mandag den 4. marts 2019

Solskinsbilleder og lidt om blogtræf

Jeg tror, vi efter en lang dag med regn trænger til lidt solskinsbilleder. Heldigvis har jeg billeder fra i går formiddags, hvor solen skinnede, i dag derimod har vi mest haft regnvejr. Det er meget godt, jorden kan sagtens klare noget mere vand, vi skal jo være dækket ind, hvis der skulle komme tørke igen.
Dette her ser da lækkert ud
Her kommer mere af samme slags


 Så er det ved at være sket med R. February Dawn, i dag begyndte den at tabe blomsterne
men nordbedet står flot, snart kommer der blomster i det
Pergolaen er fin i solskin
 Cornus mas har fine gule blomster nu

og den orangegrenede lind lever op til sit navn
 Rosen Generous Gardener
blomstrer stadig her først i marts, det er da utroligt.
Helleborus billeder
den sidste her står på klokkehøjen.
Tak for jeres kommentarer vedr. blogtræf. Det var vist ret tydeligt, at juni som ventet var lidt for travl. Den springer vi over. Mit forslag er i stedet 25. maj, på det tidspunkt er der rigtig mange blomstrende rhododendron, det er et flot syn. Blomstrnede roser får I til gengæld ikke.


billederne er fra 27. maj 2018
Vi får se, om der kommer nogle, ellers kan vi udsætte det til sidst i september, hvor roserne  forhåbentlig er i gang med remontereringen. Der kommer en nærmere invitation til 25.5., men skriv gerne i kommentarerne om den dato er helt udelukket for dit vedkommende.
Næsten ingen nye billeder på lager, så ingen indlæg i morgen tirsdag.
God aften og god tirsdag

26 kommentarer:

 1. Hej Lisbeth

  Vakre rhodoer i mai. Det er mye å glede seg til fremover. Skjønne påskeklokker!
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marit
   Ja det er flot i maj, og der er ikke længe til :)
   Klem

   Slet
 2. Flot billede du lægger ud med. Det ret utroligt, at February Dawn når at afblomstret, inden de andre overhovedet er begyndt at blomstre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie
   Ja solen gør underværker. Ja og inden den plejer at blomstre.

   Slet
 3. dejlige stemningsbilleder ;) ;)

  SvarSlet
 4. Hej Lisbeth

  Ja, det ser rigtig godt ud - morsomt at se om de overvintrende roser bare kører videre ind i den nye sæson - så vil du have konstant rosenblomstring - jeg har også levende knopper - det er bemærkelsesværdige tider vi lever i!

  Ha en dejlig ny uge

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karsten
   Ja det er utroligt med de overvintrende roser, det er slet ikke til at forstå, men sådan er det blevet, vinter får vi jo nærmest ikke.
   Tak i lige måde

   Slet
 5. Enig med Marie - det første billede ser godt ud - men i det hele taget dejlige billeder af haven. Og tænk, at du har haft roser hen over hele vinteren.
  Som det ser ud nu, kan jeg ikke den 25. maj, men der kan såmænd ske så meget, så jeg har sat træffet i kalenderen ;-) Jeg håber, det lykkes at samle en glad flok til at se de imponerende rododendron.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth - ja man forstår simpelt hen ikke, at de roser bare kan blive ved.
   Jeg håber, det kan lykkes med d. 25. maj, men jeg har nu mine tvivl, jeg tror, det bliver vanskeligt at samle nogen, men jeg har i hvert fald forsøgt.
   Kh Lisbeth

   Slet
  2. Ja du har virkelig gjort dit med træffet, og det er utroligt sødt af dig at arrangere - det lader til at være svært med så mange aktive mennesker.

   Slet
  3. Ja det er svært for selv om det er det eneste træf i år (foreløbig) så er der jo mange andre ting at deltage i. Ellers må vi se, om det bare kan lykkes med 2 x Bent og Lisbeth :) så finder vi bare en dato.

   Slet
 6. Hej Lisbeth
  Smukke billeder fra lageret. Idag har det heller ikke været vejr til at tage kameraet med i haven. Her i aften blæser det oven i regnbygerne temmelig meget. En vejrtype jeg absolut ikke bryder mig om. Dejligt med er billede af pergolaen. Det er længe siden vi har set den.
  Ja skønheden varer jo ikke evigt, men February Dawn har bare været en glæde at se på og så fik den oven i købet lov at stå ude i det fri i år. Stille og roligt vil andre tage over og sikke et vidunderligt syn der venter til dem der kan kommet d. 25-5. Om det blir den dato jeg skal se dem er lige nu usikkert. Vi har en fødselsdag i familien den dag.
  Altså hvor du kan blære dig med roserne :-) det er slet ikke til at forstå at der snart har været blomster i det meste af et år.
  Fortsat god aften
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Ja der var da lidt at lokke med, men jeg tror nu ikke, det hjælper. Det er vidst ikke nemt at finde en dato, hvor alle kan, eller bare nogle. Nej nu må February Dawn takke af, men en ny står på spring, så det går nok.
   Ja det er utroligt med de roser, jeg blev også overrasket, da jeg så blomsterne, de sidder jo lidt højt. Bent har endda klippet frøkapsler af for nylig :)
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 7. Det kniber lidt med at finde det perfekte fotovejr i disse dage. Jeg mangler også billeder til min blog.
  Det er sjældent, jeg kommenterer på Rhododendron, for de er ikke lige mine favoritter. Men ‘February Dawn’ lyser så smukt i solen, at jeg overgiver mig😀.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Elna
   Ja det er meget svært i disse dage, lige nu har vi tørvejr, så jeg gør forsøg med påskeklokkerne. Ja February Dawn er fin, det glæder mig, at du må overgive dig :)))
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 8. Sikke heldige i er.
  Vi har regn og slet ikke noget sol at se......
  Så jeg får lige smidt lidt billeder op på instagram. Ellers er jeg ikke ude.....

  Smuk dag til jer
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Charlotte
   Ja vi har heller ikke meget sol i dag, men lige nu er det tørvejr med en del blæst, og jeg fik også lige et billede på instagram :)
   Tak i lige måde
   Knus

   Slet
 9. Det er tiltrængt med lidt solbilleder, Jeg var lige ude et lille smut mandag formiddag, men ellers har der været temmelig vådt og det ser ud til at det forsætter.
  Det er da helt fantastisk med den rose, mon den bare forsætter og slet ikke holder pause :-)
  Jeg ved ikke om jeg kommer til blogtræf, vi har jo snakket om, at Rita skulle med en tur, nu må vi se om hun kan lokkes med, hvis hun kan tror jeg måske, det er bedst til september, men vi har slet ikke snakket om det.
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene
   Ja vi har heller ikke set meget til solen i dag, men det er vist værre hos jer.
   Ja den rose er ikke sådan at kue, den bliver bare ved.
   Ja men vi må høre, hvad Rita siger, nu er hun selvfølgelig hverken til rhodoer eller roser, men mon ikke hun alligevel gerne vil med en tur, så må vi se, hvornår det passer jer.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 10. De roser må da snart være totalt rundt på årstiden, hihi. Det er meget smukke billeder, solen giver lige en ekstra pift.
  Lige nu er foråret kommet til Midtsjælland for alvor, datteren har jo meldt at de skal giftes til juni,, og så kommer sønnen, at de gifter sig til september, dog ikke i vores have, men om jeg kunne lave en masse sensommer blomster til at pynte med. Hilde den gloende... Så hjælp,, er der nogen forslag til blomstersikre sen september, bortset fra asters, og zennia, gladiolus måske??? Dahlia er ikke gode, jeg har for mange snegle, såå
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gunvor
   Ja det må man sige, roserne er seje :) Ja solskin hjælper altid på det hele undtagen vinduerne.
   Jeg skal da love for, at bryllupsplaner smitter, det er da dejligt.
   Jeg sidder her og tænker roser, hvis du har remonterende roser, blomstrer de sidst i september. Solbrud måske og oktoberstormhat eller oktobermargurit. Det er vist lige, hvad jeg kan komme i tanke om nu. Når jeg kigger på billeder fra sidst i september er der mange roser.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 11. Det är inte lätt att hitta datum och tid som passar alla. Maj låter som en härlig tid för träff liksom september men intrycken måste bli väldigt olika. Spännande med rhododendronblomningen som är på väg. Har dina buskar lika mycket knopp som jag vet att buskarna har här i Sverige? Här pratas om rekordblomning så om jag haft möjlighet skulle jag kika på din trädgård i maj :)

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet
 12. Hej Carina
  Ja det er meget svært at finde et tidspunkt, der passer alle. Og ja det er meget forskelligt, hvad man ser i maj og september. Der er rigtig mange knopper i alle buske og ikke mindst rhododendron. Ja det er en god idé at kigge ind i maj, der er desværre nok for langt imellem os til at du kan komme på besøg, men du er velkommen.
  Tak i lige måde

  SvarSlet
 13. Jeg kan varmt anbefale mine medbloggere og dine læsere at tage turen til Samsø den 25. maj - du har den mest imponerende og flotteste rhododendron have hvor der bare er så meget at se på.

  Selv er jeg altså forhindret den weekend, desværre - men jeg har masser af billeder fra tidligere blogtræf i maj på både nethinden og min blog.

  Håber virkelig at du får besøg :)

  Knus

  SvarSlet