søndag den 3. marts 2019

Blogtræf på Samsø

mon jeg kan se i krystalkuglen, om der er nogen, som har lyst til at tage til blogtræf på Samsø til sommer, nå det kan jeg nok ikke :) Jeg havde faktisk besluttet en dato, hvor jeg ville invitere. Spørgsmålet er, om det er et godt tidspunkt. Det er d. 15. juni, men da jeg kontaktede Linda Irving, fandt jeg ud af, at der var alt for meget i juni. Marked i Kolding 5.6. og CPH 20.- 23. juni. Så er der vel nok at rende til i den måned.
Derfor spørger jeg, har I havebloggere lyst til at komme til Samsø, og vil I se roser eller rhododendron i blomst?
Den 15.6. er der mulighed for at se begge dele, regner jeg med, jeg kan godt se, at der nok bliver for meget i den måned. Vil I være søde og skrive i kommentarfeltet, om I kan tænke jer at komme en tur herover, og om I vil se roser eller rhododendron.
 Nu varer det ikke længe, inden disse skønne crocus blomstrer
Der kommer stadig nye påskeklokker: en anden grøn end den jeg plejer at vise, cyclophyllus er navnet
her er et billede af den helt udsprunget, det er fra slut marts 2014
 den jeg købte i tirsdags
 og en helt sort fra Rita
 bugnende narcisknopper
 R. elegantulum

og R. February Dawn
 R. globigerum
 R.orbiculare
 R. praecox
 R. sinogrande står stadig i pavillionen
Jubii så blev jeg færdig med rosenbeskæringen.
Set ovenfra, nu kan man igen se formen på bedene yin og yang.
Fortsat god søndag og vær sød at huske og skrive, om du har lyst til at komme til haveblogtræf. Der kommer dato på, når jeg har fået tilbagemelding. 

27 kommentarer:

 1. Hvor er den spektakulær, den sorte Helleborus :-)
  Tak for invitationen :-) Jeg kan godt se, at der er meget i juni, men i august er der havefestival, så jeg er lige optaget/ledig i både juni og august. (Jeg vil foretrække, at vi undgår færgeperioden med dobbelt takst mellem 29. juni og 11. august (begge dage inkl.). Maj med rhododendron er derfor nok det bedste for de fleste. Personligt har vi dog en del i kalenderen i maj. Det er ikke let. Forhåbentlig er der andre, der er mere klare i spyttet end jeg ;-))) (Er september helt tosset??)
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth
  Ja ikke :)
  Selv tak - ja der er meget i juni og også i august. Jeg tror ikke, det skal være august, der er ikke mange roser. September kan være en mulighed eller som du skriver maj og rhododendron. Jeg er bange for, at de andre er lige så lidt klare i spyttet, hvis de overhovedet skriver. Jeg er glad for din tilbagemelding, selvom du ikke er klar i spyttet :) det er i hvert fald en begyndelse. Du har helt ret i, at det ikke skal være, mens der er dobbelt takst. Hm det er svært. Den 15. er god, fordi man sandsynligvis kan se lidt rhodoer og lidt roser.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. PS - hvad med blogtræf i juni i lige år, når der ikke er CPH Garden?

   Slet
  2. God idé men der er jo læææænge til, skal vi ikke have et inden?
   Har I sat kryds ved den 15.6.?
   Jeg tror, det bliver svært at få samlet ret mange.

   Slet
  3. Ja, jeg har sat krydset, men indrømmer, at der ER meget i juni :-)

   Slet
  4. ok hvad med maj, der var også meget. 25.5. f.eks?

   Slet
 3. Hej Lisbeth

  Det er ikke enkelt å få det til. Jeg håper at dere finner ut den riktige datoen. Hell og lykke med det! Vakker mørk helleborus.
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marit
   Nej det er ret svært, vi må se, om det kan lykkes.
   Ja den helleborus er ret flot.
   Klem

   Slet
 4. Ja nu er det påskeklokketid. Den sorte er da helt eventyrlig. jeg har rigtig mange der blomstrer første gang i år. Til gengæld er der flere af de gamle
  der springer over eller er meget sparsomme med blomst.
  Jeg kunne da godt ha tænkt mig at komme med til det blogtræf, men datteren skal giftes den dag. Og holde det her hjemme i haven. Så der skal ordnes have, så den skinner på en gang over det hele.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gunvor
   Ja det må vi sige, den sorte er ret flot ja. Jeg har også nogle gamle som ikke blomstrer i år.
   Spændende med datterens bryllup i din have, ja så har du nok at se til, men du er velkommen en anden gang.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 5. Du spørger om, jeg har lyst. Og jeg har i den grad lyst til et blogtræf hos dig, det er dog svært at sige, om jeg kan få det til. Jeg har meget jobmæssigt i maj/juni og i august er der høst... Så jeg er ej heller klar i spyttet, men det er bestemt ikke, fordi jeg ikke har lyst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Aase
   Ja du har et blogtræf til gode endnu, men jeg kan godt forstå, at det er svært at nå det hele. Jeg finder en dato, så må vi se, om du kan komme med, det ville glæde mig.

   Slet
 6. Meget flotte påskeklokker - den sorte er absolut et hit :)
  Jeg har set dine roser og dine rhododendron flere gange og må bare konstatere at jeg nok mest er til roser i år (da jeg ingen weekeender kan i maj).

  Men-men-men - I skal ikke tilrettelægge noget som helst efter mig, jeg kommer hvis jeg kan :)
  Mht. den dyrere færgetakst fra 29.06.: Det har vi før løst ved at være flere i samme bil og så dele udgiften - det kan godt lade sig gøre.

  Håber du får samlet et pænt hold til blogtræf.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Ja de er flotte også den sorte :)
   Ja du har været flittig og været her hvert år. Roserne er din favorit, det ved jeg.
   Jeg plejer ellers at planlægge efter jer, måske skal jeg bare holde fast ved d. 15.6. og se, om der kommer nogle. Det er rigtigt, man kan bare fylde bilen op. Vi har før haft det første weekend i juli, men hvornår skal I til England. Jeg ved det, det er nok i maj :)
   Ja lad os håbe det.
   Knus

   Slet
  2. Vi skal til England de første 3 uger af juli (05.07.), men som sagt skal du ikke tage hensyn til mig - jeg ser om jeg får det til at passe :)

   Slet
  3. Ok så prøver jeg nok bare d. 15., så må vi se, om der kommer nogle. Den 29. kan selvfølgelig også bruges, så må man være to sæt i bilen. I er jo normalt de eneste sikre, derfor tager jeg hensyn til jer :)

   Slet
 7. Hej Lisbeth

  Alletiders at du sådan inviterer - jeg får nok endnu en travl sæson - og måske skal jeg også være i Tyskland.
  Flotte Helleborus du viser - og Rhodoer!
  Alletiders roserne er klare, jeg har også klippet - men det bliver mindre end andre år - de ser godt ud!

  Og ingen frost i udsigterne...

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Ja du har desværre altid travlt, det kunne ellers være hyggeligt at vise dig min have.
   Tak skal du have, ja hvor er det godt, at der ikke er frost i udsigterne, så klarer vores roser det nok, det tror jeg nu, de gør alligevel.
   Tak i lig måde

   Slet
 8. Det må have været er stort arbejde at klippe alle roserne ned. Jeg forstår godt, du nyder at være færdig.
  Det er et godt initiativ at holde blogtræf. Jeg skal til CPH garden, og så har jeg en liste med nogle åbne haver, som jeg gerne vil se, så du skal nok ikke regne med mig til blogtræf.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Elna
   Ja det er det, men jeg tager det over nogle dage, det er jeg nu også nødt til, det var ikke så slemt som forventet.
   Jeg tænkte nok du skulle til CPH garden, du er så flittig med åbne haver. Du er velkommen til blogtræf, hvis du får lyst/tid.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 9. Hej Lisbeth
  Ja det ville være dejligt hvis krystalkuglen kunne give svar, men sådan er det jo ikke, og uanset hvilken dato du vælger vil der jo nok være nogle der er forhindret.
  Jeg regner da også med at komme på det årlige besøg igen i år. Jeg er jo ikke blogger men jeg ved at jeg jo nok er velkommen alligevel :-) men lige om jeg kan den dato eller det blir en anden kan jeg ikke sige nu.
  Sætter de grønne Påskeklokker frø? Hvis vil jeg gerne tigge nogle
  February Dawn stråler stadig til stor glæde, og med det triste vejr vi nu skal vænne os til, så er den da et lyspunkt.
  Dejligt at være færdig med rosen beskæringen. Jeg er kun nået til at tænke tanker omkring det, men heldigvis har jeg jo kun en brøkdel af hvad du har.
  Fortsat god aften
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Ja det ville været rart, hvis den kunne fortælle mig det, men du har ret, der vil altid være nogen, der er forhindret.
   Ja jeg regner da også med, at I kommer. I kan jo også komme sammen med de evt. andre der kommer, du kender jo de fleste, så mon ikke det kunne være hyggeligt for jer?
   Jeg skal se efter, om der er frølinger rundt om den grønne påskeklokke, men jeg tror det faktisk ikke, så jeg må holde øje, måske er de sterile.
   Ja det er dejligt med February Dawn, når nu vil skal til at have blæst og regn. Jeg har heldigvis også solskinsbilleder fra i dag.
   Jeg er meget glad for at være færdig med beskæringen, den har bekymret mig lidt, heldigvis har det ikke været så slemt som ventet.
   Du når det nok, du kan jo tage lidt hver weekend.
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 10. Igen engang er I gæstfri og inviterer til blogtræf. Hvad spyttet angår 😏 så er mit nok halvklart. Juni er en travl måned for os med flere fødselsdage i familien, min egen er den 15, og da har vi altid familiefest. Desuden er det vores tur til at lægge hus til vejfest, og for første gang overhovedet har vi sagt ja til at åbne haven for en flok fra Haveselskabet. Hvordan det ser ud i august, har jeg ikke lige overblik over. Men som andre skriver, vil der altid være nogle, som ikke kan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie
   Ja det er ikke nemt at få det til at hænge sammen, juni er ikke god for jer, jeg kan høre, at I har gang i meget i juni ligesom mange andre. Det bliver svært at få os samlet, så jeg må nok bare vælge en dato og så håbe, at nogle kan komme.

   Slet
 11. tjaaaa... juni måned er ikke så heldig for mig og den 15 juni har vi dobbelt fødselsdag her i huset, men vil bestemt ellers ikke udelukke et nyt blogtræf hos jer, pt. er jeg begyndt på et nyt arbejde som desværre tager lidt for meget at min tid og det gælder jo om at få det hele op i en højere enhed...

  SvarSlet
 12. Hej Tim
  Tak for din tilbagemelding, jeg må vidst hellere droppe d. 15. juni, der er mange, der har fødselsdag den dag. Jeg håber, jeg kan finde en dag, hvor du og Celine har tid. Ja arbejdet skal jo også passes, selvom det tager for meget af ens fritid. Du er jo ung endnu, så det varer længe, inden du skal på pension :)

  SvarSlet
 13. Ville elske at komme over og se din have Lisbeth.
  Men alt er alt for uforudsigeligt lige nu.
  Jeg aner jo ikke om jeg arbejder eller hvad jeg gør.
  Så tør ikke love noget :((((

  Klemmer
  Charlotte

  SvarSlet