torsdag den 9. februar 2023

Endelig i morgen fredag skal gipsen af og lidt rosenbilleder

ja gipsen skal af, nej hvor jeg glæder mig, det er ved at være ret generende, især når jeg skal bruge musen, derfor er jeg ikke så flittig med billeder i facebookgruppen eller med indlæg og kommentarer på bloggen.

Til gengæld nyder vi de mange sol op- og nedgange:

solopgangen  i går
Dette billede tog jeg, mens jeg talte i telefon med Per
Solnedgangene er også flotte:
7.2.
8.2. var den helt forrygende
Tirsdag var vi i Odense for at se på køkkener, vi får teknikerbesøg d. 20.2., det bliver spændende. Mandag var vi i Ikea, det var ikke noget for os. Alt for stort. 😓
Om eftermiddagen var vi ude og kigge på brændeovn, den bliver installeret d. 17.2.
Erantis springer ud i solen
lidt pynt på trappen
Vi har haft besøg af mejser her i Mr. M´s fuglefoderhus
Jeg fik taget et billede af varmepumpen
og af postkassen, som vi fik i julegave af sønner, svigerdøtre og børnebørn
Vi har fået tømt nogle kasser
så der er kommet lidt på hylderne , nu er det ikke helt så tomt her, så skal vi bare have noget på væggene, det kommer, når Bent får tid, han har nok at lave. Det er også ham, der lufter hundene, i dag var jeg med.
Og så til det mest underlige, vi savner slet ikke Samsø, vi er faldet godt til, vi synes egentlig, at her er mere fredeligt end på Samsø, nu er vi rigtig kommet på landet. I søndags kom en af naboerne fodplejeren Lotte fra beboerforeningen og bød os velkommen til Haundrup, hun havde en hel posefuld med gaver med til os fra firmaer i omegnen. 3 slags mel fra Økomølleriet, honning og cremer, så kan man da kun føle sig velkommen.
Vi handler i Superbrugsen i Ferritslev, hvor der også ligger en 365 butik.
Nogle gange kører vi til Ringe eller Nyborg, som ligger 14 km væk. Vi kan også køre til Odense, hvis vi har lyst til større forretninger.
Det er meget koldt i dag, inden længe vil jeg til at planlægge, hvad der skal købes ind og plantes i haven. Det første træ er bestilt fra  Anne Marie, også Jas  skal besøges. Rhododendron skal der også nok blive plads til, mon ikke flere af rhodovennerne kan komme med gode tilbud? Jeg glæder mig i den grad til at komme i gang. Jeg er sikker på, at jeg får plads til en del i denne lille have på knap 900 m2

Jeg vil ønske jer en god dag med billeder af lidt roser:
Aimee Vibert
Anisette

Anne Boyleyn
Aprikola
Artemis
Artemis 
Til sidst vil jeg vise jer den snarlige beboer i min have
et af mine yndlingstræer gul vandgran 22.9.22
og i juli. Den nye er 125 cm, hvor er jeg glad for, at Anne Marie havde en til overs.












18 kommentarer:

  1. Ja, det tar tid å komme i orden med alt etter flytting. Godt at du skal få av gipsen i morgen, og det blir nok deilig. Flotte rosebilder.
    Klem

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Marit
      Ja det gør det, og det varer længe endnu. Jeg glæder mig meget til at få gipsen af.
      Klem

      Slet
  2. Jeg fornemmer, at du bobler kære Lisbeth 💖 Hvor er det DEJLIGT 🙅🏻‍♀️ Kh Susanne ❤️

    SvarSlet
    Svar
    1. Du fornemmer rigtigt Susanne, ja vi er glade for livet her <3
      Kh Lisbeth

      Slet
  3. Det er bare så godt at konstatere, at man har truffet den rigtige beslutning.
    Det har vi prøvet nu to gange, og det giver en rigtig god fornemmelse indeni.
    Og ja: Solen giver den da hele armen for tiden - både morgen og aften!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Ellen
      ja det er det, især når man flytter i så sen en alder. Ja solen er fantastisk, her forsvandt den efter opgangen, og det har været meget koldt i dag.

      Slet
  4. Det bliver da dejligt at komme af med gipsen, osse selvom der nok venter en tid med genoptræning.
    Det kan da ikke være helt ude på landet når der ligefrem er en beboerforening ?? hi hi. Hyggeligt at få en velkomstpakke.
    Ja det pynter og hygger at få noget i hylderne. Så er der heller ikke "ekko" i stuen.
    held og lykke i morgen
    hilsner Gunvor

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Gunvor
      Ja hvor jeg glæder mig til at få det af. Jeg tror faktisk, der er flere beboerforeninger herude på landet, det var et hyggeligt besøg.
      Ja det hjælper også på ekkoet, billeder og lamper mangler vi også, lamperne er midlertidigt sat op.
      Hilsen Lisbeth

      Slet
  5. Hej Lisbeth
    Det bliver da så godt at få den gips af, så du kan komme igang med at træne op til forårets arbejde i den nye have.
    Det er da herligt med sådan en velkomst. Dejligt at I er så glade for jeres beslutning om at blive fynboer, tænker at I jo nok har gjort jer mange tanker derom. Nu bor I jo tæt på alting, så det er ingen sag at tage afsted for at kigge på køkken og andre ting som jo nærmest bare ligger et stenkast væk nu. Ja Ikea er en stor størrelse, vi kommer der nu heller ikke så meget, selv om de har mange ting til rimelige penge.
    Smukke roser. Kan godt forstå at du må gave en gul vandgran og dejligt at det lader dig gøre.
    Rigtig god dag
    Knus Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anne
      Ja hvor jeg glæder mig, det er lige om lidt.
      Ja det var overraskende og hyggeligt med besøg og gaver. Vi har ikke fortrudt et øjeblik, og jeg glæder mig til at starte forfra med en ny og mindre have. Vi suser rundt til forskellige forretninger, i Nyborg er det dyrt, så må vi hellere handle i Ferritslev og Ringe. Hvis vil skal i Ikea, skal vi følges med Per og Signe ;)
      Jeg er så glad for, at Anne Marie har den gule vandgran, jeg har allerede fundet på mere, jeg skal have, når vi tager derover.
      Tak i lige måde
      Knus

      Slet
  6. Det er meget glædeligt at I er ved at falde godt til 'på landet' og at der ikke er tid til at savne Samsø! Sådan skulle det jo helst være.
    Og når du får gipsen af kan du efterhånden være med til at indrette huset og få tømt nogle flyttekasser. Der er jo sådan set nok at se til, men nu er der ved at være styr på de store linjer, og så står haven for tur kan jeg høre. Optimismen er tilbage og det er dejligt at mærke energiniveauet stige! Det ender godt til sidst.

    Rigtig god fornøjelse fremover!
    Knus fra Ulla

    SvarSlet
  7. Hej Ulla
    Ja vi er meget glade og tilfredse her på Fyn.
    Gipsen er væk nu, dejligt - men jeg skal nok lige tage det med ro et par dage, hånd og arm er noget øm, så flyttekasser og have, bliver der ikke lige rørt ved.
    Det skal nok ende godt.
    Tak for det
    Knus

    SvarSlet
  8. Hvor er det godt at høre, at I ikke savner Samsø, og når du bliver mere mobil, vil I uden tvivl falde endnu bedre til. Et nyt køkken vil blive lige så daglig en glæde som morgenerne, I oplever i udestuen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Marie
      Ja underligt er det, men det gør vi faktisk ikke. Ja jeg savner at være mere mobil, men jeg er begyndt at gå med på den ene luftetur. Jeg glæder mig også til det nye køkken.

      Slet
  9. Det er godt, der snart flytter en vandgran ind i jeres have. Jeg ved jo, at det er en af dine favoritter. Jeg har mange gange beundret billederne af vandgranen i Høneballehaven.
    Jeg håber, det går godt med hånden, og at du nu har fået gips af. Der skal vel trænes en del, før du rigtig kan bruge hånden, så det er med at hænge i, så den er klar til havesæsonen for alvor går i gang.

    Hilsen Elna

    SvarSlet
  10. Hej Elna
    Ja jeg glæder mig meget, så må vi se, hvornår det bliver, der er langt til Holstebro. Sønnen vil helst vente til foråret, jeg har heller ikke muighed for at plante endnu.
    Ja jeg må i gang med træningen, hånden er noget øm endnu.
    Hilsen Lisbeth

    SvarSlet
  11. Godt at høre at gipsen nu er fjernet. Det gør livet noget nemmere især når I har så travlt med at pakke ud og arrangere og købe nyt. Uha! Meget at se til, men det lyder som I har fundet det helt rigtig sted at være.

    SvarSlet
  12. Det är visserligen jobbigt med gips men det är jättejobbigt när man tar av det. Har aldrig känt att handleden var så sårbar, mest efter att de hade sågat upp och rätat upp själva brottet som var felläkt från början.

    900 är ju en rätt så stor trädgård numera och det kommer säkert rymmas mycket spännande där. Har ni inte grannar runt så kan ni ju plantera träd utan att tänka på vad de tycker.

    Kram, Carina

    SvarSlet