lørdag den 31. december 2011

Nytårsmorgentur på Samsø og frosne roser

Så blev det den sidste dag i 2011. Jeg ved ikke, hvordan I har det, men for mig føles det som om, det kun er få dage siden vi sidst sad andægtigt og hørte Dronningens nytårstale og så raketterne ryge til himmels rundt omkring, eller hørte Nytårskoncerten.
Jeg må jo erkende, at det er et år siden. Et år hvor der er sket rigtig meget for mig og min have. Jeg er først og fremmest gået på efterløn, det har givet meget mere tid til min have, i tilgift har jeg fået en masse venner her på bloggen. Venner som forhåbentlig kigger forbi her d. 19. maj 2012. Venner som jeg kan dele mange flere indlæg med, og som jeg kan lære nyt af og få ny inspiration fra. Ja hvad kan man så ønske sig mere udover et godt helbred, så man kan gå endnu mere i haven.
Med disse skønne billeder vil jeg ønske jer alle sammen et rigtig godt nytår med masser af dejlige havestunder. Tak for det gamle år, hvor vi har hygget os med stort og småt, smukt og grimt for ikke at tale om alle øjenbæerne, hvor var det sjovt :o)
Det var lidt fra havenHåber I har nydt turen, det gjorde jeg i hvert fald selv :o)Ja og som I kan se var det frostvejr her i morges og formiddags.

Nytåret fejres for vores vedkommende her på matriklen helt for os selv, det har vi det fint med. Vi hører igen i år Dronningens nytårstale og kl. 24 går vi ud og ser på raketterne. Det var så det nytår.
RIGTIGT GLÆDELIG NYTÅR

13 kommentarer:

 1. Mange tak for indlæg og fine billeder i året der er gået.
  Håber du får rigtig mange besøgende, når du holder blogtræf. Jeg tror desværre ikke jeg kan få det passet ind i mit program, da det er dagen før, vi skal afsted til Rom for at se haver.

  Rigtig godt nytår til jer :-)

  SvarSlet
 2. Selv tak Vivi. Ærgerligt du ikke kan komme med, men du har en rigtig god undskyldning :o) det bliver helt sikkert også mere spændende at komme til Rom og se haver. Måske mødes vi d. 5.6. i stedet.
  Skulle du komme til Samsø er du velkommen til at komme forbi, men det er jo nok ikke lige noget, man gør, når man skal i gang med en stor have.
  I lige måde

  SvarSlet
 3. Jeg kan kun istemme din begejstring for have-blog-universet - et univers som emmer af positivitet og haveglæde. Din skønne blog og den måde du beskriver din dejlige og store have på vidner om, at du har en meget stor haveglæde - tak fordi du deler.
  Jeg håber, at jeg får mulighed for besøge dig og din dejlige have d. 19. maj :-)
  Det har også været en fornøjelse, at du har fået Anne Marie med som gæsteblogger. Hvor er det dejligt, at der findes kvinder som jer to med så stor en viden, som elsker at dele :-)
  Du og Bent ønskes et rigtig godt og blomstrende nytår :-)

  SvarSlet
 4. Rigtig godt nytår søde Lisbeth!
  Det har været en fornøjelse at lære dig lidt at kende :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 5. Hej Lisbeth, tak for alle dine skønne indlæg og personlige svar til hver og én af os. Du har ret i at vi har fået mange venner rundt på bloggene, og vi har fået DIG - det bliver sjovt at få hilst rigtigt på hinanden den 19. maj.

  Ha' nu et rigtigt godt nytår begge to.

  Knus Ulla

  SvarSlet
 6. Kære Lisbeth.
  tak for dejlige billeder. Håber at I og jeres hunde må få en dejlig aften. Du spurgte til prisen på DOG WOLKER på min blog. Jeg har giver kr. 240,- men vil tro, at den kan købes til en billigere penge i de store kædet som eks maxi zoo og bonnie, dog uden at jeg ved det.

  Rigtig godt nytår til dig og dine.

  SvarSlet
 7. Også tusind tak til dig, kære Lisbeth for et virkelig hyggeligt haveår i Blogland. Din blog er altid den første jeg læser når jeg kigger herind, og vores havestil er jo så ens, så jeg nikker genkendende til så meget.
  Jeg vil selvfølgelig gøre alt for at komme med over og se din have til maj. Så sent som igår talte min mand om at jeg jo kunne tage toget til Kalundborg og så færgen, så jeg ikke behøver at være frisk til at køre bil. Hvis altså ikke jeg kan finde kørelejlighed. Så det skal nok lykkes.
  Jeg glæder helt vildt til det nye haveår og dele alt med jer andre helt fra starten med den første vintergæk :-)
  Vi skal også bare være os selv, for dyrene skal ikke være alene hjemme. Ældste datter spiser med og smutter så i byen med vennerne. Det skal nok blive hyggeligt.
  Kan I have en rigtig hyggelig aften og rigtigt godt nyt haveår til jer begge :-)
  Knus, Hanne

  SvarSlet
 8. Hvor er det skønt med alle de hilsener og roser til hinanden, det er lige før, man ikke kan følge med og blive færdig inden Dronningens nytårstale. Tak til alle som har skrevet på min blog, jeg håber det lykkes jer at sætte den 19.5. af til turen herover.
  Hanne
  Mon det ikke lykkes, at du kan få kørelejlighed, det tror jeg på. Jeg skal have skrevet lidt mere om det først i det nye år.
  Vi der passer på vores hunde nytårsaften skal også nok få en hyggelig aften. Vi skåler kl. 24 :o)
  Og så lige tak til Madam Bæk for prisen på Dog wolker, troede jeg kunne finde den på nettet, men det kunne jeg ikke.

  SvarSlet
 9. Også et rigtig godt nytår til dig Lisbeth. Tak for dejlige billeder og skønne fortællinger. De bedste ønsker for et fantastisk 2012.
  Jeg håber jeg kan komme med på besøg i din skønne have til maj. Vi har besøgt Samsø flere gange, så måske kombinere vi det med noget familieweekend tur.
  Faktisk havde jeg min allerførste kæreste på Samsø, det var i 1985 hvor jeg gik i 7. Klasse og var på lejrskole. Han hed Lars og og var også på lejrskole.
  Vi cyklede rundt på øen i 5 dage, så der fik jeg øjnene op for hvor dejlig en ø, Samsø er.
  Mange hilsner
  Anne-Mette

  SvarSlet
 10. Hej Lisbeth. Havebloggerverden er virkelig skøn og du er i hvert fald med til at gøre den interessant. Du har inspireret os allesammen rigtig meget med din flotte have og alt det arbejde, du lægger i den. Du skriver altid sådanne dejlige kommentarer med humor og opfordringer, så jeg er virkelig glad for at følge med. Jeg har sat kryds i kalenderen den 19.maj og overvejer også at tage tog/bus til Hou og så med færgen derfra. Jeg ved heller ikke om der er nogen mulighed for kørelejlighed. Vi er jo ikke så mange heroppe nord for Limfjorden, men det skal ikke være nogen hindring. Tak for året, der er gået og for alle dine søde kommentarer på min blog.

  SvarSlet
 11. Tak for rundvisningen.
  Skønne billeder.
  Håber du har haft en dejlig nytårsaften.
  Vi fejrede traditionen tro nytårsaften hos Vivi og Hans Jørgen. En rigtig dejlig og hyggelig aften. De 2 forstår at skabe hygge og lave god mad.
  Det var så sidste nytårsaften i Billund. Næste år er de jo på deres dejlige landsted.

  SvarSlet
 12. Kære Lisbeth,
  Tusind tak for de mange dejlige rundture i din skønne have og rigtig godt nytår til dig og Bendt, jeg glæder mig til at følge dig i 2012. Knus

  SvarSlet
 13. Hej Birgitte
  Tak for din søde kommentar ja for alle dine kommentarer, jeg er glad for, at du har mod på at tage hele turen til Samsø d. 19.5. Så kan vi også få et ansigt på hos dig :o)
  Hej Aase
  Vi havde en fredelig nytårsaften, bortset fra det krudt de andre fyrede af :o) Det bliver spændende med nytårsaften på godset hos Vivi og Hans Jørgen næste år.
  Hej Anne-Mette
  Jeg håber også du kan komme med til maj, jeg kan forstå, du kender øen. Har du familie her?
  Mon du har set så meget Samsø på din lejrskoletur :o) første kæreste så ser man nok kun ham.
  Jeg kan også godt huske, da jeg var på lejrskoletur til Bornholm, der var små lyserøde skyer på hele turen, selv da jeg var ved at blive søsyg :o)

  SvarSlet