søndag den 8. januar 2023

Samsø Sundheds- og Akutsygehus

 Ja her ligger jeg nu og kan ikke andet, øv jeg har andet vigtigt for, men må sige, at 2023 ikke har været det bedste år for mig endnu. Når vi nu flytter til Fyn bliver det godt, vi må være optimister.

herfra min verden går lige nu
udsigten er fin, når solen skinner, det gør den ikke hver dag
jeg træner så godt jeg kan, når nogle har tid til at holde øje med mig. Det havde Bent i formiddag.
Ellers har han nok at se til. Nu skal han selv pakke det hele, heldigvis var jeg begyndt, hans værksted og mit værksted/køkkenet mangler. Jeg skulle gerne nå hjem, så jeg kan bistå med snak, stakkels Bent.
og hvordan gik det hele så til. Jo ser I en mørk og stormfuld onsdag morgen bevægede fru Høneballe sig ud med hundene, det var for mørkt, så jeg faldt og forvred det samme knæ igen. jeg kunne ikke selv komme op, heldigvis havde jeg telefonen med, jeg snakkede med Bent. Han måtte så ringe til Samsø Redningskorps, for jeg sad med to våde hunde midt i regn og storm. Heldigvis kom de hurtigt og sendte mig til røngten, det var kun en forvridning, så jeg kom hjem igen. Bent var på Fyn og måtte skynde sig hjem. Han var hjemme 13.15 og som I kan tænke har han rigeligt at se til med alt det vand, vi få for tiden. Så af sted på sygehuset, hvor jeg fik en stue, det var flot, selvom jeg hellere ville blive hjemme.
og nyde haven
og solnedgangene, men der er ikke mange solnedgange for tiden og gå rundt ude i haven kan jeg heller ikke.
Men det skulle blive værre, meget værre. Fredag blev vi enige om, at jeg kunne komme hjem. Bent hentede mig, jeg glædede mig til at komme hjem til de to små 
de blev meget glade for at se mor igen. Desværre var vi nogle gamle fjolser, for jeg blev ikke sat på en stol, da skoene skulle af, så jeg faldt igen og brækkede højre håndled, derfor endte jeg herinde igen, de satte pænt håndleddet på plads og lagde gips på.

men jeg kan nyde udsigten, det er svært at tage billeder med venstre hånd, så kvaliteten er ikke så god.
Det tager tid at lave et indlæg, men jeg syntes I skulle vide, hvordan det står til. Rigtig god ny uge, jeg lover ikke at jeg svarer på kommentarer i dag. 
Billederne nedenfor er fra 2018

Jeg tør ikke love et nyt indlæg lige med det samme, vi får se.
forår

14 kommentarer:

 1. Ja, jeg leste det på fb det som hadde hendt med deg. Du har vært veldig uheldig. God bedring med det hele!
  Klem

  SvarSlet
 2. uh, ja en ulykke kommer sjældent alene. Godskelov du havde din telefon med da du faldt derude. Det stakkels knæ er da udsat for meget efterhånden. Og så osse dit håndled!!! Det eneste du vel kan med hensyn til at pakke, er vel at diregere Bent, den stakkel.
  God bedring med det hele.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 3. Jamen du godeste hvor har du/ I været uheldige. En højre hånd, der er sat ud af spillet, er det sidste, man har brug for, når der skal pakkes flyttekasser. Ja, når først I er kommet til Fyn, bliver alt sikkert godt igen. Det kan da kun gå fremad.

  SvarSlet
 4. Åhh hvor uheldigt. Håber du når at blive klar igen til I skal flytte..
  God bedring

  SvarSlet
 5. Rigtig god bedring, du har da godt nok været meget uheldig de sidste dage, og nu lige på et tidspunkt hvor det er meget lidt passende, men det er det vel altid, håber ikke du har for ondt, sørg for at få noget smertestillende.
  Og stakkels Bent må klare tingene selv men ellers må I jo vente lidt med flytteriet.
  Endnu engang rigtig god bedring
  Kh
  Dorte

  SvarSlet
 6. Det var dog uheldigt og ubelejligt, men du må prøve at få det bedste ud af situationen :-)
  Rigtig god bedring
  Hilsen Lisbeth (countryliv)

  SvarSlet
 7. Det er da også pokkers uheldigt, lige på dette tidspunkt. Men jeg ønsker dig fortsat hurtig og rigtig god bedring. Skal hilse fra manden. Knus fra mig.

  SvarSlet
 8. Nej, men Lisbeth dog! 😢Nu må du altså stoppe med alle de uheld!
  Vær ekstra forsigtig med alle dine handlinger - ikke noget med at bukke sig ned og lave et eller andet - det andet håndled skal simpelthen bare holde nu. Det må hellere tage dobbelt så lang tid, så ikke der kommer endnu et skadestuebesøg.
  Jeg ønsker dig god og hurtig heling 🤕

  SvarSlet
 9. Hej Lisbeth
  Ja det er en trist historie, men når det nu skal være er det da dejligt at I har sådan et Sundheds/Akutsygehuse på øen, som kan hjælpe så du ikke skal til fastlandet for at få den fornødne hjælp. Det går vel også nok hvis flytningen bliver lidt forsinket, gør det ikke? men Bent plejer jo at tage de udfordringer op som dukker op. Håber at både håndled og ben bliver fuldt funktionsdygtig rimelig hurtigt, så du kan komme i haven når foråret kommer.
  Det er straks mere muntert at se de smukke roser fra 2018, mon der er nogle roser i jeres nye have, men heldigvis får du ikke så langt til jas fremover, for mon ikke der skal være nogle roser i den stive fynske lerjord :-)
  Rigtig god bedring til dig, og nu må du tage den med ro (fysisk) når du er hjemme igen, dirigere lidt kan du jo sagtens :-)))
  Knus Anne

  SvarSlet
 10. Herregud! Jeg synes også der blev så stille omkring dig Lisbeth...
  Du skal aldeles ikke love at svare på noget som helst, men bare love at du ikke laver flere ulykker nu! Knæet er slemt nok, men så også højre håndled!
  Jeg føler virkelig med dig, men er sikker på Bent nok skal klare paragrafferne. Senere vil I kigge tilbage på denne tid og kunne grine af det, lad det være en trøst:-)

  Masser af knus og pøj-pøj med det hele!
  Ulla

  SvarSlet
 11. Det blev jeg ked af at læse, Lisbeth. Heldigvis er du jo ikke typen, der så let giver op. Tænk at du får lavet et indlæg med hånden i gips.
  God bedring til dig og god arbejdslyst til Bent.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
 12. Åh, stakkels dig, Lisbeth. Jeg så det godt på FB den anden dag. Det er da skrækkeligt så uheldig du er, nu må du passe godt på. Nu er det virkeligt hårde tider for Bent, han skal nok klare det, men jeg håber du kommer godt igennem det hele. Bloggen må da være det sidste, du skal bekymre dig om :)
  Rigtig god bedring og tak for din hilsen til mig i dag.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du ret i, men jeg kan jo ikke andet.
   Jeg har med glæde læst alle kommentarer, men det er hårdt at skrive
   med en hånd, når man er vant til blindskrift,
   Knus

   Slet
 13. I Sverige har vi ett talesätt - en olycka kommer sällan ensam! Hoppas du kan få komma hem snart. Du får ha en god bättring!

  Kram, Carina

  SvarSlet