den, men nu dækker sneen da for barfrost. Her er nemlig hundekoldt.

  Mange hilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
 16. Hej Lise Lotte
  Det samme her, nogen gange skinner solen og så kommer der pludselig en ordentlig byge, så vi gør hvad vi kan for at aflaste jer lidt dernede på Lolland :o)
  Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Sneen passer på alle de små puslinge derude.
  Også koldt her mellem 5 og 7 minusgrader om dagen. Det er meget på Samsø.

  SvarSlet