søndag den 4. marts 2018

Fugle og arkivbilleder af liljer

Fuglene sulter og har travlt med at spise, Bent har taget billeder:
 Dompap
 Jernspurv
 Musvit, de spiser godt af det hjemmelavede, andefedt med fuglefoder og havregryn
 En musvåge skuer ud i naturen

også solsorten har travlt, den har fundet en erstatning for æblerne
udsigten her inde fra, jeg kunne ikke nå ud, før solen igen blev dækket af skyer, som I kan se, har vi førsteparket til fuglebilleder

R. February Dawn står lige så stille i værkstedet og springer ud, temperaturen er lige nu over frysepunktet, men det holder ikke, i morgen skal vi alle have sne, vi får se.
 Græsserne vejrer i vinden, snart er det slut med dem, hvis ellers frosten vil forsvinde, skal de klippes ned., men jeg har haft meget glæde af dem.
Solen viste sig i korte glimt i formiddag og et par timer i eftermiddag. Nu er den væk, det ser ud som om, den er nået Jylland nu.

Der er stadig et par roser derude, forstå det hvem der kan.
Liljer:
Jeg har fundet liljebilleder frem fra arkivet
 Lilium pyrenaicum er den eneste jeg har navn på, resten må I nyde uden navn


Jeg håber, I nød lidt sommerbilleder, der er flere liljer til i morgen.
Fortsat god søndag - jeg vil bage boller og fortsætte med den bog, jeg er i gang med. Det bliver til mange bøger i denne kolde tid, og nej det er ikke havebøger. Haven er på pause endnu.

23 kommentarer:

 1. Ros til Bent for de flotte fuglebilleder. Det er ikke et let motiv. Også dejlige liljebilleder, du viser.
  Lad os bare få lidt sne, men lad os nu se..........
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Jeg har sendt roserne videre til Bent, nej de flyver gør de, så er det ikke nemt. Tak ja lige hvad vi trænger til nu. Ja os der ikke har fået sne endnu, kan også godt klare lidt af det, hvis det alligevel ikke bliver forår.
   Kh Lisbeth

   Slet
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Slet
 2. Hej Lisbeth

  Flotte fuglebilder! Fuglene er veldig sultne nå i kulden.
  I dag var det faktisk bare -1,4 grader og solen skinte så deilig. Men så skal vi få mer kulde og snø, så vinteren har ikke tenkt å gi seg med det første.
  Utrolig at du fortsatt har roser der ute!
  Så nydelig February Dawn er.
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marit
   Ja de stakler er meget sultne. Dejligt at solen har lidt magt nu, det hjælper desværre ikke, vinteren holder ved.
   Jeg havde heller ikke troet, der var flere roser.
   Det er rigtigt fine farver på February Dawn, dejligt med noget, der blomstrer.
   Klem

   Slet
 3. Hej Lisbeth

  Den ser spændende ud flot - den anden nedefra, den lækre- har du ingen idé om hvad det er?
  Og vejrudsigterne cykler rundt - men vi skal åbenbart have uvejr imorgen - og ellers har de aflyst varmen næste weekend - jeg frygter det bliver som 13...

  Men vi håber det bedste

  Ha en dejlig uge

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Desværre jeg købte en del træliljer for et par år siden, jeg mener, det er en af dem, de havde ingen navne.
   Ja det ser ikke alt for lovende ud. Vi kan kun håbe, at foråret er tæt på.
   Tak i lige måde

   Slet
 4. De sommerbilleder får virkelig en til at længes efter forår. Det trænger vi til og hvor bliver det dejligt at komme i haven igen. God læsning :-). Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Matte
   Ja vi længes meget efter forår og at kunne komme i haven igen.
   Tak for det :)
   Kh Lisbeth

   Slet
 5. Ja, det er som om vinteren ikke vil slippe... Men dine skønne liljer varmer da virkelig en op - vi trænger altså til noget forår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Aase
   Ja det må man sige, vi må have, den snart smutter videre på sin færd.
   Ja det er godt med lidt sommerbilleder, vi trænger.

   Slet
 6. Det er nogle flotte fuglebilleder, Bent har taget. Han har tålmodighed! Fuglene sætter pris på det foder, vi lægger ud til dem i disse kolde dage. Det er ikke let at holde deres drikkevand optøet, det kræver, at man går ud med vand flere gange om dagen.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Elna
   Tak jeg giver rosen videre til Bent. Jeg har også taget nogle fuglebilleder, men mit kamera er ikke så godt til det, som hans er. Ja fuglene skal have både foder og drikkevand. Vi hældte kogt vand ud i morges, det holdt hele dagen.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 7. Kære Lisbeth
  Jeg tror da, du har ret i, at solen kom til Jylland, for her skinnede den fra middag til kl 16. Det har vi så også fortjent, synes jeg, for det er længe siden, den var her sidst. Hvor er det bare flotte fuglebilleder, Bent har taget - jeg er især vild med det af musvågen. Du må lige rose ham lidt fra mig 😊 Du har så mange smukke liljer, og det ser så flot ud, at du har dem op af træerne i skoven. Jeg skal have købt flere liljeløg, men det haster nok ikke den første uges tid - jorden er stivfrossen her, og det er den sikkert også hos jer. Herligt med blomst i February Dawn - godt, du fik den ind i pavillionen. Det er slet ikke så tosset med masser af læsning, når det er så koldt, men nu vil vi altså snart have forår 😊
  Fortsat god aften!
  Knus Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda
   Ja solen var her i korte glimt i formiddag og et par timer i eftermiddag, men ikke så længe som hos jer. Det var jer vel undt. Jeg skal nok rose Bent for hans billeder. Ja det er flot med liljerne, du må have nogle flere. For et par år siden købte vi en del hos Lau, mon ikke der kommer nogle der igen, det var træliljer, derfor har jeg plantet dem op af træerne, men jeg er nu ikke sikker på, at det er det, der er meningen. February Dawn er endt i Bents værksted, der er jo ikke frostfrit i pavillionen, det håber jeg snart der bliver, så den kan komme der ud igen. Ja vi længes efter foråret :)
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 8. Her har fuglene også travlt ved foderbrættet. Dagens oplevelse var ikke mindre end 3 store flagspætter omkring foderbrættet på en' gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi
   Ja det har de nok mange steder, flot med tre store flagspætter. Her er de også jævnligt.

   Slet
 9. Hej Lisbeth
  Solen kom også til Fyn og den holdt stand hele dagen men det har været koldt og ja det er selvfølgeligt fordi det blæser igen :-(
  Dejlige fugle billeder Bent har taget og det er en broget skarre han fik på linsen. Musvågen er en flot fugl og igår vi kørte til sønderjylland så vi en del siddende langs motorvejen.
  Hold da op.. stadig roser der ikke er frosset, her er den sidste færdig.
  Dejlige liljer, de giver da lidt glæde i kulden. Heldigvis har vi hver vores måde at få tiden til at gå når vi ikke rigtig kan komme ud og lave noget.
  Fortsat god aften
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Jeg så på DMI, at I fik sol længe før os og beholdt den åbenbart også længere. Ja koldt var det alligevel med den blæst.
   Ja Bent fik lidt forskellige fugle på linsen. Vi så også mange musvåger på vores tur til Sjælland d. 18. februar.
   Det er lidt vildt med roserne, jeg troede heller ikke, der var flere nu.
   Liljerne kan forhåbentlig muntre lidt op, det kan strikkeriet nok også. Jeg er glad for at læse :)
   Tak i lige måde
   Knus Lisbeth

   Slet
 10. Fuglene arbejder hårdt for føden i disse dage. I dag har vi også haft en musvåge, der sad og observerede, hvad der foregik derude. Boller er helt uundværlige, især med et stykke Thise ost og noget hjemmelavet syltetøj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie
   Ja det er hårdt for fuglene, musvågerne er tæt omkring eller som Anne skriver, sidder de ofte ved motorvejene.
   Ja boller er uundværlige, men jeg foretrækker osten Stygge Ulv til gengæld undlader jeg syltetøjet :)

   Slet
 11. Det er nogle dejlige fuglebilleder Bent har taget. Vi fodrer også, dels i haven og dels i skoven.
  Liljerne er fine også uden navn :-) Jeg har mange planter uden navn og på en måde er det heller ikke så vigtigt, der hvor jeg gerne vil have navne er på de planter man har mange af, jeg kan ikke altid huske om jeg har den, når jeg ser en flot plante, har lidt lettere ved at huske navnet. Og så er det selvfølgelig dejligt, at kende navnet når der er en der spørger om hvad planten hedder.
  Solen nåede op til os, sidst på dagen og vi kørte en tur til havet, der var koldt, men dejligt. I dag er der snevejr, men lad os håbe vejrudsigten holder for så skulle vi få forår i løbet af ugen :-)
  mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene
   Ja de billeder er rigtigt fine, det er godt nok nødvendigt at fodre, vi har fået temmelig meget sne her siden i morges, men det er jo også første gang i vinter, at det ser sådan ud her. Ja det er godt at kunne huske navnene, men liljerne er delt flere gange, så det begynder at blive svært at huske det, det andet klarer jeg nogenlunde.
   Lad os håbe, vi få forår i løbet af ugen.
   Hilsen
   Lisbeth

   Slet