lørdag den 14. januar 2023

Venstrehåndsarbejde?

 Ja det var mit indlæg i går, så efter 6 kommentarer var der ikke flere, der kunne kommentere eller for den sags skyld læse, hvad jeg har skrevet. Derfor må jeg op på hesten igen.

Til gengæld er der lidt nyt at fortælle, jeg kan nemlig gå uden rollatoren, det er dejligt, jeg har den dog ofte med rundt i huset sådan for en sikkerheds skyld. Ud skal jeg ikke, selvom jeg gerne vil, men med det vejr er det sikrest at blive inde. Færgen er aflyst her til aften og indtil videre noget af dagen i morgen. Vi bliver mere og mere glade for vores beslutning om at flytte.

Så vi går videre med pakningen som besværliggøres af mangel på kasser og en brækket hånd. Jeg er dog stadig fortrøstningsfuld - lidt mere end stakkels Bent, som hænger på det hele, jeg sorterer og smider ud.

Nå men nu vil hånden ikke længere, så jeg finder lige lidt billeder frem, det er svært at bruge musen med venstre hånd


lidt glimt fra haven
og herunder nogle af de smukke påskeklokker, der snart vil blomstreHer er rhododendron augustinii, den har en fin farve og er en art, derfor skrives navnet med lilli.
Det var hvad jeg kunne klare i dag, håber det lykkes bedre denne gang.

21 kommentarer:

 1. Hej Lisbeth
  Jeg vet ikke hva som skjedde i går, for ditt innlegg var forsvunnet. Ja, du må være forsiktig med hånden din.
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det var underligt med indlægget, det kommer lige af sig selv med at være forsigtig.
   klem

   Slet
 2. Kære Lisbeth hvor er du bare sej. Når vi tænker hvad i står midt i, at du stadig kan være positiv stemt og ikke ryger i det sorte hul, hvilket man hurtig kan gøre, når man har været indlagt. Men nej du klør bare på ,både med det ene og det andet. Endda kaster dig ud i venstrehånds arbejdet. Ja det bliver godt for jer når i kommer til Fyn. Så kan I bedre komme rundt, når I ikke er afhængig af om færgen går eller ej. I morgen skulle det blive et værre vejr med slemt storm og store farlige vindstød. Vi beder til at alt forbliver godt også efter i morgen :) Ja bliv du bare inde i varmen, så ved Bent også hvor han har dig. :) Knus fra Mig til dig. Ha nu en dejlig aften der på Samsø :)

  SvarSlet
  Svar
  1. kære Karin
   Tak for dine søde ord, de varmer meget. Jeg får slet ikke lov at gå ud i dag.
   Vi glæder os til, at det er overstået og at vi kan "nøjes" med at køre rundt på Fyn.
   Knus og god dag til dig og Mogens

   Slet
 3. Er helt enig med Karin!!! Bliv indenfor kære Lisbeth… det gør vi andre ;-D TAK for skønne billeder <3 KRAAAAAAM fra Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne
   Du kan tro, jeg bliver inde,
   kram

   Slet
 4. Ja, da jeg ville læse dit indlæg, var det pludselig forsvundet. Hvor er det godt at høre, at du er blevet mere mobil. I dag stormer det nærmest, så du ville blive blæst omkuld, hvis du vovede dig udenfor. Måske når I lige at se de første påskeklokker blomstre, inden I drager fra øen.

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Marie
   Heldigvis går det fremad dag for dag, men jeg må blive inde, så jeg når nok ikke at se meget til påskeklokkerne.

   Slet
 5. Hej Lisbeth
  Jeg læste dit indlæg fredag, men nåede ikke at kommentere, og på dette er jeg først med idag, da vi igår først skulle til barnedåb og fødselsdag bagefter.
  Godt at det går fremad for dig, og ja det er vist bedst at blive indendøre for det her møgvejr og med en kommende storm er noget skrammel, jeg bliver også indendøre idag og slapper af. Alt det renden i byen er ikke noget for gamle mennesker :-))
  Billederne du har valgt til dette indlæg, uden regn og rusk luner gevaldigt, og ja pludselig er påskeklokkerne klar igen (der er knopper i nogle af mine) og det er ligesom, at nu ligger foråret lige rundt om hjørnet :-)
  En rigtig dejlig søndag til jer
  Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   ja det er hårde tider at rende så meget i byen, så må du slappe af indendøre.
   Jeg når desværre nok ikke at se meget til påskeklokkerne, det bliver spændende at se, om der kommer noget op i haven på Fyn,
   Tak i lige måde.
   Knus Lisbeth

   Slet
 6. Nåede ikke computeren i går, så det er først nu jeg kikker ind. Men godt at høre det går lidt fremad, Men pas nu på ikke at blive for kålhøgen.
  Dejlige billeder du har fundet fem. Foråret og sommeren kommer, uanset vejret nu. Forhåbentlig er du så osse nogenlunde frisk til den tid, så stakkels Bent får en lille pause.
  Du har altid været foran med påskeklokker, men i år har jeg osse fundet et par af mine der er ved at " løfte sig i reden". Jeg må hellere skynde mig at fjerne de gamle blade og sætte hønsesikring omkring.
  forsat god bedring hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gunvor
   Jeg bliver ikke kålhøgen lige med det samme, jeg tager det stille og roligt kan ikke andet. Der er meget at se til for Bent også når jeg er klar igen, men han slipper da for at bekymre sig om mig,
   Det er et kæmpe arbejde at fjerne gamle blade fra påskeklokkerne.
   Tak for det
   hilsen Lisbeth

   Slet
 7. Der må være nisser på nettet, for jeg så ikke noget indlæg. Men pas nu stadig på dig selv og din hånd. Dejligt du kan mærke fremskridt med knæet, og godt I kan hjælpes ad med pakkeriet. I dag bliver det bare vejr til den slags indesysler - og vi fik dejlige solskinsbilleder at varme os ved. Mange tak for dem!

  Knus fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Indlægget var der heller ikke så længe, det kan godt være, der var nisser på spil.
   Jeg er glad for, at det går fremad, så jeg kan hjælpe lidt, godt I nyder billederne.
   Knus

   Slet
 8. Good morning dear Lisbeth,
  What a shock for me to read about your move to Funen leaving your beautiful garden. But I think you've made the right decision. Terrible where you are going trough having a broken wrist. I wish you all the best and hope you will be recovered as soon as possible. Lots of hugs Marijke

  SvarSlet
 9. Hello dear Marijke
  Nice to hear from you. Just yesterday I have thought of you. I am of course sad of leaving my garden nut I am too old for such a big garden. I will start a new and smaller garden in our new place, I am looking foreward to that. Roses and rhodoes again. ;)
  Hugs from Lisbeth

  SvarSlet
 10. Det er dejlige grønne billeder fra den årstid man godt kan længes efter lige nu.
  Det er bare så uheldigt for dig, jeg håber at du kommer godt over både knæet og hånden igen. Du må passe på ikke at overanstrenge dig i pakningen, men det må godt nok være frusterende for dig.
  Hilsen Lisbeth (countryliv)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Det går heldigvis fremad med at gå men hjælpe med pakningen kan jeg ikke, det er ganske rigtigt ret frustrerende. Jeg forsøger at lave mad, men det kan jeg heller ikke. Bent er dygtig til mange ting men ikke i et køkken ;)
   Tak for din hilsen

   Slet
 11. Hej Lisbeth,
  Jeg prøver lige igen, mit første forsøg mislykkedes forleden dag. Jeg kan læse mig frem til at det heldigvis går fremad med dig det er godt.
  Men det må være mega frustrerende ikke at kunne bruge sin højre hånd, og lave mad det er ikke let kun med 1 hånd.
  Jeg har haft vældig travlt med både det ene og det andet, bl.a. har jeg fået
  bestilt min billet til Dublin i begyndelsen af april i 11 dage, så skulle jeg nok have tid til at få set rhodoer i blomst, hilst på venner og komme på planteskoler og fejre at sønnen fylder 30 år.
  Desuden har jeg afgivet en ret stor ordre hos Esveld i Holland og lidt i Tyskland, du kender mig jo efterhånden, jeg kan ikke lade være.
  Jeg har bl.a. bestilt et brogbladet tulipantræ, Betula albosinensis Fascination mv.
  Dejligt med lidt billeder fra i sommer i denne regnfulde tid. Heldigvis skete der ikke noget her i stormen, det var faktisk ikke så slemt men åen er
  gået over sine breder.
  Har talt med min nye jordlejer det var rart, han virker rigtig flink, vi skal mødes snart og have ordnet kontrakt.
  Rigtig god bedring til dig.
  KH
  Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorte
   Ja det går da fremad, men jeg vil nu gerne snart kunne komme ud, benet driller igen, så hvis jeg ikke tager smertestillende kniber det med at gå.
   Det er svært at lave mad, vi hjælpes ad, det ender med, at Bent bliver helt ferm.
   Dejligt for dig at komme over og fejre fødselsdagen og komme til Dublin for at nyde rhodoerne.
   Ja du rar jo stadig plads til mere i skoven, så det er med at udnytte pladsen.
   Lyder godt med din nye jordejer.
   Tak for det
   Kh
   Lisbeth

   Slet