fredag den 3. februar 2012

sne, sne og mere sne

Deprimerende er det her hos os, det bare sner og sner, nogen gange er vi heldig og få et enkelt solstrejf, men så sner det igen. Så desværre ingen solopgang endsige solnedgangsbilleder i dag.
Men lidt snebilleder kan det da blive til :o)

Her ses nogen af mine nyplantede roser, mon ikke sneen sørger for, at de klarer sig.
Det kunne hurtigt blive til snestorm, hvis det blæste her, men det gør det heldigvis ikke. Termometeret står nu på minus 7.

Solen gør sit bedste, men det lykkes ikke ret længe ad gangen.
Jeg selv er underdrejet af et dårligt knæ, så det er knap jeg kan lufte hunde :o( I oktober fik jeg venstre knæ røntgenfotograferet, denne gang er det højre knæ. Godt det ikke er forår endnu, så kunne det knibe med at gå i haven, men når foråret kommer, går det over.
Og så ser det sådan ud i min have.
Og sådan


Rigtig god weekend med sol og frost.

20 kommentarer:

 1. Dit solskinsfoto er smukt - men jeg kan nu også bedst lide forårsbillederne. Hold da op, hvor vi længes...i nat målte mit termometer -14.4, og det bliver vist ikke bedre det næste døgn. Vi har dog ikke fået sne de sidste dage her i østjylland, det kunne nu ellers lune lidt for planterne?

  SvarSlet
 2. Rigtig god bedring med dt knæ.
  Gode vinterbilleder, men dine blomsterbilleder er nu smukke. Det får en til at glæde sig endnu mere til forår.
  Vi har kun fået ganske få snefnug i dag.

  SvarSlet
 3. Det kan godt være at solen skulle kæmpe sig gennem skyerne, men smukt ser det alligevel ud.

  Sikke da noget med dine knæ, håber at de begge bliver gode til foråret.

  God aften til dig
  karina

  SvarSlet
 4. Hej på Samsø.

  Har desværre aldrig været på Samsø, men det er jo også rart at have nogle danske øer til gode.

  Av av sikke noget med dit knæ. Håber det bliver i topform inden havesæsonen starter.

  Tulipanen du viser er meget meget smuk. Mener den hedder noget med M......Kan du hjælpe min hukommelse lidt på vej?

  Rigtig god weekend og de kærligste hilsner fra en anden øbo

  SvarSlet
 5. God bedring med knæet.

  Her har vi ikke fået ret meget sne i dag, men koldt har det været, selvom solen har skinnet.

  SvarSlet
 6. Tak Susanne ja forårsbilleder er skønne, det længes vi efter.
  Ja her vælter det jævnligt ned med sne. Til gengæld fryser det sjældent så meget som hos jer.

  Tak Aase
  Ja vi længes efter forår, derfor måtte jeg tage forskud på glæderne :o)

  Hej Karina
  Tak for ros til billedet og gode ønsker til knæet, håber det hjælper :o)også god aften til dig.

  Hej Tante Grøn
  Ja men du må også gerne komme med d. 19.5. det kunne være rigtig hyggeligt. Tag du bare manden med en tur herover, ja eller en anden dag, I er altid velkomne. Jeg håber også, knæet bliver i topform snarest muligt :o)
  Navnet på tulipanen? Tja der kommer jeg lidt i knibe, men så vidt jeg husker, er det løg, der har ligget der længe. Mener de er købt hos Bakker, der handler jeg ikke mere, så jeg kan ikke få dem mere. Jeg har to forskellige slags derude, den ene tror jeg er Apricot Beauty, den anden mener jeg hedder Esther. Håber det er rigtigt, det er i hvert fald et godt bud :o)
  Også god weekend til jer på Mors og kærlige hilsener fra Samsø.
  Tak Vivi
  Ja I har det nok koldere end os, så tager vi til gengæld sneen :o)

  SvarSlet
 7. Det er dog træls med de ømme knæ (taler af erfaring)og kulden og frossen jord gør det ikke bedre. Lister i skoven og lufter hundene.
  I dag har de gravet efter mus, for jorden er ikke frossen under sneen.
  Godt til nyplantede vækster.
  Kommentar til Maries spørgsmål på bloggen:
  Mit duetræ blomstrede første gang sidste år 23 år og 5m.
  Andre blomstrer efter 3-4år afhængig af afstamning og vækstforhold.
  Trompetkronen skal afslutte væksten tidligt og have en varm sommer for at udvikle blomsterknopper. Ofte fryser de væk vinter og forår sammen med det yderste af årets skud.
  Tulipantræet regnede jeg med skulle være 30 år inden blomster, men 17 år gammel blomstrede den 1. gang. Opdagede de brune 'kogler' om vinteren.
  Japansk sneklokke har jeg ikke selv haft held med, men måske er din ikke gammel nok endnu. Den blomstrer på de gamle grene. Skal stå beskyttet solåbent.
  Håber det har givet et fingerpeg om ventetid.
  Ang.den hvide peberbusk, så kan den let såes og bliver hvid.
  Hilsen
  Anne Marie

  SvarSlet
 8. Vi får heller ikke så meget sne her i Vendsyssel, men jeg synes nu nok vi har frost, på trods af, at vi ligger kystnært....
  Håber dine knæ arter sig, ellers må du ha dig nogle nye!
  God weekend
  Skipper

  SvarSlet
 9. Hej Anne Marie
  Nej kulde, frossen jord og ikke mindst sne, gør det ikke bedre, det er ikke rart at gå i. Jeg må have mine hunde i snor, desværre er de ikke velopdragne, så de trækker, det bliver det ikke bedre af.
  Jeg har sendt din kommentar videre til Marie. Tak for den, så blev jeg også lidt klogere :o)

  Hej Skipper
  Nej det er ikke nemt med den vinter, frost har vi nok af.
  Med hensyn til knæene håber jeg på at beholde de gamle, de har været trofaste i mange år :o)
  Først en røntgenfotografering, så må vi se, det venstre fejlede ikke noget særligt, så det er spændende med det højre.

  SvarSlet
 10. Hej igen,

  hvor er det dog imponerende,at du tager dig tid, til at give hver eneste kommentator en hyggelig og sød tilbagemelding. Det bliver der helt sikkert sat meget stor pris på. Hatten af for dig.o)

  Tusind tak for tulipansvaret. Har også både Apricot Beauty og Ester og begge er nogle smuksakker.

  Det kunne være rigtig rigtig hyggeligt at deltage i Havebloggertræffet den 19.5. Hvis det kan lade sig gøre, kan det godt være jeg tager dig på ordet. Så kunne vi samtidig få set lidt af Samsø:o)

  Tusind tak og i lige måde. Skulle din/jeres vej falde forbi Mors, er du/I også altid velkomne her hos os. Havelågen står åben og der er kaffe på kanden.

  De kærligste hilsner fra det kolde nord

  SvarSlet
 11. Hej igen
  Ikke nok med at jeg er havenørd, jeg er også tidligere kontornørd, så der skal være orden på sagerne ;o)
  Jeg kunne godt bruge flere af de tulipaner, for de er nemlig smuksakker.
  Det vil glæde mig rigtig meget og garanteret også mange af de andre, hvis I kommer her d. 19.5. En rigtig god anledning til at se både have og Samsø :o)
  Tak skal du have, du har jo en skøn have.
  Mange kærlige hilsener
  fra øen midt i Kattegat

  SvarSlet
 12. Hvor er det underligt med så store forskelle i vores lille land. Vi har ikke fået et eneste snefnug idag. Til gengæld var temperaturen nede under -11 i nat. Og jeg læste lige på DMI at netop København og Samsø har haft den koldeste dagtemperatur i 25 år idag. Så er der ikke noget at sige til at dine knæ og min ryg strejker. Det er ikke sjovt at skulle ud med hundene i den kulde. De heldige asner er jo ligeglade. Eller Frostie er ihvertfald, hun elsker sne og kulde.
  God weekend til jer derovre på øen :-)

  SvarSlet
 13. Ja du har ret Hanne, det er underligt. Vi har fået rigtig mange snefnug, men kommer ikke over - 8 grader i nat heller. Til gengæld har der været mellem - 6 og 7 grader hele dagen, det er meget. Jeg tror også, at det er sneen der er skyld i, at jeg har mere ondt i mine knæ, for det er anstrengende at gå i. Hundene er lidt trætte af mig, de vil gerne gå meget hurtigere. De er ikke så vilde med sne og kulde, de har ikke så meget pels som Frostie.
  Tak i lige måde i Kbh.

  SvarSlet
 14. U nas słońce świeci na niebie, ale jest o wiele zimniej. Teraz jest -20 stopni. Też już bym chciała zobaczyć wiosenne kwiaty. Pozdrawiam. *** Hos os solen skinner på himlen, men det er meget koldere. Lige nu er 20 grader. Jeg vil også gerne se de forårsblomster. Med venlig.

  SvarSlet
 15. Ja når jeg skriver dette er det en ny dato. Men har lige checkket termometret -15° stod den på kl. 24:00 - så her er det virkelig koldt. Men ingen sne har vi fået overhovedet.
  Kan godt se, at der ikke rigtigt er hul igennem til solen hos jer. Vi har til gengæld haft det fineste solskin, og så valgte jeg selvfølgelig at male loft i kælderen, men det er næsten også for koldt til andet.
  Kan godt se jeg har misset noget, når jeg læser at du har ondt i dit knæ. Øv ro på og op med skankerne og fat i noget godt læsestof. God bedring med det.

  SvarSlet
 16. Her på den nye dag har vi haft -18 gr. og udsigt til endnu en strålende solskinsdag.
  Det har vi nu haft i en uge og med et tykt lag sne, gør det skarpe lys helt ondt i øjnene.(gad vide om jeg har et par solbriller et eller andet sted?)
  Rådyrene har været ved bagtrappen efter fuglefrø, så nu skal vi vist til at lægge fodergrene ud til dem.
  Skal lige have de uldne knævarmere på(glemte dem på hundelufteturen i morges).
  Håber du får sol i dine øjne'...
  Hilsen fra kolde Midt/vest.
  Anne Marie

  SvarSlet
 17. Brrrr.... man sku bo på Samsø lige nu :o) Vi har ikke fået sne siden et lille lag i går morges, til gengæld har vi dejlig solskin... MEN 19 minusgrader, føj siger jeg bare. Så kan solen skinne nok så meget, men lysten til at gå ud er der bare ikke.
  Hvor er det trælst med dit knæ, håber det blir godt inden foråret kommer... så du kan komme ud til dine skønne forårsblomster. Tak for dem - det havde jeg lige brug for :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 18. Hej Giga
  Solskin hos jer, det er det ikke her, det sner igen. Minus 20 grader uha det er koldt. Godt du kan nyde mine forårsbilleder.
  Hej Bente
  Du må godt få noget af vores sne, det sner godt her igen. Solen har prøvet at komme igennem, men det var kun kort. Til gengæld har vi kun haft 8 graders frost i nat, og det fryser mellem 6 og 7 grader nu.
  Bortset fra at gå tur, så kan man ikke andet, så god beslutning at male loft i kælderen :o)Jeg forholder mig stille og roligt her ved computeren eller med en bog :o)
  Hej Anne Marie
  Ja solbriller og knævarmere, sjov kombi, men nødvendig. Vi får mere sne nu, men det fryser slet ikke så meget. I er vist tæt på bundrekord.Vi må fodre alle dyrene, de lider i denne kulde.
  Hej Bettina
  19 grader og så siger de, at det lavest målte var 18 grader, de har vist glemt at høre, hvor meget det fryser hos jer. Man skal i hvert fald være godt påklædet hos jer sådanne kuldegrader er vi ikke vant til. Jeg kan godt have lysten til at gå ud, når solen skinner, men den forsvinder hurtigt, når jeg er kommet ud. Ellers skal knæet nok sørge for at den forsvinder. Jeg håber også at det snart går over. Selv tak godt forårsblomsterne kunne opmuntre lidt.
  God til alle og tak for søde kommentarer.

  SvarSlet
 19. Din julerose ser helt brunlig ud - men jeg går ud fra, at det er billedet, der snyder? Den ser ellers lækker ud :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 20. Hej Marlene
  Jeg tror det er fordi, solen skinnede lige på den.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet