onsdag den 13. juli 2011

Regn, snegle, bloggervejr og dagliljer

Suk regnvejr hele dagen og igen i morgen. Det er nu en trist ting. Alle sneglene kommer frem og roserne ødelægges af alt det vand. Indtil nu har vi fået 13.2 mm.
Nå men det hjælper ikke at jamre, så jeg vil i stedet glæde mig over de fine billeder, jeg nåede at tage i morges.


Her en dobbelt daglilje, skiltene er desværre væk, så jeg kender ikke navnet

Mit gule bed, jeg har godt nok ikke noget gult bed, men er så heldig, at de har placeret sig selv ved siden af hinanden. Green Flutter er fin sammen med kl. 8 blomsten.

Og her endnu en daglilje


De smukke hvide liljer, hvor flere og flere blomster springer ud

Her er så den fine lilje, som blev klemt af rosen Henry Martin, heldigvis blev den kun bøjet lidt, men som I kan se blomstrer den fint. Måske skal jeg overveje at flytte den. Den er købt i en pose med gule løg i Aldi.


Er de ikke skønne mine fine hostaer. Den største og mest gule hedder Stained Glass

Ønsker alle en god regnvejrsdag i morgen

13 kommentarer:

  1. Ja, det er træls med al den regn, som hindrer os i at komme i haven og det kommer vi først på lørdag siger prognosen. Og træls med alle de dræbersnegle, som har ideelle betingelser i dette fugtige vejr, yakk!

    Men dine planter er nu skønne alligevel :-)

    SvarSlet
  2. Jeg er også ved at være træt af regn, og meget, meget træt af dræbersnegle :-(

    Og helt enig med Susanne - dine planter er skønne. Sådan et par af de hvide liljer tror jeg da, jeg vil overveje at sætte på ønskelisten :-)

    SvarSlet
  3. Jeg er også godt og grundig træt af regnvejret. Det er jo ikke ferievejr - og vi har ferie.
    Det appelerer hverken til havehygge eller udflugter :-( Håber snart det bliver tørvejr igen :-)

    SvarSlet
  4. Ja der er kun en god ting ved regnvejret, vi får tid til at komme med en kommentar på hinandens hjemmesider. Det trøster da lidt for vi er alle enige om, at nu er det nok.
    Det er værst for jer som har ferie og glædet jer til haven. Vi håber på solskin og tørvejr snart!!!

    SvarSlet
  5. Ja, jeg stemmer i med koret 'Vi er trætte af regnvejr og dræbersnegle'... øv øv.
    Jeg keder mig normalt aldrig, men når det er så dårligt vejr som nu, om sommeren, så bliver jeg virkelig rastløs, og går rundt lidt som en løve i et bur.
    Alt hvad du viser er bare guf :-) Og den der Green Flutter på vist også på ønskelisten.

    SvarSlet
  6. Hej Hanne
    Ja vi bliver rastløse af dette her "sommervejr"
    Vores ønskelister bliver megalange :-) jeg har lige som trøst bestilt nogle planter hos Plantebixen, det er da bedre end at trøstespise
    :-) bestillingen er afledt af en artikel i Haven. Jeg skriver om dem, når jeg får dem, kom lige til at bestille lidt mere ;-)

    SvarSlet
  7. Jeg beklager, men jeg er ikke enige med jer i at vi har fået vand nok. Her kunne jeg sagtens bruge mere vand. Men jeg er enige i, at de forbistrede snegle er en plage. Jeg har aldrig haft så mange slimede bæster før, som jeg har nu. Jeg tror at jeg skal have snegle kanonerne kørt i stilling, for jeg har nakkede 30 40 stykker ad gangen de sidste dage.

    SvarSlet
  8. Det er ikke meget man kan få lavet i det her vejr. Men så er det jo dejligt at kunne surfe lidt rundt i have blogland.
    Din Green flutter er rigtig sød, og din Hosta er også skøn.

    SvarSlet
  9. Åhh - det er så farligt for mig at se dagliljer hos jer andre, for så kommer den der "må ha´- må ha´" - jeg kommer vist også lige til at bestille lidt planter til sensommer-plantning.
    Jeg er også meget snegleplaget - og jeg kan kun anbefale at bruge Ferramol ( godkendt til økologi) eller lign. jernprodukt - det er med til at holde plagen nede på et lavere niveau.

    SvarSlet
  10. Hej Berit
    Ja det er farligt at se det, de andre har, men lidt fornøjelse skal vi da have i dette regnvejr. Når det bliver tørvejr igen går jeg ud og tager et billede af en nyudsprungen chokoladefarvet daglilje. Den har jeg købt i år, så der er navn på.
    Jeg bruger også ferramol til sneglene, men går ud og slår dem ihjel, når slimen begynder at stå ud af dem. Lidt human må man vel være :-)

    SvarSlet
  11. Hvor har du mange skønne daglijer:) Jeg ville altså også være ked af fet hvis min have var ved at drukne.

    SvarSlet
  12. Tak Lisbeth, men heldigvis går det den rigtige vej nu, vandet synker, så håber jeg bare, at der ikke kommer regn i morgen, selvom de lover det.
    Ha´ en god søndag

    SvarSlet
  13. Den hvide daglilje du har er simpelt hen så fin! Kan du fortælle hvilken sort det er?

    SvarSlet