lørdag den 18. februar 2012

Ændring i blogkommentarer og problemer med at tyde tegnene

Vi har fået endnu flere problemer med at kommentere, siden jeg skrev dette indlæg i januar, nu er det næsten umuligt at tyde de der hiroglyffer vi skal skrive. Derfor vil jeg gerne opfordre jer som selv er kede af at skulle skrive underlige tegn hos en anden til at kigge efter om det er sådan på jeres blog også.
Her er mit indlæg fra januar

Vi har fået en del nye havebloggere med over det sidste halve år. Velkommen til alle jer, det er rigtig hyggeligt, at vi er blevet mange flere.
 I oktober havde Hanne et indlæg i, som drejede sig om ordrebekræftelser ved bloggenes kommentarfelter. Det har jeg lige kopieret og sat ind her. Prøv og læse hvad Hanne skriver, så kan I tage stilling til, om I vil lave det om :o)
Jeg synes at de der ordbekræftelser ved bloggenes kommentarfelter er lidt irriterende. Og jeg har hørt fra andre, der har det ligesådan.
Så jeg har altid været lidt 'stolt' over, at jeg i hvert fald ikke havde det på min blog... Men! Se lige hvad jeg opdagede for nogle uger siden, da jeg sad og kiggede under Indstillinger:


Jeg havde hak i 'ja'.
Men fordi man ikke selv får ordbekræftelsen, når man kommenterer på sin egen blog, så var jeg overbevist om, at man ikke skulle skrive 'orgtif', 'ughbop' eller noget i den stil, når man kommenterede hos mig.

Hvis du gerne bevidst vil have ordbekræftelse på dine kommentarer, så respekterer jeg selvfølgelig det. Jeg laver kun dette indlæg, fordi jeg tror, at der måske er andre af jer derude, som tror at I heller ikke har ordbekræftelse på jeres blog.

Ha' en fortsat god dag :-)

18 kommentarer:

 1. hvis man bruger den nye grænseflade, er det anderledes, jeg fik hjælp fra
  Berit fra IrishavenJan 14, 2012 01:21 PM
  Prøv at gå på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælg Gammel blogger-grænseflade - gå ind under indstillinger - vælg kommentarer - gå 10 funktioner ned til :
  Vis ordbekræftelse for kommentarer?
  Ja Nej
  Vælg nej og gem.
  Bagefter kan du vælge den nye grænsefalde igen.
  Det virkede for mig, stor tak til Berit Hilsen Heidi

  SvarSlet
 2. Tusind tak for dit indlæg. Jeg tror, at du måske har set, at vi er nogen, der har kæmpet med teknikken her til morgen. Det var lige det indlæg, som jeg havde brug for at læse.
  Det er lige gået op for mig, at miseren blandt andet skyldes, at jeg har fået vist den "nye grænseflade" hos blogger, og der bliver man ikke præsenteret for punktet "ordrebekræftelse". Jeg har dog muligheden for at vælge den "gamle grænseflade", og der kan jeg så vælge ordrebekæftelse fra.
  Nu håber jeg så, at det virker.
  Hvis du kan klare et spørgsmål til, så vil jeg gerne høre, hvilken indstilling du selv har valgt på spørgsmålet om, hvem der må kommentere dine indlæg. Bør man vælge "alle" eller "registrerede brugere (open id)"? Jeg er i tvivl om den sidste valgmulighed betyder, at man skal have en blog for at få lov til at sende en kommentar.

  Jeg er iøvrigt ret begejstret for netop dine indstillinger i kommentarfeltet. Især fordi hos dig har jeg også muligheden at vælge opfølgende kommentarer til, samtidig med at jeg skriver min kommentar. Det virker rigtigt godt. Har du gjort noget særligt for at få denne valgmulighed frem?
  Endnu engang tak for hjælpen.
  Nina

  SvarSlet
 3. Hej Heidi
  Ja men godt Berit også giver gode råd, hun er meget mere inde i det end jeg er.

  Hej Nina
  Ja jeg har set at flere har klaget over at skulle bevise, at vi ikke er en robot, for det er svært at læse de underlige tegn. Jeg tror du skal vælge alle, men tjekker lige efter, hvordan det ser ud hos mig.
  Jeg har ikke gjort noget for at man kan vælge opfølgende kommentarer til. Jeg synes man kan det hos alle, den er bare forskellige steder og ikke altid nem at få øje på. Jeg vælger det hos de fleste, så kan man bedre følge med i, hvad der sker og om man får svar på sin egen kommentar.
  Det var så lidt
  Lisbeth

  SvarSlet
 4. Hej igen Nina
  Ja du skal vælge alle.

  Hvis andre har problemer med at finde ud af mit indlæg, så kig lige på det Heidi har skrevet til mig, så er det endnu nemmere at finde ud af tror jeg.

  SvarSlet
 5. Super godt du tog emnet op,og tak til Nina og Berit også...
  Jeg ved ikke om der er problemer ovre på min blog men jeg har gemt både Ninas ,Heidis og dit indlæg, så kan jeg hurtgt og nemt finde dem frem ,hvis jeg også skal rette inde på min blog...

  SvarSlet
 6. Det er altid godt at ta sådan et indlæg op, for jeg tror der er mange bloggere der ikke er klar over, at de har de dersens ordbekræftelser.
  Og nu hvor man skal bekræfte to ord, er det da bare blevet endnu mere irriterende...
  Jeg skulle ha fjernet det på min blog, men sig lige til hvis det ikke er tilfældet ikk??? :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 7. Hej Jonna
  Jeg har lige testet hos dig, og ja man skal skrive hos dig, så du må i gang med at rette.

  SvarSlet
 8. Hej Bettina
  Din er ok, det er længe siden, at du rettede :o)

  SvarSlet
 9. Tak for hjælpen.
  Jeg tror det er "feset" ind også hos mig. Nu er jeg kun spændt på den første reaktion.

  Hilsen
  Ole

  SvarSlet
 10. ååå nej ,,,men tak, jeg går igang med at rette , håber jeg kan finde ud af det,,, gi gerne et vink hvis det ikke virker ...

  SvarSlet
 11. Hej Ole og Jonna
  Jeg har testet hos jer begge, det er i orden nu.

  SvarSlet
 12. Fint du tager det op igen, Lisbeth - for hold da op det er altså irriterende og især efter man nu skal skrive to ord, hvor af det ene næsten er ulæseligt.

  Jeg skulle have rettet mit for længst - men tror da lige jeg må tjekke igen, nu da nogle skrive om det med den nye grænseflade......begriber mig altså dårligt på det her teknik :o/

  God weekend

  SvarSlet
 13. Hej Helle
  Der er ingen problemer hos dig, men det har været galt rigtig mange steder, og det er blevet meget irriterende efter, vi skal skrive to ord, hvoraf det ene er ulæseligt. De fleste har jo bare ikke vidst, at det også var galt hos dem selv. Det kan man jo ikke selv se :o) Jeg er heller ikke god til det teknik, der er meget at lære endnu.

  SvarSlet
 14. Hej Lisbeth, du har da godt nok hjulpet mange med deres kodeord(eller to).
  Desværre kan jeg nu ikke kommentere hos nogle af dem, der havde Navn/URL som mulighed før. Det er nu slettet, og kommentarfeltet ser heller ikke ud som din og nogle få andres.
  Måske vil Google tvinge mig til at få en konto.
  Nogen må jo også have lavet om, så bloggene skal have to kodeord istedet for et.
  Hvem mon administrer mon bloggene?
  Heldigvis har mange deres email i profilen.
  Lærken sang i går:o)
  Hilsen
  Anne Marie

  SvarSlet
 15. Hej Lisbeth,
  Jeg vil gerne annullere forrige indlæg, for nu tror jeg nok, jeg har fattet det med svar/kommentar-feltet.
  Ole blev prøveklud og det virkede på hans blog.:o)
  Din har jo en anden opbygning.
  Hav en god aften.
  Anne Marie

  SvarSlet
 16. Hej Anne Marie
  Hvor er jeg glad for, at du selv har fundet ud af det. For jeg forstod ikke en smule af det du skrev :o) så klog er jeg heller ikke på det bloggeri. Hovedsagen er, at du kan kommentere, for vi vil nødigt undvære dine vise ord :o)

  SvarSlet
 17. Kære Lisbeth. Tusinde tak for hjælpen. Kors hvor var det dog irriterende. Bedst som man syntes man havde skrevet en god kommentar blev jeg smidt af både fordi jeg ikke kunne læse ordene og fordi "mit" system åbenbart ikke gad lege med.

  Så tak for hjælpen.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 18. Kære Lise Lotte
  Selv tak det var da så lidt, irriterende når man ikke kan få skidtet til at virke. Jeg har nu aldrig prøvet at blive smidt af, jo måske før jeg gik over til at bruge google chrome, det virker meget bedre på bloggene.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet