mandag den 27. april 2020

Regndråber drypper i mit hår

Tja ganske vist blev det kun til knap 2 mm, men lidt har også ret, og det har animeret mig til at lave et indlæg allerede i dag. Jeg kan godt blive lidt trist over at de fleste "gamle" bloggere helt er forsvundet fra bloggene og ikke mere (tilsyneladende) læser med endsige kommenterer, sådan er det, tiden er knap for mange, og jeg er nok bare lidt gammeldags, når jeg bliver ved, men heldigvis er der også stadig nogle aktive, som lægger kommentarer, ikke mindst vores nordiske havevenner. Men jeg ved også, at det er der mange andre som læser med, mellem 5- og 600 kigger med i hvert indlæg, det er jeg meget glad for. En af dem er Amalie, som har rost min blog, men også bedt mig lave lidt reklame for firmaet, hun arbejder for, derfor kommer der sidst i indlægget et link til Med24.
Bellis sidder i læ for regnen :) og holder øje med mig
Regndråber pynter også på rhododendron og tulipanerjeg håber på mere regn i løbet af ugen, så jeg kan få gødet roser og rhododendron.
 Bellis er i øvrigt flittig til at hjælpe Bent med kantning af bedene, grankoglen bliver kastet mange gange
 Fodblad Podophyllum
 ikke at forveksle med Foldbald/Veratrum
 her er et lille kig til tulipaner og prydrabarber
 i går drak vi kaffe i pavillionen, det var ikke så varmt, men vi har stadig en dejlig udsigt
 Heuchera
 er gode kantplanter
 det samme er kalkkarse/Arabis caucasica
 Saxifraga
og vårphlox er også i gang nu
I hækbedet er endnu en magnolia ved at blomstre
Rhododendron:
 R. Elisabeth Lochart
 R. Lemon Cloud er så småt ved at blomstre
 R. Sapporo
R. Silber Velours
Hvad laver Bent nu i denne tid?
jo de sidste to dage har han brugt på at rydde op i naturen, på markerne bag os, har der en gang gået får, nye ejere har overtaget markerne, men ingen har fjernet hegnet, som er en stor fare for de stakkels rådyr, så nu har Bent ryddet op på det, mere end en gang har vi set små lam, som ikke kunne komme over det, en enkelt voksen rå har sat livet til i det, det er for trist.
Og så til reklamen, som er meget aktuel for tiden. Jeg handler selv en del hos Med 24, de er hurtige til at sende og hvis man bestiller for over 200 kr. er fragten gratis. Hvad er mere aktuelt nu, end at reklamere for håndsprit, i denne corona tid, her er linket, skynd dig at bestille, hvis du mangler noget. Vi køber høfeber piller der til Bent, som har græspollen allergi.
Tak fordi du læste med her og god start på ny uge. Der er så dejligt derude nu, fuglene synger af glæde over den smule regn, vi har fået, så jeg er på vej ud igen.
Nå men der er da lige plads til et par tulipanbilleder.
 Hvis en af jer kender navnet på denne, vil jeg gerne have det.
 Ronaldo
 Tres Chic og  Green Star

25 kommentarer:

 1. Good afternoon dear Lisbeth,
  Your are so lucky to have some rain. How wonderful the frangrance of the rain is in the garden after it's gone. You have a lot of wonderful different tulips. What a wonderful thing your husband did to protect wildlife!!! Yes many bloggers left. It's a pitty. I sometimes am scarred that Google will stop with our bloggers. But untill now we keep going on don't we.
  Have a wonderfull new week ahead.
  Rosehugs Marijke

  SvarSlet
  Svar
  1. Good evening dear Marijke
   I was really happy for the rain even if it was a small amount, but the fragrance came and I went around in the garden while it was raining. Let us hope we can keep on with the blogging even there are only a few back. Yes of course we keep on.
   Same to you
   Rosehugs Lisbeth

   Slet
  2. Hej, jeg er Theresa Williams Efter at have været i forhold til Anderson i årevis, brød han op med mig, jeg gjorde alt for at bringe ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham tilbage så meget på grund af den kærlighed, jeg har til ham, Jeg bad ham med alt, jeg gav løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem til min ven, og hun foreslog, at jeg snarere skulle kontakte en stavebeslag, der kunne hjælpe mig med at sprede en trylleformel for at bringe ham tilbage, men jeg er den type, der aldrig troede på stave, jeg havde ikke andet valg end at prøve det, jeg sendt en stavebeslag, og han fortalte mig, at der ikke var noget problem, at alt vil være okay før tre dage, at min eks vil vende tilbage til mig inden tre dage, han kastede trylleformularen og overraskende på den anden dag, det var omkring 16:00. Min eks ringede til mig, jeg var så overrasket, jeg besvarede opkaldet, og alt hvad han sagde var, at han var så ked af alt, hvad der skete, at han ville have mig til at vende tilbage til ham, at han elskede mig så meget. Jeg var så glad og gik til ham, at det var sådan, vi begyndte at bo sammen lykkeligt igen. Siden da har jeg lovet, at enhver, jeg kender, der har et forholdsproblem, ville være til hjælp for denne person ved at henvise ham eller hende til den eneste virkelige og magtfulde stavebeslag, der hjalp mig med mit eget problem. Hans e-mail: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan e-maile ham, hvis du har brug for hans hjælp i dit forhold eller andre sager.
   1) Kærlighedsformularer
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmisser
   4) Ægteskabsformularer
   5) Bindende staver
   6) Opdelingsformularer
   7) Død spell
   8.) Du ønsker at blive forfremmet på dit kontor
   9) ønsker at tilfredsstille din elsker
   10) Lotteri
   Kontakt denne store mand, hvis du har problemer med en varig løsning
   gennem {drogunduspellcaster@gmail.com}.

   Slet
 2. Hej Lisbeth
  Efter næsten to måneder uden regn er det en velsignelse at se dine billeder med regn på. 2 mm er jo ikke noget, der kan bruges til noget, og vores 5 rækker heller ikke så langt. Jeg håber, at noget af det trods alt er dryppet gennem bladene og ned på jorden.
  Hvor var det pænt af Bent at rydde op i det gamle hegn. Det er da ikke til at holde ud at tænke på, at dyrene sad fast.
  Mon ikke der er basis for bloggeri lidt endnu, men ja, tiderne ændrer sig. Jeg kan godt forstå at det må være ekstra ærgerligt for dig, når du har oplevet, at der var mange. Det har jeg jo ikke, så jeg skriver foreløbig ubekymret løs på min blog. Så får vi se...
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja regnen pyntede da på blomsterne om ikke andet, det var ikke noget særligt, men duften af regn fik vi da.
   Nej Bent kunne ikke holde ud at tænke og se på det mere, nu er det heldigvis væk, mon ikke rådyrene er glade for det. Det er svært for de små lam at følge efter deres mor, når de skal hoppe over.
   Nej du har ikke prøvet de gyldne blogtider ;) heldigvis er der også rigtig mange, der kigger med hos dig, og helt andre der kommenterer. Godt du er med nu, så er vi stadig nogle tilbage, det er rigtig godt, at der er kommet nye til. De fleste holder hurtigt op igen, men det gør du heldigvis ikke.
   Kh Lisbeth

   Slet
 3. Hej Lisbeth
  Det var bare så dejligt med lidt væde i luften efter to måneder uden vand, men meget gav det jo ikke. Heldigvis lover de mere sidst på ugen - det må vi så håbe på! Jeg kan tænke mig, at koglen er kastet mange gange til Bellis - hin elsker det bare 😊 Hvor er det bare flot af Bent at gå i gang med oprydning på nabomarken - det er jo næsten ikke til at holde ud at tænke på rådyr, der sidder fast i hegnet! Nu begynder en af mine yndlingsrhodoer, nemlig Lemon Cloud på stenen - glæder mig til at se den i fuld vigør igen 😊 Nej, der er ikke mange havebloggere tilbage, så godt, at du holder ved, for det er nu noget andet end de hurtige medier. Skønne tulipaner - jeg kan desværre ikke give dig navnet på den, du efterspørger.
  Rigtig god aften til dig!
  Knus Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   Ja det var dejligt med lidt regn også om det var alt for lidt, vi må se, hvad der sker sidst på ugen. Ja Bellis stiller med koglen utallige gange, så snart vi har kastet den.
   Det var godt givet ud, den tid Bent har brugt på at rydde op på naboens mark, men som Gunvor skriver, så burde de selv have gjort det.
   Ja den rhodo har du og Anne en forkærlighed for. Ja jeg fortsætter lidt endnu, jeg skulle bare lige have lidt luft :)
   Ja der er mange skønne tulipaner.
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 4. Uha hvis bloggene forsvinder. Nu har jeg lige lært at bruge dem... Det ville blive trist og osse lidt ensomt på havenørderi igen..
  Du er som sædvanligt længere fremme,, mine heuchera er det kun dem, der står i potter der er så langt fremme. De har overvinteret i drivhuset, for de er beregnet til krukker.
  Den er smuk den liljeblomstrende tulipan. men jeg kender den ikke, der findes jo et utal af sorter.
  Dejligt at Bent ville rydde op i det gamle hegn. Men det er nu lidt for dårligt af gamle og eller de nye ejere ikke få det gjort. Desværre ser man det lidt for tit, at de gamle hegn ikke bliver ryddet. Med mindre de hænger i de store maskiner..
  Hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gunvor
   Jeg skal nok holde ud, så længe der er andre søde havemennesker som dig, der kommenterer, så fortsætter jeg.
   Ja der kan man se, at jeg er længere fremme med heuchera, pludselig blev de pæne igen, de var ellers fyldt med grimme gamle blade.
   Bent er også sur over, at de ikke selv rydder op, folk er meget ubetænksomme, desværre.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 5. Hej Lisbeth

  Ja, jeg synes også det er så trist at så få blogger nå. Alt skal så hurtig nå for tiden. Det er ikke noe bedre her i Norge, så vi "gamle" får følge hverandre her i Norden.
  Jeg var så heldig å få 17,5 mm med regn i dag, og det setter jeg veldig pris på. Nydelige tulipaner du viser! Med regndråper på blir de enda flottere :)
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marit
   Ja der er vi enige, det er trist, men vi er nok gammeldags vi to.
   Uha hvor er du heldig med alt det regn, det er vi mange, der misunder dig.
   Klem

   Slet
 6. Vi har også fået regn, jeg ved dog ikke hvor meget, men jeg cyklede i regnvejr både morgen og eftermiddag. Det trængte haven til! Vi vil også godt have lidt mere, men vi styrer det jo ikke selv.
  Bent er en travl herre, laver om i haven, rydder op på nabogrunden, leger med Bellis osv. Dejligt at I tager jer tid til en kaffepause i pavillonen.
  Ja, der er ikke mange bloggere tilbage, det nytter nok ikke at pive over det, jeg er jo heller ikke selv stabil i vinterhalvåret.
  Nogen gangen tænker jeg på at bede alle der kigger ind hos mig om lige at skrive sit navn - også hvis det er et genbesøg på samme indlæg. Jeg er nysgerrig efter hvem der klikker sig ind :)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Nej det var nok ikke meget regn, men slemt nok når man skal cykle i regnen. Haven var sikkert glad for regnen, min var i hvert fald selvom det kun var lidt, vi fik.
   Ja Bent finder hele tiden på noget at lave, man skal jo nødig kede sig.
   Næ det nytter ikke at pive, men jeg fik da en kommentar fra dig :) det er da meget hyggeligt at se nogle af jer bare en gang i mellem. Jeg forventer bestemt ikke kommentar i hvert indlæg. Heldigvis er du lidt med en gang imellem, jeg håber, du bliver ved.
   Ja det kunne være sjovt at vide, hvem der kigger ind, det er jo det, der er problemet, for selvfølgelig sker det, at man ikke har tid til at lægge en kommentar.
   Knus

   Slet
 7. Hej Lisbeth
  Hold da op hele 2mm, her var regnmåleren kun lige fugtig i bunden, så jeg er da helt misundelig, men mon ikke jeg får del i noget i løbet af ugen, og du får da forhåbentlig også mere :-)
  Bellis er da en travl lille hun når hun både skal holde øje med dig og hjælpe Bent, men noget for noget, så koglen må kastes :-) Flot at Bent også går igang med oprydning på nabo grunden, det er da ikke så lidt ståltråd der bare har fået lov at ligge, utroligt at folk ikke kan rydde op, det er jo næsten ikke til at holde ud at tænke på de stakkels dyr der har siddet fast.
  Så fin den er den lille Lemon Cloud, min er også sprunget ud idag, dog kun en enkelt blomst, ser frem til at se din i hel figur, den er jo så smuk som den smyger sig rundt om stenen.
  Godt du holder ved med bloggen, vi er jo nogen der ikke ville kunne undvære dine indlæg.
  Med 24 må jeg lige tjekke op på.
  Fortsat god aften
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Ja det var fantastik med 1.8 mm, men bedre end slet ingenting, vi håber, der kommer noget i løbet af ugen til alle.
   Ja Bellis har skam nok at se til, og det har Bent også, kan du nok høre. Det var ikke en gang al ståltråden, han har været nede med et læs på lossepladsen, godt han får det væk.
   Ja jeg venter også spændt på Lemon Cloud, og håber at frosten bliver væk, for det kan den ikke lide.
   Ja jeg skal nok blive ved, der er heldigvis trofaste havefolk, der kommenterer.
   Ja prøv Med 24
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 8. Utrolig eksotisk med regndråber på planterne, også selvom det kun blev til få dråber. Vi har ikke fået en snus, og hvis vejrudsigten holder får vi højst 5-6 mm i løbet af ugen. Suk! Tørkeindekset er på 10 nu.
  Kender ikke din smukke tulipan, men generelt er der for få af de liljeblomstrende tulipaner, som er så elegante. Måske Purple Dream eller Burgundy?
  Dejlige kantplanter du viser!
  - Og godt Bent rydder op så dyrene ikke kommer af dage under store lidelser.

  Dit hjertesuk m.h.t. bloggere kan vi vist ikke gøre så meget ved. De er nok på andre medier, og personligt synes jeg aldrig tiden slår til. Glæder mig til pensionsalderen, men det er jo ikke sikkert jeg får mere tid af den grund...

  Pøj-pøj med regnen!
  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Ja det er meget eksotisk med regndråber på planterne, vi må være glad for lidt, og krydse fingre for mere, selvom vi ikke altid kan stole på meldingerne fra DMI.
   Jeg har googlet lidt efter tulipanerne men ikke fundet den rigtige endnu.
   Ja det er godt, at Bent rydder op, så dyrene kan løbe rundt derinde uden at komme til skade.
   Du har helt ret, heldigvis kigger du med en gang i mellem, det er helt fint, du skriver altid gode kommentarer. Nej du skal ikke regne med, at du får mere tid, når du når pensionsalderen. Man bliver nemlig langsommere med alderen ;)
   Tak i lige måde, håber også du får regn.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 9. Ligesom Ulla vil jeg foreslå, at tulipanen kunne hedde Burgundy. Den har jeg haft rimeligt gode erfaringer med, og det er en smuk, mørklilla liljeblomstrende tulipan. Når kanterne er ordnet, græsset slået, og det har regnet lidt, kommer alt det, der blomstrer, virkelig til sin ret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie
   Ja det tror jeg også, at det er. Jeg fandt den et andet sted i haven, den blev plantet sidste år, men det var så ikke navnet, men det er sikkert forkert indhold eller noget, jeg må lige kigge igen. Det har du helt ret i, det er så smukt nu og alt springer ud, nu går det stærkt.

   Slet
 10. Hej Lisbeth

  Alletiders at der kommer regn nu, det er en helt anden vejrtype, så mon ikke der kommer mere?
  Flot farve på Elizabeth L. og spændende blade - ligner de ikke orbiculare lidt?

  Ha en dejlig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Ja det er godt med noget regn, vi må se, om der kommer mere hen i ugen.
   Elisabeth L. er i hvert fald rød :) jeg har ikke tænkt over, om den ligner orbiculare, det vil jeg se nærmere på.
   Tak i lige måde

   Slet
 11. With spring all nature is reborn and flourishes. What beautiful flowers, wonderfully captured. Thank you for coloring our look.
  Greetings and all the best.

  SvarSlet
  Svar
  1. You are completely right Maria
   Thank you for your comment
   Greetings and all the best for you too.

   Slet
 12. Flot med oprydning af trådhegnet! Ronaldo tulipanen er SÅ smuk, den vil jeg gå på jagt efter til efteråret. Tak for fine billeder.
  Kærlig hilsen Ingeborg

  SvarSlet
 13. Nu kom jeg lige ind på et ældre indlæg, og kan se der var en mening med det. (Der er åbenbart også andre af dine læsere, der tror på ting og sager...!) Vi er nogle ustabile bæster, jeg ved det!
  Hvor er det godt at Bent har fået ryddet op i det hegn, det andet er da ikke til at bære. Håber du har fået lidt mere regn, siden dette indlæg. Det har været tiltrængt.
  Haveknus fra mig.

  SvarSlet