tirsdag den 14. juni 2011

Gødning til rhododendron

I dag var det sidste gang for gødskning af rhododendron. Det var en lang omgang. Der er ikke mange tilbage, som blomstrer.Men der er da 4 rimelig nyudsprungne. Så nu er det roser, der gælder. De kommer lige så stille nu, og de er så smukke, så der kommer lidt billeder efterhånden, som de springer ud.

Endnu et billede af pælen, som er dækket af roser.


Rhapsody in blue

Den smukke Sharifa Asma med den vidunderlig duft

Clematis Warsaw Nike

10 kommentarer:

  1. Róże piękne. Zaskoczyłaś mnie bardzo miło, że masz "warszawska nike" :-). Pozdrawiam

    SvarSlet
  2. Jamen, så må jeg da vist også hellere få gødet mine rododendron igen - men jeg når altså kun de to gange i alt. Jeg har ikke styr på gødningstidspunkterne for dem, men det kommer vel med tiden!

    SvarSlet
  3. Jeg gøder normalt omkring 1.4. og 1.5. den sidste gang tager jeg omkring 15.6. Så de har noget at leve af indtil næste år.

    SvarSlet
  4. Tak for tippet med gødning. Jeg må se at komme ud med "madpakken" til mine en af de nærmeste dage.

    Sikke tidligt din Warsaw Nike blomstrer.

    Ulla

    SvarSlet
  5. Ja jeg har også tænkt på, at det var tidligt. Det er jo en 3er, så det plejer først at være efter 1.7.

    SvarSlet
  6. Ja, de er tidligt på den i år, de 3'er clematis, min Ville de Lyon har også blomstret et stykke tid.
    Jeg synes alt er tidligt på den i år, så jeg kan da blive helt bekymret for hvad vi skal glæde os over i sensommeren :-) Jeg så høst-anemoner i knop forleden aften, i en have jeg gik forbi.
    Dejlige roser :-)

    SvarSlet
  7. Jeg har også høstanemoner i knop endda dem som står inde i skoven, det er for tidligt, men vi må leve med det. Jeg har mængder af asters, som blomstrer i sensommeren og så kommer georginerne, og roserne en gang til, så det går nok.

    SvarSlet
  8. Hej, jeg har lige set, at de får Warsaw Nike i Aldi og jeg vil gerne høre dig, hvordan du synes farven er? Kan den stå i en afdeling af haven, der er "chokolade" inspireret? Hilsen Tina

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Tina
      Det var svært at finde ud af, hvor du havde skrevet :) Juni 2011.
      Jeg synes, at Warzshawska Nike vil passe fint sammen med chokoladeinspirerede farver, den er jo også mørk i farverne.
      Kan man få den i Aldi nu, se godt efter at den har et godt rodnet. Det er ikke altid, de er så gode de der supermarkeds clematis. Hvis den ikke har blomster, er det klogt at klippe den helt ned, så vokser den meget bedre bagefter.
      Hilsen
      Lisbeth

      Slet
  9. Hej jeg hedder ASLØG JØRGEN ,, Jeg er fra København, men jeg flytter til Belgien med min mand. Jeg har læst interessante historier online om, hvordan nogle ødelagte relationer er blevet repareret af magiske magiske spellcastere. Jeg troede, det var alle løgne, indtil jeg havde lignende problemer i mit forhold til min mand, med hvem jeg har været gift i lang tid, og vi er velsignet med to børn, jeg var overrasket da han kom hjem med en anden kvinde og informerede mig om at han er træt af mig uden grund, jeg prøvede at spørge ham, hvad er problemet, mine ord faldt på døve ører, jeg er nødt til at flytte det, fordi jeg ikke kan bære smerten ved at se en anden kvinde på samme tag med mig, jeg blev ødelagt og hjertesvigt i denne periode må jeg informere en ven af ​​min erfaring, hun fortalte mig ikke at bekymre mig om, at min mand ville vi komme tilbage til mig. Jeg spekulerede på, hvordan det var muligt, hun fortalte mig, at hun skulle introducere mig til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en meget kraftfuld spellcaster. Først havde jeg tvivl, fordi jeg ikke tror på ting som sådan, at jeg ikke handlede casteren og han fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, og jeg tvang og gjorde hvad han bad mig om at gøre, han fortalte mig også, at dette er en at jeg ikke bør bekymre mig om min mand, ringe til mig eller sende mig en besked, at min mand vi kommer og påberåbe mig om tilgivelse på bare to dage, til min mest overraskelse ringede min mand mig den næste dag og begyndte at græde for mig at tilgive ham, at han ikke blev med sin fornuft indtil det øjeblik. Jeg er altid overrasket over dette store mirakel, der er sket i mit liv, min mand og vores to børn er sammen, og vi er mere end nogensinde glade, hvis nogen oplever et sådant problem i dit forhold, du kan kontakte denne fantastiske caster på hans email doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 lad ikke nogen foragte dig for dit forhold?

    SvarSlet