torsdag den 5. april 2012

Skøn solrig dag

Heldigvis blev det dejligt vejr med solskin i dag, og som mange spåede rettede påskeliljerne sig igen


Og som ventet rettede påskeklokkerne sig også op igen, heldigvis
Men for min smukke Isolabella var det sket for i år :o( bare fordi jeg ikke huskede at lægge noget over i aftes, så kan jeg lære det.
Jeg har nydt det dejlige solskinsvejr i dag og været i haven hele dagen. For jeg var så heldig, at min søn lavede maden . Fasanbryst med hasselbachkartofler og rødkålssalat, det var lækkert, og så var det dejligt at holde fri fra køkkenet, i morgen er det min tur.
Anemonerne stod fint i dag

Blodblommen er sprunget ud, det opdagede min svigerdatter, jeg kigger jo mest ned, når jeg går rundt derude, kender I det?
Og se så fint klatrehortensiaen står
Den lysegule primula
Og de skønne kobjælder
Jeg kom lige til at se ud af vinduet og opdagede den smukkeste solnedgang, så den får I lige med, inden jeg slutter dette indlæg. Skyerne trækker sammen, som I kan se, så morgendagen bliver nok ikke så fin, men nyd den alligevel ude eller inde.
Fortsat god aften

20 kommentarer:

 1. Det har helt bestemt været en skøn dag, hvor har du mange skønne påskeliljer. Ja, og så alt det andet... :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Fru Friis
   Ja det har været en skøn dag helt igennem. Jeg har rigtig mange skønne påskeliljer, heldigvis rettede de sig op igen :o)

   Slet
 2. Det har været en dejlig solrig dag, selvom natten var ganske kold.
  Ærgerligt med din rhododendron :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi
   Ja skøn dag med en lidt for kold nat, det var rigtig ærgerlig med min rhododendron. Det er næsten værre, når det er en af de tidlige, for så er der ikke andre at kigge på igen. Men mon ikke de snart kommer, så kan vi se, om det er en fordel, hvis der kommer flere frostnætter.

   Slet
 3. Ærgerligt at den tidlige rododendron har taget skade og du må ærgre dig endnu mere, når det kunne have været forhindret med et klæde.
  Men heldigvis så har alle dine andre smukke blomster rettet sig - hvor er det et vidunderligt påskeliljebed du har - og så så blomsterrigt til påsken :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne
   Ja du kan tro jeg ærgrer mig, men jeg kunne bare ikke tænke så langt i aftes, det var ærgerligt.
   Jeg er også glad for, at påskeliljerne rettede sig igen, ja det er meget heldigt, at de lige blomstrer til påsken :o)

   Slet
 4. Jeg har også haft "næsen nedad" hele dagen - og nydt at se alt det der spirer frem. Jeg synes det er sjovt at man efterhånden kan genkende de fleste planter allerede på de første blade der kommer frem. Et par af mine nye "plante-forsøg" har overlevet vinteren - så humøret er højt her. Jeg må vist også have pustilla´er i haven - de ser så søde og bløde ud der i solen hos dig.
  God påske - hilsen Berit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Berit
   Ja det er derfor vi ikke opdager det, der sker i træerne, når vi går med næsen nedad hele tiden :o)
   Du har ret, efterhånden kan vi kende de forskellige små spirer næsten med det samme, det er nu rart.
   Jeg kan godt forstå, at humøret er højt, når planteforsøgene har overlevet vinteren.
   Kan kun anbefale Pulsatilla, den er så dejlig.
   Også god påske til dig.

   Slet
 5. Ja, det har virkelig været en skøn dag. Skidt med at temperaturen ikke er så høj, når bare det ikke blæser :-)
  Det var trist med isolabella. Måske kunne du ikke engang have reddet hende med et lagen, hvis det var ligeså koldt som her. Det er desværre det som sker nogle gange. Du har da heldigvis nået at nyde hende nogle dage allerede.
  Jeg fik svedet toppen af nogle planter, men de kommer sikkert over det, og så lagde en af mine lyserøde hyacinther sig hen ad jorden og den rejste sig ikke op igen. Det har jeg aldrig oplevet før.
  Dejligt med kokke-besøg i ferien :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne
   Du har helt ret, det vigtigste er at det ikke blæser, hvis bare solen skinner.
   Tak for trøst om Isolabella, det kan jo være, at det ikke havde været nok at dække hende til, det var i hvert fald længe, at det var hvidt derude, så der har nok været lave minusgrader i nat. Til gengæld sker der ikke noget i nat, den står på +4 grader nu.
   Ja det var ikke dårligt med kokkebesøg, han er den der laver maden derhjemme hos kæresten, så han er efterhånden erfaren :o)

   Slet
 6. Skønne forårsbilleder.

  Og hvor heldig du er, at slippe for madlavning. Det lød som en super menu. Mine børn er bedst til Knors kylling i karry!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne
   Ja jeg var rigtig glad for at slippe for madlavning. Tim er en knag i et køkken, fasanen havde jeg købt for et stykke tid siden, så kunne han få lov at lege lidt med det, og jeg slap :o)

   Slet
 7. Hej Lisbeth. Det var vel nok godt at påskeliljerne rettede sig op igen, så du kan nyde dem i noget længere tid. I dag er det øsregnvejr heroppe. De andre "påskenætter" har vi haft en lille smule frost, men alle løgvæksterne står fine og strunke, så der kan ikke have været meget frost. Din solnedgang var rigtig smuk - det er et godt billede.
  Jeg har også sluppet for madlavning, faktisk i flere dage, da jeg er blevet inviteret en del ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte
   Ja jeg er rigtig glad for, at påskeliljerne rettede sig op igen. Vi har også lidt småregn her, endnu er det ikke blevet til øsregn, men det er så tørt her, så vi kunne godt bruge noget mere vand.
   Så I har ikke haft frost i det nordlige, det må I være glade for, skønt jeres jo nok ikke er nået så langt som vores, så der havde ikke sket så meget ved det.
   Ja det er dejligt at slippe for madlavning et par dage.

   Slet
 8. Uha det var surt med din Isolabella :(Men så var det da godt at påskeliljerne rejste sig fint op igen.
  Hvis min søn skulle lave mad til mig, så ville den stå på pasta med ketchup :D. Han er 18 år og madlavning siger ham ingenting, stakkels svigerdatter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marlene
   Ja det var rigtig surt med Isolabella.
   Min søn er 29, så han har lidt mere erfaring end en på 18, måske kan din søn også lave god mad, når han når den alder :o)Jeg har også en søn på 32, han laver kun mad for at overleve, sådan er vi jo alle forskellige.

   Slet
 9. Dejligt med hjælp i køkkenet så du kunne blive ude det var en rigtig dejlig arbejdsdag , ja faktisk har der da været flere af dem i denne påske eller så skal der meget til før jeg ikke kommer ud , tror jeg også gælder for dig.
  Og skønt med mange påskeliljer til påske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle
   Ja det var skønt med hjælp i køkkenet, så jeg kunne blive ude i det dejlige vejr.
   Der skal meget til for at jeg ikke kommer ud, men lige nu er det ikke tillokkende, måske bliver det bedre i eftermiddag.
   Ja jeg nyder de skønne påskeliljer, som blomstrer på det perfekte tidspunkt :o)

   Slet
 10. Håber i nød maden det lyder lækkert.
  Hvor er det synd den skæbne din isolabella led.
  Hvor smuk en solnedgang.
  Du har ret i man glemmer at kigge opad, snuden er for det meste nedad.

  GO`PÅSKE.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Margrethe
   Du kan tro vi nød maden, Bent tog to gange, så er det godt, han har aldrig smagt fasan før :o)
   Ja det var rigtig ærgerligt med isolabella.
   Ja vi havenørder kigger mest nedad, men mindre vi lige tager et look ud over hele haven. F.eks når man sidder på en fed ny terrasse, men det er nu ikke i dag, koldt og regnfuldt er det her.

   Slet