tirsdag den 6. marts 2012

1 års blogfødselsdag


I dag d. 6.3. er det et år siden, jeg startede min blog.
De første mange dage var det en lidt ensom blog, jeg havde heller ingen billeder på, for på det tidspunkt havde jeg ikke selv prøvet at tage billeder. Jeg fandt hurtigt ud af, at det skulle der til, hvis jeg ville have en blog. Heldigvis forbarmede Bent sig over mig og lod mig overtage hans eget lille handy kamera Lumax FZ 38. Det var jeg rigtig glad for, men al begyndelse er som bekendt svær, så der skulle da lige lidt øvelse til.

Efterhånden som øvelsen med både fotografering og blogning kom, begyndte der heldigvis også at komme kommentarer. Det var en herlig ting, det er nu rart at vide, at det man laver bliver set :o)
Dette er mit indlæg nr. 375 og der er tilmeldt 78 faste læsere. Det er måske ikke så mange, men jeg er fint tilfreds, for jeg gør meget ud af at kommentere og svare på kommentarer, og der er jo grænser for, hvor meget jeg kan overkomme.
Nu vil haven snart tage min fulde opmærksomhed, og så må jeg slække lidt på kommentarerne. Jeg vil dog altid svare, hvis nogen stiller spørgsmål.
Jeg var noget betænkelig ved vinteren, det er min første vinter uden arbejde og på efterløn, hvad skulle jeg dog lave de mange vinterdage. En, to, tre pludselig er vinteren gået, jeg har brugt rigtig lang tid ved computeren med blogning og armchairgardening. Og egentlig er det jo ganske hyggeligt at sidde her ved brændeovnen og "snakke" med andre havenørder i det ganske danske land. Det holder jeg meget af. Jeg regner med at fortsætte successen endnu et år eller måske mere. Det har i hvert fald gjort min vinter udholdelig og rigtig hyggelig.
Der er "gamle" bloggere og nye bloggere, skønne mennesker alle sammen, nogen er man kommet tættere på end andre. Til maj håber jeg at se rigtig mange af jer til bloggertræf, så er det nemlig tid til at nyde alle mine rhododendron, der er mange i blomst den 19. maj, allerede nu står de parat med store fede knopper, og jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer min have.
Jeg er samler, mest af rhododendron, men af en eller anden mærkelig grund er det også blevet til roser, liljer, dagliljer, sjældne træer og buske, forskellige stauder, hostaer, clematis, hortensia osv. Jo man kan vist roligt kalde mig en havenørd :o)


Ja det var et par billeder af mine rhododendron, hvis I vil have navne, kan I bare spørge.Det var lige et par af roserne, også her kan I få navne, hvis I ønsker det.


Tre dagliljer de to af dem har jeg navne på


Tre liljer også dem har jeg navne på.Tre clematis


Tre purpursolhat
Syrisk rose
Hortensia
Hostaer
Kinesisk kornel

Ja jeg kan blive ved, men nu må jeg stoppe. Jeg håber, vi kan blive ved med at mødes her i bloglandia, tak for det forgangne år.
Nu tager jeg hul på et nyt :o)

82 kommentarer:

 1. Jamen så vil jeg da gerne se om jeg kan være den første til, at ønske dig tillykke med fødselsdagen :-D
  Jeg kan jo slet ikke forestille mig, at du ikke skulle være her i blogland. For jeg nyder både dine indlæg, smukke, lækre billeder, og dine altid søde kommentarer.
  Så jeg glæder mig da til, at følge din blog i mange, mange år endnu. Og håber da også, at møde dig en dag i virkeligheden. (Håber det vil lykkedes ang. d. 19-5)
  Ha´en dejlig solskins blogfødselsdag.
  Forårs hilsner fra Marianne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne
   Det er nu så dejligt at være den første, der kommenterer på et indlæg, og det blev så dig i dag :o)
   Tak for dine søde ord, jeg kan nok heller ikke melde mig ud af blogland nu, det ville da være et stort savn.
   Jeg hænger ved så godt jeg kan og håber helt sikkert at se dig d. 19.5. det kunne være så hyggeligt at ses i rl.

   Slet
 2. Stort tillykke med din blogs 1 års fødselsdag. Det er rigtig mange indlæg du har lavet, ja nogle dage har du lavet mere end ét. Du er rigtig flittig - både på bloggen og i haven.
  Jeg glæder mig til fortsat at læse med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene
   Tak skal du have, jeg er glad for, at du følger med her og vil fortsætte med det.Jeg er også med hos dig :o)

   Slet
 3. Tillykke med din blogfødselsdag. Det er jo en ganske særlig dag - og det er sjovt at kigge tilbage og følge sin egen udvikling. Tak for synet med alle de smukke billeder - og ha' en rigtig dejlig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette
   Tak skal du have. Jeg er jo ikke rigtig med hos dig, det er jeg ked af, men jeg har ikke fundet ud af at få dig på min blogrulle og så handler det meget om grønsager hos dig, det er jeg ikke så god til at kommentere på, men vi ses da jævnligt på fb :o)

   Slet
 4. Stort tillykke med din første blog fødselsdag, jeg ser frem til endnu et fantastisk år fra din side. Jeg håber at vi skal fejre mange flere årsdage på din blog.
  Her skinner solen og nu ved jeg hvorfor ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi
   Tak skal du have, dejligt at høre, at du stadig vil følge med. Tak for de søde ord om at solen skinner :o)

   Slet
 5. Jamen stort tillykke med fødselsdagen. Jeg nyder dine indlæg så bliv da endelig ved. Ja gudskelov kan vi snart komme rigtig meget i haven, det er en dejlig tid der venter.

  Sikken en masse flotte blomster du har. Vi kunne også godt tænke os det blogtræf hos dig, men begge ungerne har fødselsdag der. Så hvis vi må stå på vente position vil vi gerne det. Det er jo ikke sikkert, at de lige ønsker at holder fødselsdagene der og så kunne det da være skønt med en tur til Samsø :)

  Ha´ en god aften og mange hilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lise Lotte
   Tak skal du have, du er en af de flittige til at kommentere her, det er jeg glad for.
   Det er rigtig hyggeligt, hvis I kan komme til blogtræf, måske kan fødselsdagene fejres en anden weekend. I må meget gerne stå i venteposition. Det er jo kun af hensyn til mad, det er vigtigt at vide det, så hvis jeg får det at vide dagen før, er det fint.

   Slet
 6. Tillykke med det første år. Det er altid en fornøjelse af se de smukke fotos herinde, så tak for det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle
   Tak skal du have, jeg er glad for du kan lide mine fotos.

   Slet
 7. Kæmpe stort tillykke med blog -fødselsdagen Lisbeth,
  Jeg nyder altid at læse hvad du skriver og se alle dine skønne billeder. Selv er jeg ikke flittig til at svare tilbage når nogen efterlader et par ord ovre på min blog, men er glad hver gang der står et par ord, så ved jeg der har været besøg. Som du også skriver, man bruger meget tid på at skrive og endnu mere tid, hvis man også skal følge det op og svare tilbage på alle de mange blogs man hygger sig med at besøge.Snart er det rigtig forår, så skal vi udendørs.
  Endnu engang hjertelig tillykke,du har en smuk og dejlig berigende blog som jeg glæder mig til fortsat at følge...
  kh, Jonna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jonna
   Tak for din hilsen her, du er også altid flittig til at skrive til mig, det er jeg glad for. Det er ok, du ikke svarer på din blog, vi kan jo ikke nå det hele, slet ikke nu, når vi snart skal i haven.
   Jeg er glad for, at du vil blive ved at følge med.
   Kh
   Lisbeth

   Slet
 8. Også et stort tillykke med 1 års blog fødselsdag her fra.
  Jeg nyder alle dine indlæg og ikke mindst dine smukke billeder. Jeg har vist set de fleste.
  Glæder mig til fortsat at nyde din blog.
  Tak fo dine skønne blomsterbilleder i dag.
  Ha` en god dag/aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Aase
   Ja også du er en flittig kommentator her hos mig, det er jeg glad for. Men du overkommer jo også at skrive til rigtig mange, det er jeg meget imponeret over.
   I øvrigt må du da også snart have 1 års dag, jeg mener vi startede næsten samtidig, men du har godt nok mere end dobbelt så mange faste læsere.
   Vi fortsætter med at følge med hos hinanden :o)

   Slet
  2. Vi skal frem til den 19. maj før jeg har været på i et år.

   Slet
  3. Hej Aase
   Så kan du fejre din blogfødselsdag på Samsø :o)
   Nå men du er jo ikke meget for at sejle, ærgerligt. Hvis det nu er stille vejr, kan du måske give det en chance. Det kunne da være hyggeligt at hilse på dig også. Du skal jo også over og sige hej til hundene :o)

   Slet
 9. Hip hip hurraaaa, og tillykke med 1 års dagen på din blog :o)
  Jeg nyder at læse dine indlæg, det er altid en go 'pose blandede bolsjer'. Smukke billeder, go information og altid glade indlæg :o)
  Det er vel heller ikke antallet af faste læsere, det kommer an på. Jeg siger som dig, at man ikke skal gabe over mere end man kan sluge... :o)
  Og samler det er du... måske af mere end du selv tror... hæ hæ... men det er lækre sager du har :o)

  Ha en go 1 års fødselsdag...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bettina
   Tak skal du have, og du har altid en sød kommentar til mine blandede bolsjer :o)
   Du har helt ret, man skal ikke gabe over mere end man kan sluge, det lader jeg så være med.
   Ja samler er jeg, jeg samler jo også på sol-op og nedgangsbilleder :o)

   Slet
 10. TILLYKKE med blog-fødselsdagen.
  Du er nok den flittigste blogger og selvom du ikke kan lide det vil jeg alligevel give Anne Marie fra Lønbæk ret - du er alle haveblogs moder.

  Havehilsen
  ole

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ole
   Tak skal du have, det er nok fordi jeg synes, at det er store ord :o) men glad for at høre, at du også mener det.
   Jeg er nu glad for, at vi har fået dig med her, det er rart også at have nogle mænd indover :o)

   Slet
 11. Kære Lisbeth
  Hjertelig tillykke med din blogs 1 års fødselsdag.
  Det er jo rigtigt mange smukke billeder, du har valgt at vise på fødselsdagen.
  Tænk at du først for 1 år siden er begyndt at tage billeder! Så har du da lært meget
  på det år, det er altså godt gået!
  Du ved jeg elsker din solopgangsbilleder - de er så smukke.
  Du er altid sød og lægge et svar til de kommentarer, vi skriver - det er meget prisværdigt, og nok også derfor, jeg synes det er dejligt at besøge din blog.
  Men selvfølgelig vil der bliver meget mindre bloggeri, når dagene bliver længere, og vi alle vil være i vores haver. Du skriver godt nok, at du har haft 375 indlæg - det er 10 mere end 1 helt år. Det er da også helt utroligt SÅ mange. Især med tanke på, at du jo altid svarer og også kommenterer hos andre!
  Jeg har nydt de lidt over to måneder, jeg har været i Blog-land og fulgt især din blog. Du er god til at få én - ihvertfald mig - til at føle sig velkommen.
  Det vil jeg sige af hjertet STORT T A K for .... og slutte med et T I L L Y K K E ......

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bente
   Tak skal du have, og tak for ros til mine billeder, det er jeg rigtig glad for. Nu må jeg hellere lige tilstå, at nogle af billederne på indlægget i dag har Bent taget, men kan ikke huske hvilke.
   Ja mine solopgangsbilleder er også noget af det jeg samler på, og jeg ved, der er flere som dig, der er glad for at se dem.
   Jeg kan lide at skrive indlæg og at kommentere, og jeg sætter en ære i, at alle skal føle sig velkomne her, så jeg er glad for at høre, at det gør du. Og så er du i øvrigt også en af de sikre til at kommentere, hvis du ikke lige er i N.Y.
   Kan det passe, at du kun har været med i lidt over to måneder? Jeg synes, det er længere, men det er nok fordi du har kommentere i længere tid.

   Slet
 12. STORT tillykke med dagen!!! Jeg glæder mig til mere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  2. Hej Flora
   Tak skal du have, så fortsætter jeg bare med flere indlæg :o)

   Slet
 13. Tillykke til Høneballehaven med 1 års fødselsdagen :)
  Har som alle andre gratulanter flittigt fuldt med og glædet mig over alle dine skønne billeder.
  Glæder mig til mere :)
  Pia.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia
   Tak skal du have, jeg er glad for du kan lide min blog og mine billeder. Jeg fortsætter med flere indlæg :o)

   Slet
 14. Kære Lisbeth

  Jeg må sige, at det har været et forrygende år. Tak for alle de dejlige indlæg akkompaneret af altid stemningsfulde billeder, - come rain and come shine.

  Det er altid en dejlig oplevelse at komme ind forbi. Og hvad der også gør din blog så altid vedkommende og nærværende er dine skønne kommentarer om hvad du og Bent nu har bedrevet. Oceaner af flotte fotos, og også specielle blomster. I får godt nok lavet en masse derovre.

  Du er også bloglands flittigste kommentator. Og jeg har personligt lunet mig med dine altid søde og relevante kommentarer - mangen en gang.

  Kan godt allerede nu glæde mig til at hænge på og følge med endnu et år - og et til - og ja... - jeg melder mig under fanerne til at følge dig i dem alle. :)

  Knus og stort tillykke fra
  Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva
   Tak for dine søde ord, de varmer meget. Jeg er glad for at du kigger forbi, og meget glad når du lægger en kommentar.
   Når jeg læser et indlæg hos dig eller andre, har jeg næsten altid en kommentar klar og så kan jeg jo lige så godt skrive den :o)især hvis det kan glæde nogen.
   Glæder mig at du vil blive ved at følge med, jeg er også med på Evigglade som altid
   Knus
   Lisbeth

   Slet
 15. TILLYKKE med blog-fødselsdagen. Tænk sig allerede et år og så, så stor - tænker her på alle dine dejlige indlæg og alle dine fine billeder :-)
  Jeg vil glæde mig til endnu et år som fast læser og kommentator af din dejlig blog, hvor din haveglæde skinner tydeligt igennem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne
   Tak skal du have, jeg er glad for, at du kan lide mine indlæg og mine billeder. Og endnu mere glad for, at du vil fortsætte med at følge med, jeg er også stadig med på Heaven :o)

   Slet
 16. Kære Alle
  Tak for jeres hilsener, jeg er rigtig glad for hver og en. Jeg skal være et skarn, hvis jeg ikke indrømmer at jeg holder meget af at kommentere, ellers havde jeg jo nok ikke gjort så meget ud af det.
  Så der kommer også lige en kommentar til hver enkelt i dagens anledning :o)

  SvarSlet
 17. Jamen tillykke med dagen, sådan et år går virkeligt hurtigt, jeg synes jeg har været med længe hos dig, men hvornår det egentlig var første gang jeg kom forbi jeres skønne plet i havet, kan jeg ikke huske. Men jeg er kommet troligt siden.
  Py ha du har lavet mange indlæg, mere end et pr dag, sikke et overskud, bare du kan holde dampen.
  Kærligst
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henrik
   Tak skal du have, jeg er glad for at du følger med her og at du kan lide det.
   Ja jeg har lavet mange indlæg, men det er min vinterhobby og så er jeg jo fri af arbejdsmarkedet til forskel for dig, som har nok at se til. Men dampen falder nok lidt i de næste måneder ellers ender jeg med stress :0) og det går ikke.
   Kærlig hilsen
   Lisbeth

   Slet
 18. Tillykke med blog-fødselsdagen. Jeg har ikke været med så længe, men længe nok til at have lært, at her på din blog er der altid gode historier, fine billeder og mange dejlige planter. Jeg glæder mig til at læse med fremover, selvom havesæsonen selvfølgelig venter forude, hvor der bliver mindre tid til at sidde med computeren.
  VH Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nina
   Tak skal du have, jeg er glad for, at du kan lide min blog og at du vil fortsætte med at følge med, selv om vi alle får begrænset tid nu snart, når foråret rigtig kommer.

   Slet
 19. Tillykke-tilykke med 1 års fødselsdagen. Vi andre har så stor glæde af at du både er en flittig blogger og en flittig kommetator. Imponerende som du når rundt til så mange - jeg checkede lige hvor mange vi var på Danske Haveblogs da du startede...det var ca 65 og nu er vi over 100.
  Jeg glæder mig til en ny havesæson sammen med dig og alle de andre bloggere og læsere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Berit
   Tak skal du have, jeg kan jo lide at kommentere, men det vil nok blive svært at nå så langt omkring, når foråret kommer sådan rigtig. Jeg er nu heller ikke omkring alle haveblogs, men prøver at kommentere hos dem, som kommenterer hos mig :o)
   Jeg glæder mig også til en ny havesæson med alle bloggere incl. dig :o)

   Slet
 20. Hej Lisbeth,
  Stort tillykke med de første år som have-blogger ud af mange forhåbentlig.
  Det er en fornøjelse at se forbi din blog med mange smukke billeder og gerne en god historie. Bliv endelig ved. Du giver masser af glæde og inspiration når du fortæller om skønne planter og haveprojekter. En stor tak til Bent og også tillykke med et nyt spirende forår i jeres skønne have.
  KH Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Tak skal du have. Jeg er glad for, at du kan lide min blog, billeder og historier. Jeg bliver ved, kan nok ikke lade være. Jeg sender din hilsen videre til Bent :o)

   Slet
 21. Kære Lisbeth

  Tillykke med din blogs 1 års fødselsdag. Jeg glæder mig til at følge med fremover :-) Jeg er imponeret over mængden af skønne indlæg du får produceret, og alle de dejlige kommentarer du skriver rundt omkring i haveblogland - tusinde tak.

  Skønne billeder du som altid viser :-)

  Kh

  Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Gitte
   Tak skal du have, jeg er glad for, at du vil følge med fremover. Jeg kan godt lide at skrive indlæg og kommentarer, det ses tydeligt :o) så det gør jeg gerne. Jeg har netop i dag tænkt på dig, fordi jeg har sået dine frø. Håber jeg kan tænke på dig igen, når de kommer op :o)

   Slet
 22. Kære Lisbeth.

  Stort tillykke med det første år---
  Det har du klaret flot - især hvis du aldrig har prøvet før - "al det med at tage billeder og lægge dem ind!)
  Jeg synes, du har en rigtig dejlig blog, jeg har været inde på "mange" - men aldrig mødt nogen der tager sig tid til at svare!!
  Så tak for det.

  Det er altid hyggeligt, at "besøge dig" - så jeg vil se frem til mange flere dejlige billeder, både af solopgange og flotte blomster.

  Tillykke tillykke endnu engang Lisbeth.
  mange hilsner
  jessie

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jessie
   Tak skal du have. Nej jeg har ikke prøvet at tage billeder eller lægge dem ind før. Det var lidt af en udfordring at finde ud af bloggen, jeg er såmænd ikke helt med på det hele endnu, men det går da alligevel :o)
   Som sagt kan jeg lide at få kommentarer og svare på dem, så når tiden rækker, gør jeg det gerne.
   Jeg fortsætter med indlæg, blomsterbilleder og solopgange :o)og er glad for at du vil følge med her.
   Tak for din hilsen her.

   Slet
 23. Hjertelig tillykke!!! Håber at vi alle får travlt med at passe haven og derfor kommenterer mindre, men håber vi holder sammen til vinter igen!! Men mon ikke vi får skrevet en del herinde i den kommende tid alligevel? Vi kan jo ikke lade være!!

  SvarSlet
 24. Først stort tillykke med blog fødselsdagen, som jeg da håber at vi kommer til at fejre mange af :-)
  Jeg ville ellers så gerne komme og se din flotte have, men arbejde, barn - og hvad der dertil hører, tillader det ikke.
  Måske en anden gang, hvis du skulle få lyst til at afholde blogtræf igen.
  Indtil videre, må du have en rigtig dejlig aften, kære Lisbeth
  Knus
  Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karina
   Tak skal du have, ja der bliver forhåbentlig mange flere blog fødselsdage :o)
   Det er en skam, du ikke kan komme med over og se min have, men du er velkommen når som helst, hvis du kommer til Samsø. Det er jo ikke et sted, man lige kommer. Jeg vil gerne holde blogtræf flere gange, spørgsmål er om folk har lyst til at komme herover igen, men ellers er der måske nye bloggere, som har lyst, så kan du komme med der
   Knus
   Lisbeth

   Slet
 25. Hej Lisbeth.
  Stort tillykke med det første år som blogger.
  Ønsker dig en god aften.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne Bente
   Tak skal du have, hyggeligt du kigger forbi.
   Knus
   Lisbeth

   Slet
 26. Hej Skipper
  Tak skal du have. Ja mon ikke vi får travlt med haverne snart alle sammen, men lade være med at vise vores haver frem i indlæg kan vi nok ikke. Og selvfølgelig mødes vi igen til vinter, hvad skal vi ellers lave :o)
  Tak for din hilsen her

  SvarSlet
 27. Stort tillykke med 1-års dagen som blogger. Selv om vi går en travl tid i møde kan der vel blive et indlæg i ny og næ.
  KH Margrethe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Margrethe
   Tak skal du have. Ja vi kan nok ikke lade være med at lave indlæg, selvom vi har travlt eller lade være med at kigge ind til hinanden. Men vi skal vel også have lidt pauser en gang i mellem :o)
   Kh
   Lisbeth

   Slet
 28. Ja det er rigtigt Lisbeth, det var en gang i oktober
  jeg var i luften for første gang - men du har ret i, at jeg har kommenteret i længere tid.
  Du kan se, at mange er glade for dine søde kommentarer.
  :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente
   Ja men du skrev kun et par måneder, det er da næsten ½ år siden, tiden går hurtigt
   kære Bente :o).
   Ja jeg er overvælder over alle de søde bloggere, der har skrevet til mig i dag. Så jeg kan roligt fortsætte med kommentarer.

   Slet
 29. Tillykke med dagen og knus herfra også.
  Du har været min øjenåbner ind til bloglandia. En helt ny og ukendt verden for mig. Og tak for, at du giver plads til mig også på din blog.
  Jeg glæder mig dagligt over dine dejlige fotos fra sydhavsøen.
  Hilsen
  Anne Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne Marie
   Tak skal du have. Ja det var godt, du kom med ind over bloggene, vi kan ikke undvære dine gode kommentarer. Selvfølgelig vil jeg gerne give plads til dig også på min blog. Det er altid sjovt og lærerigt at få kommentarer fra dig.
   Knus tilbage
   Lisbeth

   Slet
 30. Tillykke med 1. år og alle dine søde kommentar:) Skønne billeder du har taget:) Anne Gine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne Gine
   Tak skal du have, dejligt at få en kommentar fra dig også. Jeg følger også med hos dig både på bloggen og fb.

   Slet
 31. Ja det er da også rigtigt - et par måneder sidste år, men som du siger, tiden går og nu er vi i marts!!
  Ja ved ikke lige, hvad jeg tænkte på.....

  SvarSlet
 32. Hold da helt op hvor tiden flyver. Et stort tillykke også fra mig med din et-årsdag, Lisbeth. Det er jo helt vildt, så mange indlæg, du har fået lavet, og det er jo ikke små indlæg med et enkelt billede eller to :-)
  Jeg kan ikke huske om du var den første, men du var ihvertfald én af de allerførste bloggere, jeg 'mødte' hér i Blogland, så du vil altid have en speciel plads i mit bloghjerte :-)
  Jeg glæder mig også til de næste 375 indlæg og et år mere. Og det med billederne er du ihvertfald kommet virkelig godt efter :-)
  Knus fra mig.

  SvarSlet
 33. Hej Hanne
  Ja du har helt ret, tiden flyver af sted. Tak skal du have, inden længe er det din tur til at fejre blogfødselsdag.
  Ja jeg kan også godt huske, at du pludselig var med. Jeg kan huske, jeg kommenterede på alle dine krukker, jeg var dybt imponeret over alt det, du holdt styr på.
  Du har også en helt særlig plads i mit bloghjerte. Ingen indlæg uden kommentar fra Hanne, ellers er der noget galt. Så jeg var lige ved at blive bekymret :o)
  Ja men så tager vi da bare et år mere, vi kan slet ikke lade være. Og tak for ros til billederne.
  Knus og tak fordi du var med igen. Husk lige at se solopgangene fra i går :o)

  SvarSlet
 34. Hej Lisbeth - her kommer jeg sent hjem og vil lige tjekke "dagens post" og så læser jeg om fødselsdag hos dig på bloggen :) Og 60 kommentarer - tak, spids - det er fuldt fortjent og du har endda taget dig tid til at svare hver og én, det er simpelthen imponerende.

  Men til sagen...

  Tillykke med din 1-års blogfødselsdag ! Jeg husker sagtens din spæde start hvor du skrev lidt om at overgå til efterløn m.v. Du har sandelig drevet det vidt på det år, med ufatteligt mange, dejlige indlæg og ditto kommentarer og de skønneste billeder af sol-op-og-nedgange og PLANTERNE ikke mindst :) - og blogtræf.... Jeg læser med hos dig hver eneste dag og glæder mig over historierne om livet på Samsø og hvordan vi alle lærer hinanden lidt at kende via din blog.

  Jeg glæder mig rigtigt meget til at besøge dig den 19. maj og til at hilse på Bent og alle dine medbloggere.

  Fødselsdagsknus fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   De 60 kommentarer er heldigvis incl. mine egne :o) men det tog da lidt tid at svar på alle. Som sagt kan jeg jo lide det.
   Tak for det, jeg kan også godt huske, at du var en af de første, der skrev til mig og en af de trofaste :o) Jeg kan huske, at den uge du var på ferie, savnede jeg dig meget, for der var ikke så mange andre som kommenterede :o)
   Jeg er glad for at vide, du læser med hver dag, men kan sagtens forstå, at du ikke når at kommentere, du har jo også et arbejde, der skal passes. Men hyggeligt at vide, at I alle er derude og læser med, jeg glæder mig også vildt til d. 19. maj, det bliver så skønt at se jer alle irl.
   Knus

   Slet
  2. Hvor var det sødt skrevet, Lisbeth - tak for det :)

   Slet
 35. "Idag er det fru Høneballe's fødselsdag - HURRA! HURRA! HURRA! Hun sikkert sig en gave får..."
  Nå, det må gaven det må Bent tage sig af...

  Tak for et dejligt år i dit selskab Lisbeth, jeg er dybt imponeret over din ihærdighed. Glæder mig SÅ meget til at se alle dine rhodoer i blomst og at hilse på dig IRL.

  Og nu vil jeg bare se frem til din 2 års blogfødselsdag, - og 3 - 4 - 5 - 6 - 10 - 20 års fødselsdag... ;o)
  Hyggehejsa og tjulahop fra fru friis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have fru Friis, gaven var alle de søde kommentarer jeg har fået i dagens anledning, det har været helt fantastisk.
   Selv tak for et dejligt år, jeg glæder mig også til at se jer alle herovre og hilse på ikke mindst dig IRL.
   Du har altid en festlig bemærkning, som man sidder og smågriner af, så jeg nyder hver gang, du kommenterer.
   Men nu består livet jo af andet en haveblogning, så det er ikke nemt at få tid til det hele, efterhånden som vi er blevet flere bloggere.
   I hvert fald ses vi den 19.5. Glæder mig så meget.
   Kh
   Lisbeth

   Slet
 36. Allerførst: HJerteligt tillykke, Lisbeth. Vi må være gået i luften nogenlunde samtidigt.

  Jeg nyder sådan dine natur- fotos og så alle dine skønne planter.

  Jeg vil også sige dig tak for dine kærlige og iondlevende kommentarer på min blog. De er langtidsholdbare, skal jeg sige dig. Dels ser jeg på dem ofte. Dels bliver de længe i mine tanker, når jeg hviler eller havenusser.

  Jeg glæder mig meget til vi ses om et par måneder.

  Haveknus - her som rosinen i pølseenden på dine mange positive og velfortjente hilsner.

  Marianne med
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Marianne
   Mange tak for din hilsen. Jeg husker et af dine første indslag som straks fascinerede mig, jeg er ret sikker på, at jeg der skrev min første kommentar til dig. Dine indlæg er så gode, at jeg slet ikke kan lade være med at kommentere på dem.
   Jeg er glad for at de er langtidsholdbare, for jeg ved, du mange gange har haft brug for det. Jeg vil fortsætte med at lave indlæg og med at kommentere hos rigtig mange ikke mindst dig, så vidt tiden rækker, nu må det jo snart blive forår :o)og ellers så ses vi jo også på fb.
   Jeg glæder mig rigtig meget til at se dig d. 19.5.
   Knus
   Lisbeth

   Slet
 37. Til lykke med jubilæet og tak for både gode kommentarer og fine indlæg. Blogverdenen ville ikke være den samme uden din store aktivitet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Marie, det var sødt sagt.
   Jeg er også glad for, at du er med her, du har mange spændende og specielle planter i din have. Det er også spændende at se, hvad din mand har lavet af opfindelser til jeres have.

   Slet
 38. Også tillykke fra blomsterhatten. Du var også meget hurtig til at komme på besøg i min blog tusind tak for det. Og jeg er dybt imponeret over det væld af kommentaer du kan frembringe.

  Rigtig gode billeder. Jeg kunne godt bruge navnet på den øverste af clematisserne.

  Vi ses i blogland.

  Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle
   Tak skal du have, jeg kigger som regel med på andres blog, når de melder sig som fast læser hos mig. Ja og kommentere har jeg svært ved at lade være med. Det er så dejligt, når man er ny at vide at nogen læser med :o)
   Den øverste clematis er Xerxes.
   Det gør vi ja.
   Lisbeth

   Slet
 39. Stort tillykke med blogfødselsdagen :-)

  Glæder mig altid over at se dine fine billeder af alle dine mange, mange forskellige planter :-) Glæder mig til det kommende forår og et forhåbentlig gensyn med dine rhododendronblomster, det er jo en kæmpe samlig du har :-)
  Sidste men ikke mindst må jeg sige, at du er en af de flittigste med kommentarer :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi
   Tak skal du have. Du var jo en af de første, der kommenterede på min blog, det var jeg glad for. Jeg kan huske, jeg fandt din blog, fordi du havde et billede af orbiculare på din blog. Jeg skal nok sætte masser af billeder ind af mine rhodoer, jeg kan nok ikke lade være :o)
   Ja og kommentere har jeg også svært ved at lade være med :o) Nu krydser jeg lige lidt fingre for jer igen. Nu er det forår, så må det lykkes at få solgt.

   Slet
 40. Et forsinket men STOR TILLYKKE!
  Du er med til at gøre Blogland til et fantastisk sted, med den helt unikke blanding af nørdet haveglæde, imødekommenhed og indlevelse, der hersker her.
  Jeg sætter stor, stor pris på både din blog og på alle de imponerende mange kommentarer, du formår at overkomme.
  Så hurra, hurra HURRAAAAAAA for Lisbeth og Høneballehaven - og jeg regner da helt klart med at skulle følge med her i mange, mange år fremover.
  Glæder mig også rigtig, rigtig meget til endelig at få mødt dig IRL på Samsø :-)
  Kæmpe forsinket fødselsdagsknus fra Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Signe
   Tak skal du have og tak for dine søde ord. Ja jeg overkommer mange kommentarer, men jeg må nok trappe lidt ned, når foråret kommer eller fatte mig lidt mere i korthed :o)mon jeg kan det.
   Jeg glæder mig også rigtig meget til at se dig sammen med alle de andre herovre d. 19.5.
   Tak for knuset sender et retur :o)

   Slet
 41. Kære Lisbeth

  Et kæmpe stort og forsinket tillykke med din 1 års blog fødselsdag :-) Dejlige billeder du viser i dag på din blog. Jeg glæder mig til at følge med dig og bloggen det næste år. Jeg er er sikker på at det bliver hyggeligt :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anne-Mette
   Tak skal du have, og tak for ros til billederne.
   Jeg fortsætter troligt med at blogge, kan slet ikke lade være :o)Det er jo også hyggeligt med alle de havenørder, man møder i bloglandia.
   Kh
   Lisbeth

   Slet
 42. STORT tillykke med blog fødselsdagen for et par uger siden. Har meldt mig som læser hos dig, og glæder mig til at læse om, og se mere til din (jeres) store smukke have.
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne
   Tak skal du have og velkommen her, jeg kigger også lige forbi hos dig :o)
   Hilsen
   Lisbeth

   Slet