torsdag den 5. juni 2014

Kolding og Samsø

Det var en fin dag i Kolding, bortset lige fra regnen. Aldrig har jeg været ude i værre regnvejr. Hold da op, jeg havde fin regnjakke på, men ikke en gang den kunne holde regnen ude. Bukserne blev hurtigt våde og blusen under regnjakken begyndte også at blive våd. I bilen lå regnbukser og gummistøvler, men det regnede ikke, da vi forlod den, det kom det til, skal jeg love for, og bilen var laaaangt væk. Heldigvis havde jeg også tørre bukser i bilen, så jeg fik skiftet hos fru Friis.
Vi nåede lige en tur omkring fru Friis, som bor i Kolding og så hendes skønne have, da var det heldigvis blevet tørvejr.
Mit held var, at jeg havde besluttet mig for at se nørdet ud med kasket på under hætten, det gjorde, at jeg som den eneste tror jeg, kunne bruge mine briller. Så ser I underlige billeder af mig på andre blogge, så er det forklaringen :)
Jeg selv havde heldigvis ikke kameraet med, det var jeg glad for.Da jeg tog af sted i morges skinnede solen, da jeg kom hjem, skinnede solen. Vi havde fået 5 mm, suk det var jo ikke meget. Til gengæld var jeg sej og gav mig til at gøde rhodoerne, det tog en time, nu er jeg træt, og jeg håber på lidt mere regn i morgen, ellers er jeg nødt til at ud med slangen.
 James Mason
Montana Marjorie


Der er fuld gang i mine allium, en af dagene kommer også Ambassadøren

Den lille lærk som bliver klippet, så den ikke bliver større.

 storkenæb, kender ikke navnet
Summerskies er blevet en stor flot busk, fantastisk. Den kommer der flere billeder ud, når den er sprunget mere ud.
Nogen af roserne og pæonerne var væltet af regnen, skønt det ikke regnede så voldsomt her. De lover mere regn i morgen, så jeg håber, det falder på Samsø.
Rosen er Mary Magdalene.
Hvad købte jeg så, det får I at vide i morgen.
Sov godt.

20 kommentarer:

 1. Ja sikke et vejr i dag. Vi fik ikke set det hele i år, men til gengæld fik vi set Jettes have. Håber der kommer mere regn til Samsø i morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte
   Ja det var slemt, men heldigvis var det tørvejr, da vi kom til Jettes have. Ja jeg håber på mere regn i morgen.

   Slet
 2. Fine billeder som altid.
  Spændt på at høre om du fik købt nogle planter...
  Heldig du havde tørt tøj med.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Aase
   Tak - jeg fik købt lidt, men købelysten var ikke så stor i det regnvejr.
   Ja det var jeg glad for.
   Tak i lige måde.

   Slet
 3. Hej Lisbeth
  Ja hold da op for et møjvejr. Vi ankom også i tørvejr men det holdt desværre ikke længe. Ærgerligt at jeg slet ikke fik set det hele da det var første gang jeg var der. Vi har dog aftalt at vi må gøre det om næste år og håbe på bedre vejr. Klokken 13 kørte vi hjem nærmest gennemblødte. Jeg havde heldigvis taget gummistøvler på så tæerne var da tørre. Regnede med at vi også havde fået meget dejlig regn på Nordfyn men blev slemt skuffet godt 2mm er alt. Fra kl 16 har vi haft fint solskin så kunne jeg plante den smule jeg fik købt. Allium er også ved at være med her glæder mig til at se ambassadøren. Summerskies er ikke sprunget ud her. Den er så fin :-)
  Håber også at der falder regn her i morgen vi trænger.
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Ja men var du der uden jeg fik hilst på dig, du skulle jo have kommet op til haveblogteltet, ville da gerne have hilst på dig.
   Ja det var en dårlig debut for dig, vi må håbe på bedre vejr næste år. Det var et frygteligt vejr, men du har ret - meget skuffende at vi så ikke havde fået ret meget vand, da vi kom hjem. Ida min haveveninde havde været til Grundlovsfest omkring Ørbæk, der fik de også masser af vand, så det var ulige fordelt. Tænk hvis vi havde fået i stedet for Kolding, så havde vi haft en bedre dag.
   Jeg er imponeret over summerskies, den er temmelig høj og fyldt med knopper.
   Ja vi må håbe vi får mere regn i morgen.
   Knus Lisbeth

   Slet
 4. Kære Lisbeth
  Det var da ærgerligt med regnvejr når i havde kørt så langt for at få en god dag. Men du fik vel købt lidt "godt".
  Jeg har min opmærksomhed rettet imod min hund, som er blevet opereret (fjernet livmoderen 1,4 kg, du læste rigtigt), så vi plejer den godt.
  hilsen jessie

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jessie
   Ja det var lidt ærgerligt, at regnen faldt i Kolding, når der var plantemarked. Ja til sidst tog jeg mig sammen og fik købt lidt godt.
   Jeg tænkte nok, at det var noget med hunden, men var bange for, at den var væk. Det var den så heldigvis ikke, det var godt nok en stor livmoder.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 5. Jeg ville nu også gerne have hilst på dig men da vi havde været rundt og var temmelig våde kunne jeg mærke på manden at han gerne ville hjem. Han er ikke helt så plante interreseret som mig. Måske jeg heller ikke kunne genkende dig med det nørdede look :)
  men vi ses på Samsø i ferien

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Ja vi må hilse på hinanden til sommer i stedet. Jeg forstår godt det med manden, sådan ville det også have været for os. Nej det er ikke sikkert du kunne genkende mig eller jeg dig :)
   Ja vi ses.

   Slet
 6. Herlig fortælling om dit nørdede look, og de vandmængder, har set andre steder at det alligevel virker hyggeligt, i alle tilfælde på billederne med de mange paraplyer:-) Her gik jeg og ventede på de vandmængder, kl lidt før 15 kom der en god sjat, og alt ser skønt ud og dufter dejligt, igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Godt du kunne lide historien, man kan altid grine bagefter, men det var nu ikke så sjovt, hyggen var kun fordi vi mødtes med andre bloggere.
   I var heldige, vi fik som sagt ikke meget, men håber stadig på mere i dag.

   Slet
 7. Kære Lisbeth.
  Det var synd, at det længe savnede regnvejr lige kom i Kolding i går. Vi fik ikke så meget, men har fået lidt igen i nat. Nok 2 mm som Anne skriver om.
  Tak for alle de dejlige billeder.
  Vores A. Ambassador blomstrer nu og inden længe kommer A. Globemaster, som skulle have en dia. op til 25 cm. Det bliver spændende at se. Det er et ganske kønt bed John har lavet, hvor der også er Geranium og Lodden Løvefod, der blomstrer nu.
  Din geranium er rigtig køn, jeg tror faktisk jeg har en magen til.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Eliane
   Ja det var en skam, at regnen lige skulle komme til Kolding, når vi havde plantemarked der, hvis så vi andre havde fået noget mere, så havde det knap gjort så meget.
   Det lyder spændende med A. Globemaster, den må jeg google. Nyt bed med geranium og Lodden Løvefod, det lyder da godt.
   Ja det er en fin geranium.
   Kærlig hilsen
   Lisbeth

   Slet
 8. Øv med vejret sådan en dag - men regn er heldigvis ikke en forhindring for en god handel......hvilket jeg er sikker på du fik gjort. Her er tønderne fyldt godt op igen og dræbersneglene lokket ud i det fugtige vej men regnen stoppede heldigvis netop som vi skulle tænde grillen til min ældste søns fodboldarrangement.... :0)

  Næste år skinner solen over Kolding - det er jeg vis på :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorthe
   Ja det var rigtig træls, mon det var det, som holdt dig væk :)
   Jeg vil også gerne have palletanken fyldt op, men det regner da nu, så lad os se.
   Godt I fik tørvej til fodboldgrill arrangementet.
   Ja lad os håbe, vi får sol næste år.

   Slet
 9. Hehe Lisbeth, jeg tænkte på jer da regnen silede også her østpå. Jeg ved, at mange havde glædet sig til netop denne dag, så det var ærgerligt. Alligevel fornemmer jeg, at alle hyggede sig. Kontaktlinser kan anbefales ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nette
   Ja det var ærgerligt, godt du ikke havde besluttet dig for at tage af sted i år. Ja men jeg havde jo min kasket, så jeg holder mig til den :) det gik fint, men tørskoet kom jeg ikke hjem.

   Slet
 10. du kunne nok have ønsket det omvendt, tænker jeg: 5 mm i Kolding og regnen fra Kolding sendt til Samsø :)
  Vi kørte hjemmefra om morgenen i regnvejr, så vi havde regntøj og gummistøvler på, men trods det, så blev vi våde til skindet. Da vi var i nærheden af blog-pavillionen var der tomt, så vi sprang mødestedet over og fik handlet færdige i en ruf.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Ja det kunne jeg godt have tænkt mig, men regnen kommer så her i dag, det er jo fint.
   Nå I var der, ja det var ikke nemt at kende folk med regntøj osv. ærgerligt der var tomt, da I kom til pavillionen, men jeg kan godt forstå, at I skyndte jer hjem :)

   Slet